Hogyan lehet megismerkedni egy nővel?

  • MAGAZIN
  • Hogyan lehet megismerkedni egy nővel?

Hogyan lehet megismerkedni egy nővel?

Az első benyomás a legfontosabb. A benyomása befolyásolhatja a jövőbeli sikereit vagy kudarcát. A lehető legnagyobb siker érdekében nem szabad elhanyagolni semmit. De hogyan maximalizálja a siker esélyeit?

Mire összpontosítanak a nők először a férfiaknál? Mi inkább a férfiak számára tetsző, és mi az, aminek nem tudnak ellenállni? Tanulja meg az öt legfontosabb alapelvet, amelyek egy nő elcsábításához fontosak.

1. Mutassa meg, hogy van önbizalma 

Nincs semmi rosszabb, mint ha ideges az első találkozáskor. A nő azonnal észreveszi, és tudja, hogy ő irányít. Ebben az esetben azonban előfordulhat, hogy csak szórakozik a számlájára, és végül csalódottan távozik majd. Ezért fontos, hogy először higyjen önmagában, és ne mutassa meg gyengeségeit. A kis dolgok később jönnek. De mit jelent önbizalom?

Mindenekelőtt fontos, hogy álljon egyenesen, ne tartsa a kezét a zsebében, ne mosolyogjon, és kerülje el az ismétlődő mozdulatokat, amelyek könnyen felfedhetik idegességüket. Leggyakrabban az egyik helyről a másikra lépése, az orrának húzása, a fejének vagy a test bármely más részének vakarása vagy a ruhájával való játék, például óra, nyakkendő, karkötő vagy bármi más. A nő minden bizonnyal észreveszi, és azonnal világossá válik számára, hogy valami mást érez, és másképp viselkedik.

2. Vigyázzon a megjelenésére 

Úgy gondolja, hogy ha sáros a csizmája, kopott a nadrágoja vagy a pólója vagy rendetlen hajat visel, akkor jó benyomást kelt? Tévedés. A nők kedvelik az ápolt férfiakat. És mit vesz először észre? Statisztikailag bizonyított, hogy a leginkább érdekli őket, hogy milyen cipő van egy férfin. Nem kell, hogy drága legyen, krokodilbőrből vagy világhírű luxusmárkától, elég annyi, hogy tiszta legyen és megfeleljen az outfitjének. A férfi órák szintén szerves részét képezik. Gyakran mondják, hogy az óra meg tudja mondani az ember személyiségét. Ez azt jelenti, hogy az órák alapján még a nők is rájönnek, hogy Ön milyen személyiség.

Nem érdekli, hogy néz ki, vagy megpróbálja követni a legújabb divat trendeket? Szereti a luxust vagy a praktikusságot? Szereti az extravagáns darabokat, vagy szereti az egyszerűséget? A férfi órák gyakran nem csak funkcionális vagy divatos kiegészítőket jelenthetnek, hanem a személyiségének egy részét is Különösen, ha oka van a viselésének, ajándék volt egy szeretett személytől, esetleg egy érdekes helyen vásárolták, vagy egy fontos embertől van? Igy vagy úgy, de tükrözi az ön helyzetét, tehát nem csoda, hogy a nők nem hagyják figyelmen kívül. 

Hasonlóképpen észreveszik, hogy milyen illata van. A férfi parfümnek, mint az óráknak, ki kell egészítenie azt, aki valójában Ön. Inkább finomabb illatokat kedvel vagy jobban szereti a hangsúlyosabb fűszerest? Egyáltalán használ férfi parfümöket, vagy támaszkodik személyes illatára? Ha egy nő azt mondja Önnek, hogy jó illata van, akkor félig nyert. A nők számára semmi nem vonzóbb, mint egy férfi,akinek ellenállhatatlan illata van. Az illatra hosszú napokig,akár hetekig emlékezni lehet.

Hogyan hódítson meg egy nőt, de ne szenvedje meg? A válasz: nem izzadni. Manapság számos olyan jó minőségű dezodor és izzadásgátló van, amelyek elősegítik az izzadás csökkentését. Ha tudja, hogy gyakran izzad, vagy csak nyáron a hőmérséklet miatt izzad, próbáljon olyan ruhát választani, amelyen nem lesz látható az izzadság. Nincs nagyobb faux pas egy férfinak, mint hogy egy nőt izzadt hónaljjal és nedves háttal szólít meg.

3. Kérdezzen és hallgassa meg 

Bárkit megkérdezhet, de a hallgatás olyan funkció, amely sok emberből hiányzik. A nőnek tudnia kell, hogy érdekli őt. Amint rájön, hogy csak arról van szó,hogy nincs senkivel beszélgetnie, a siker esélye a nulla közelében van. A nők szeretik, ha a férfiak kérdezik őket, de számítanak arra is, hogy meghallgassák vagy megválaszolják a kérdéseiket.

Tehát kérdezze, hogy mi az,ami igazán érdekli. Fontos kérdés, hogy ötletesebb kérdéseket tegyen fel, mint: Hol laksz? Még mindig tanulsz? És mit csinálsz itt? A nők kilencvenkilenc százaléka ezt a kérdést teszi fel és az a férfiaknak untató. Sőt, egy nőnek azt a benyomást kell keltenie, hogy Ön ugyanúgy „eredeti” nem csak a kérdések feltevésekor, hanem az élet más területein is.

4. Legyen narrátor 

Hogyan lehet megismerni egy nőt, hogy a következő napokban és hetekben ne tudjon kijönni a gondolataiból? Bűvölje el nemcsak a választott nőt, hanem azokat is, akik az Ön társasága egy partin vagy más rendezvényen. A nők számára semmi sem lenyűgözőbb, mint amikor ő érdeklődésének tárgya, a figyelem középpontja. Tehát próbáljon beszélgetést kezdeményezni. De mit? Például vicceket. Nem hülye, infantilis vicceket. Nem baj, csak elég egy vicces vagy érdekes esemény, amely Önnel vagy valakivel megesett, vagy gondoljon ki valamit, de úgy mondja el neki, hogy az ötödik mondat után a körül lévő emberek ne kezdjék el  körbejárni vagy nehogy mássak kezdjen elszórakozni.

De a mesélés olyan művészet, amelyet nem tanul meg napról napra. Évekig tartó gyakorlatot igényel, és ha még soha nem mondott el semmit egy nagyobb társaságban, akkor ne is próbálja ki egy hölgynek, akinek a figyelmét ki akarja felkelteni. Meséljen a munkájáról, a hobbijairól, ami igazán érdekli, de soha ne dícsérje meg magát, és vigyázzon, ne nézzen ki arrogánsnak vagy beképzeltnek. Lehet, hogy érdekes lehet, hogy száz országban utazott el már, és a többibe a következő évben fog utazni, de nem mindenkinek. Az sem túl jó,ha azt akarja megmutatni,mennyire jártas mindenben,pl.a kultúra,a politika, vagy a harmadik világ problémái témákban. Ezt talán majd más alkalommal. Csak legyen önmaga.

5. Mutassa meg,hogy Ön egy úriember 

Még mindig nem beszélt azzal a nővel, akit már egy ideje figyel? Nem tudja, hogyan kell csinálni? A legegyszerűbb módszer, ha megfigyeli, mit iszik, és amint befejezi az italát, meghívni egy újabb pohárra. Kiváncsi lesz majd, hogy ki az, aki észrevette, hogy mit iszik egész éjjel, és valószínűleg érdekli őt. Ha például a földre ejt egy szalvétát vagy bármi mást, hajoljon le előtte, mielőtt ő megtenné.

Nem ront el semmit azzal, hogy megkérdezi tőle, vajon nem fázik-e. Ha igenlő választ ad, kölcsönadhat neki egy kabátot. Ha kifogy az italából, kérdezze meg, hogy nem-e éhes. Másrészt, ne aggódjon túl sokat - ha negyedóránként megkérdezi, hogy nincs-e hideg, nem-e szomjas vagy éhes, akkor kényelmetlenül érzi majd magát. Ne legyen túl nyomulós,hogy ennyire nagy érdeklődést és gondoskodást mutat, mert minden bizonnyal elriasztja majd a hölgyet.

Nincs felesleges úriember a világon, de minden nő titokban vágyakozik rá. És még akkor is, ha azt állítja a környezetének, hogy 100% -ban független akar lenni, és senkire nincs szüksége. Ebben az esetben tartsa tiszteletben a véleményét, értékelje az őszinteségét.