Hugo Boss luxus parfümök

Hugo Boss luxus parfümök

A Hugo Boss márkát valószínűleg nem kell különösebben bemutatni. Valójában a minőség szimbóluma. Be szerezhet Hugo Boss órákat, ékszereket, ruhákat és parfümöket is. A Hugo Bosst 1924-ben alapították Metzingenben. Alapítója Hugo Ferdinand Boss. Valószínűleg már tudja, honnan származik ez a márkanév, amely az évek során a világ egyik legsikeresebb márkájává nőtte ki magát. Jelenleg a márka a női és férfi parfümökre, a divatra és a különféle kiegészítőkre öszpontosít.

A Hugo Boss termékekre mindig igaz, hogy kiváló minőségűek és tökéletesen megtervezettek. Éppen ezért a ruházat és a kozmetikumok gyártásánál a legjobb minőségű összetevők és anyagok használatára összpontosít. A Hugo Boss márka abszolút első parfümjeit az 1990-es években hozták létre, és azonnal óriási népszerűségre tettek szert.

 

 

Hugo Boss férfi parfümök

Hugo Boss férfi parfümök

A Hugo Boss parfümöknek van mit kínálniuk mind a hölgyek, mind az urak számára. A Hugo Boss sokféle illattal rendelkezik, amelyek között az erős, fűszeres illatokat és finom virágos parfümöket egyaránt találhat. Minden bizonnyal az abszolút legnépszerűbb férfi parfüm a Hugo Boss No.6 Bottled illat. Ez a parfüm tökéletes a magabiztos és ambiciózus férfiak számára. A parfümöt 1998-ban mutatták be, és ma is gyártják. Ez egyértelműen bizonyítja a népszerűségét.

Hugo Boss férfi parfümök

 

Hugo Boss női parfümök

Hugo Boss női parfümök
Hugo Boss női parfümök

A női parfümök közül megemlíthetjük Hugo Boss Alive-t. Ez a parfüm kifejezetten olyan nők számára készült, akiknek világos a jövőképük, és kitartóan követik céljukat. Az illat palackjával is felkelti a figyelmet, amelyet a jól ismert ékszertervező, Amelie Riech tervezett.

 

Válassza ki a Hugo Boss parfümjét. Meglátja, hogy beleszeret majd a márka parfümjeibe.

Hugo Boss Hugo Eau de Toilette férfiaknak 125 ml 9 720 Ft
Hugo Boss Ma Vie Pour Femme Eau de Parfum nőknek 75 ml 10 805 Ft
Hugo Boss Boss No.6 Bottled Eau de Toilette férfiaknak 200 ml 19 219 Ft
Hugo Boss Boss Orange Eau de Toilette nőknek 75 ml 9 432 Ft
Hugo Boss Deep Red Eau de Parfum nőknek 90 ml 8 998 Ft
Hugo Boss Boss Femme Eau de Parfum nőknek 75 ml 9 143 Ft
Keresem
Keresem
up