Hogyan lehet a Halloween estét a legjobban eltölteni? Azt tanácsoljuk, hogyan

  • MAGAZIN
  • Hogyan lehet a Halloween estét a legjobban eltölteni? Azt tanácsoljuk, hogyan

Hogyan lehet a Halloween estét a legjobban eltölteni? Azt tanácsoljuk, hogyan

Fél? Kellene! Itt van a Halloween, és ezzel együtt jön a Halloween partik ideje. Nézze meg tippjeinket arról, hogyan lehet a legjobban eltölteni a Halloween estét.

Halloween közelit!! Ez a tipikus angolszász ünnep Írországban gyökerezik, ahol a Mindenszentek Napjához kapcsolódik. A Halloweent ma is a lelkek napjának előestéjén, azaz október 31-én ünneplik. Ezt az ünnepet minden országban másként ünneplik - míg az Egyesült Államokban például az ünnepségek valóban mindenütt jelen vannak, Európa nagy részében ritkábbak.

Függetlenül attól, hogy rajongója-e a Halloween daloknak,vagy nem, az ezzel a témával rendelkező partik mindenhol válogatás nélkül népszerűek. De hogyan lehet felkészülni egy Halloween-partira?

A jelmez szabadon választott

A jelmezben nem mindenki érzi magát úgy, mint hal a vízben. A Halloween party-n alapvetően két lehetőség közül választhat - merész vagy ritka jelmez. Bátrabbak a Frankenstein szörnyeteg, vámpír vagy más modern szellem stílusában. A szerényebb jelmez inkább találékonyságra, nem pedig bonyolult összetettségre utal. Mindenesetre a választás az Öné. Akárhogy is, kiegészítheti jelmezét egy jellegzetesebb parfümmel.

Ha igazán szeretne kiemelkedni a Halloween-partin, kerülje a legújabb trendeket. Nincs semmi rosszabb, mint csak a Jokers és Harley Quinn tömegében lenni. Ne féljen valami új és eredetiről gondokodni, amely mindenkit érdekel. Az utóbbi időben egy népszerű retrohullám van, szóval mi lesz a vérfarkassal?

Ne felejtsük el az erős sminket

A Halloween-en felszabadíthatja fantáziáját. Sok félelmetes és olykor undorító smink található az interneten, de a smink és a hajformázás tisztességes változatát egyáltalán nem szabad eldobni. A megfelelő haj kozmetikumokkal ragyoghat, még akkor is, ha jelmeze nem pontosan a legkifinomultabb.

A haj ápolásakor és formázásakor ne feledje, hogy annak egész éjjel fenn kell maradnia. Semmi sem rosszabb, ha néhány tánc után megtörik a tökéletes megjelenésű, szegény állóképességű szemhéjpúder vagy szempillaspirál. Fogadjon a minőségre!

Halloween-partit tart? A kellékek kulcsfontosságúak

A Halloween partit otthonában is elkészítheti, de nem szabad elfelejtenie a megfelelő kellékeket. A legjobb egy üreges tök, gyertyával.A benti területet használhatja nagyszerű sütőtökreceptek sütéséhez, például tökleves vagy tök teasüteményekhez. Papírból kivágott denevérek, ételfestékek, például művér vagy más félelmetes kellékek szintén remek hangulatot teremtenek. A képzeletnek nincs korlátja.

Komor zene vagy film?

Nem tervezi, hogy a városba megy Halloweenre? Egyáltalán nem számít. A félelmetes légkört otthon is élvezheti. Csak menjen ki este, és játsszon egy ijesztő zenét vagy  nézzen egy igazán véres horrort. A Halloween eltöltésének ilyen módját ideális kettesben tölteni, de egyedül is élvezheti.

Ajánljuk Tim Burton klasszikusait azoknak, akik szeretnék megteremteni a megfelelő légkört, de szeretnének este elaludni. A legfélősebbek könnyen elérhetik az időtlen sorozatot,a Saw-et.