Varázslatos Húsvét

Varázslatos Húsvét

Karórák minden formában és színben! Tavaszi hónapok változatosságot óhajtanak ! Ne féljen kísérletezni. Most van itt az ideje!


Fedezze fel az összes lehetőséget

Válasszon márkás termékek széles választékából. Vágykozik a világ vezető gyártói márkás parfümjei vagy eredeti ékszerei esetleg klasszikus karórái után ? Mit szólna egy kis bónuszhoz? Most ingyenes szállítást és egy extra ajándékot is adunk a megrendeléshez!


Karórák

Melyik karóra az igazi? Az, mely a meleg tavaszi hónapokban felvidítja Önt és jobb érzést vált ki, mint bármely húsvéti ajándék? Akár a Húsvéti nyuszi, postás vagy futár viszi otthonába, biztosan örömet okoz. Választhat elegáns női és dinamikus férfi karórák közül. 

VÁLASSZON

Ajánlatunk a férfiaknak ...

A friss tavaszi szél Tommy Hilfiger órákat repít szekrényébe, amik a New York-i kortárs stílusban lélegeznek, és elbűvölik divatos kialakításával. Ha szereti a minimalizmust, akkor imádni fogja a Tommy Hilfiger James kollekciót. A Tommy Hilfiger Decker kollekciói tradicionálisabb, magas stílusú koncepciót kínálnak.

Szeretne kipróbálni valami újjat tavasszal, és még többet tesztelgetni? Mehet a férfiak Guess órájának azon az útján, amely valóban ragyog. Megdöbbentő dekorációjuk és kifinomult óralapjuk azokat a férfiakat örvendeztetik meg, akik nem félnek árral szemben fordulni!

Ajánlatunk a hölgyeknek ...

A Tommy Hilfiger modellek elegáns órák, amelyek nem csak dekoráció, hanem praktikus kiegészítők is minden modern nő számára. Hagyja, hogy elvarázsolja Tommy Hilfiger Jenna vagy Ari alkalmi nyugati stílusa, vagy az Avery kollekció. Stílusos megjelenésük és kiváló minőségük sok tavasszal elkíséri majd Önt. 

Amennyiben a dekoratívabb darabokat szereti jobban, próbálja ki a Guess női karórát. Lenyűgöző látványosságú csillogó cirkóniákkal, arany és ezüst acél kombinációkkal ellátott számlapok és szíjjak. A Guess órák minden, csak nem szokványosak. A tavaszi napsugaraktól úgy csillognak majd, mint egy luxus ékszer!

Színpaletta 

A tavasz csak úgy játszik a színekkel, miért ne engedne be ezek közül néhányat a divatkiegészítőibe? Jelenleg a tökéletes alkalom a csuklójának felélénkítésére színes óraszíjjakkal, hogy feldobja a napját és a hangulatát. Kipróbálhatja a Rosefield órák néhány pasztell színét a The Boxes vagy a The City Bloom kollekciójában. Még több vidámabb színeket kínál a Lacoste vagy a Casio G-Shock női változata, és a sport-Baby-G kollekció.

A Festina The Originals kollekció és a Casio G-Shock kollekció színes órákat kínál a férfiak számára.

Élénküljön fel vidám színekkel, amelyek új energiával töltik fel. A tél végre véget ért!  


Parfümök

Melyik tavaszi illatok a legjobbak? Ez könnyű. Idén friss citrus és finom virág illatok a trendik.Megfelelő parfüm tökéletesen kiemeli hangulatát az első szaglás után. Válasszon népszerű női és férfi parfümök közül. Ha valami újat és minőségit szeretne kipróbálni, amiről még nem is álmodott, próbálja ki a niche parfümöt , mert a niche rendkívüli tökéletes illat.

VÁLASSZON


Ékszerek

Egészítse ki tavaszi ruháját eredeti ékszerekkel. A Tommy Hilfiger és a Guess ékszerei boldoggá teszik a hölgyek szívét. Másrészt a Guess fekete bőr karkötő megfelel a férfiaknak. Vagy inkább Tommy Hilfiger barna változatát választja? 

VÁLASSZON


Boldog Húsvéti ünnepeket kívánunk!

És sok szerencsét a tökélétes karóra és parfüm választásához ....