Hogyan hódíston meg egy nőt?

  • MAGAZIN
  • Hogyan hódíston meg egy nőt?

Hogyan hódíston meg egy nőt?

Egyesek számára ez szinte egy emberfeletti teljesítménynek tűnhet, míg másoknak megy, mint a karikacsapás, mert tudják, hogyan kell csinálni. Azt szeretné, hogy ellenállhatatlanná váljon a nők számára? Csak annyit kell tennie, hogy megismerje a megfelelő trükköket és a nőies gondolkodást.

A drága ruhák, a luxusautók és a vonzó tekintet gyakran nem elég. A nők kifinomultak, és ugyanezt várják el a férfiaktól is. Nem szeretnek semmit ősi, és egyáltalán nem, amikor egy ember flörtöl velük. Ezért próbálja meg álmai feleségét másképp, okosabbá és átgondoltabbá tenni.   

Összekészítettünk Önnek 5 tippet egy nő megismeréséhez:

1. Legyen magabiztos

Az önbizalma soha nem hiányozhat. Nincs is annál rosszabb, mint egy gazdag úriember, aki a pénz mögé rejti félénkségét. Noha a nőket először meglepheti a férfiak félénksége (jó értelemben véve), hosszú távon bebizonyosodott, hogy a nők magabiztos férfiakat keresnek. Ráadásul melyik nő szereti ha egy férfit állandóan győzködnie kell vagy mindig neki kell megtenni az első lépést? Többnyire egyik sem. A nők inkább a férfiakat részesítik előnyben, akik képesek vezetni őket. Képesek beszélgetést vezetni, kérdéseket feltenni és nem félnek véleményt nyilvánítani.

Sokkal jobb benyomást keltenek azok a férfiak, akik kitűnnek a társadalomból, egyensen állnak, élvezik a körülöttük lévő társadalmat és mosolyokat osztanak minden irányba. Azoknak, akik a sarokban ücsörögnek, és megpróbálnak észrevétlenek maradni, esélyük sincs.  

Hiszi vagy sem, a nő megérzi, hogy magabiztos-e, vagy csak egy kicsit stresszelt, komplexekkel teli és csak egy nőt keres, akit nap mint nap eláraszthat problémáival.

De vigyázzon, nehogy túlzásba vigye az önbizalom hatás keltését. Próbáljon meg Önmaga lenni, de ne akarjon minden áron a figyelem középpontjába kerülni. Hasonlóképpen, ne próbálja meg megmutatni egy nőnek, hogy Ön csak egy tipikus mindentudó és mindent látott férfi. Az, hogy Ön már vagy háromszor körbeutazta a világot, és több nemzetiségű nőt is megismert, ez mind szép és jó, de ezzel nem fog jó benyomást kelteni, ha egész estén át megpróbálja majd lenyűgözi őt ezzel, miután megismerkedett vele, másnapra majd sikerül megemésztenie mindezt és lehet többé már nem jelentkezik.

Az önbizalom nem azt jelenti, hogy egyfolytában bókolni kell egy nőnek. És egyik nőnek sem tetszenek a már jól ismert bókok, amikor azt mondja neki milyen gyönyörű a haja vagy a szeme. Kímélje tehát meg a hízelgéstől, de ne is kerülje teljesen. Próbáljon meg eredeti lenni, és igazítsa a bókokat az adott helyzethez.

2. Fektessen hangsúlyt a megjelenésére 

Ez a második legfontosabb pont. A nők csodálják azokat a férfiakat, akik szépen és ízlésesen tudnak öltözni. Az is tetszik nekik, ha egy férfinak vonzó az illata. Ami az outfitje részleteit illeti, a nők általában az órákat és a cipőket veszik észre. Minden férfinak az óra fontos részének kellene hogy legyen. Az óra gyakran elárulhatja, hogy milyen az ízlése. Nyilvánvaló, hogy nem nyűgöz le egy nőt egy olcsó műanyag órával, vagy esetleg a drága márkák másolataival. A férfi órájának tükröznie kéne, mennyire eredeti és hogy mennyire igényli az eredetiségüket, hogy praktikus-e vagy extravagáns, gondos kézi munkával készített, vagy követi-e a jelenlegi trendeket, vagy mindez egyáltalán nem számít. Nem kell tízezer vagy akár százezer forintos órát vásárolnia, az olcsóbb darabbal is felhívhatja a figyelmet, kifejezheti személyiségét és a célnak megfelelő lehet.

Manapság sem kivétel, hogy a férfiak gyakran viselnek karórát mind a jobb, mind a bal kezükön. A lényeg, hogy megtudja magyarázni, miért is visel két őrát. Soha ne kezdjen el arról beszélni a nőnek, hogy milyen drága az óra valójában. Az első pillanatban nem az ára a fontos, hanem a története.

Hasonlóképpen van ez a parfümmel is. A férfi parfüm is általános benyomást kelt, tehát szánjon időt a megfelelő választás meghozatalára. Semmi sem érzékibb, mint ha egy férfinak kellemes az illata. De ha az esti órákban kimozdulni készül, az egésznapi munkaidő után, vagy az üzleti találkozásokkal töltött nap után, akkor a parfüm (vagy a toalett-víz) nem mindig tart ki egész napon át. Ezért fogadjon a minőségre. A minőségi parfümöknél biztos lehet benne, hogy egész napon át tartanak, csakúgy, mint némelyik toalett víz. Legyen egy saját kedvenc márkája, és maradjon meg nála. De hogyan tudja meg melyik az Önnek megfelelő legjobb illat? Ha egy nő azt mondja Önnek, hogy gyönyörű az illata, az az igazi. Abban a pillanatban jön rá, hogy a megfelelő illatot viseli. A férfi parfüm a férfi személyiségének alfa és omega-ja, és hidje el, hogy az általános drogériában nem fogja megkapni a megfelelőt.    

Az óra és a parfüm mellett természetesen a ruházat és a cipő is fontos. A kopott cipőorr, a lejárt sarok vagy a koszos cipő minden bizonnyal nem fogja felkelteni egy nő érdeklődését, és ha mégis, akkor ez nem lesz pozitív hatással Önre. Meglepődhet, hogy a nők milyen gyakran döntik el, hogy elkezdenek-e beszélgetni egy férfival, vagy figyelmen kívül hagyják őt a cipője alapján. Azt is megfigyelik, hogy a cipő megy-e a többi ruhához. Ha sportcipőt visel öltönyéhez, azzal nem szerez elismerést, éppen ellenkezőleg, azt a benyomást keltheti, hogy nem ismeri az etikettet, és csak minden áron megpróbál érdekesnek tűnni. Másrészt, ha olyan társaságba megy, ahol nem kötelező a hivatalos viselet, akkor nyugodtan megkísérelheti lenyűgözni egy extravagáns cipővel vagy más ruha darabbal is. Ha azonban inget visel, akkor az mindig tökéletesen vasalt legyen, vagy ha esetleg kordnadrágot visel, akkor annak is tökéletesnek kell lennie.

Ügyeljen az izzadt hónáljra. Ezt időnként egyikünk sem kerülheti el, még a jó minőségű dezodorok rendszeres használataval sem, de legalább próbáljon meg odafigyelni arra, hogy a nő ne vegye észre, és ha véletlenül mégis észreveszi, semmit nem ronthat el egy apró viccel. A nő biztosan jobban fogadja majd, mint a kínos csendet vagy a semmitmondó bocsánatot.

3. Mutasson érdeklődést 

Az egyik alapvető hiba az, ha valamit kérdez, és nem hallgatja meg, hogy mit válaszol a másik. Ha kérdést tesz fel, akkor feltehetően a válasz is érdekli. Ellenkező esetben nem kell feltenni a kérdést sem. Ha kétszer vagy háromszor tesz fel kérdést, és a nő válaszol, akkor interakcióra számít. Ha nem így lesz, akkor azt gondolhatja, hogy egyszerűen csak kérdezősködik, hogy ne áljon a szó, vagy csak azért kérdez, hogy azt a benyomást keltse, hogy érdeklődik iránta, de mivel közömbös marad a válaszok iránt, úgy tűnhet hogy gondolataiban teljesen máshol jár. És ha egy nő rájön, hogy csak le akarja lenyűgözni, és azért mutat érdeklődést iránta, hogy hajlandó legyen Önnel tölteni az éjszakát, akkor a legjobb úton halad a kudarchoz.

4. Legyen gáláns 

Nem, ez természetesen nem elavult módszere a nők iránti érdeklődés nyilvánításnak. A nők imádják a gáláns férfiakat. Miért? Mert egyre kevesebb az ilyen. Ha szükséges, nyissa ki előtte az ajtót. Tartsa a kabátját, miközben öltözik, és adjon neki elsőbbséget az étterem elhagyásakor. A lépcsőről lefelé haladva menjen Ön elsőnek, míg felfelé haladva mindig kövesse a nőt. Kérdezzen rá, nincs e szüksége valamire, nem éhes-e, szomjas-e, vagy épp nem fázik-e. Azonban ismét ugyanaz a szabály - mindent csak mértékkel. Nem kell tíz percenként kérdeznie. Ez már extrém eset, amit a nők még kevésbé szeretnek, mint az olyan férfiakat, akik nem gálánsak. Viszont azzal soha nem ronthat el semmit, hogy ha a fenti kérdések egyikét, időről időre felhasználja.

5. Gondoljon a testbeszédre 

Visszatérünk az első és a második ponthoz. Az önbizalom és a megjelenés is összefügg a testbeszéddel. Az önbizalom nélküli férfi időnként úgy nyilvánul meg, hogy a beszélgetés közben a kezeit zsebébe rejti, fejét vakarja vagy az orrát fújja. Lehet hogy Ön ezeket a mozdulatokat véletlenszerűen hajtja végre, de a nők ezt észreveszik. Hasonlóképpen a külsejét is, legyen az egy mutatós öltöny vagy egy drága óra, jelentősen ronthat a helyzeten, ha folyton az órájával játszik (Azért játszik vele mert ideges, vagy azért, mert azt akarja, hogy a nő észrevegye az órát? Mindkettő téves.) . Még a nyakkendővel való játszás sem jó taktika egy nő meghódításához.

Vegye figyelembe ezeket a részleteket is. Próbáljon meg elgondolkodni azon, hogyan fejezi ki magát. De ne figyelje magát a kelleténél tovább. Még a merevség is fájhat. Röviden, legyen Önmaga.