Afrika exotikus illata

Afrika exotikus illata

Közeledik egy nap, ami nem hasonlít semmi máshoz. Afrika napja nem csak azokra a problémákra emlékeztet, amelyeket nem lehet figyelmen kívül hagyni, hanem az Afrikai egységet ünneplő ünnepnap is. Végül, de nem utolsósorban az egzotikus ízek és a lenyűgöző illatok napját is jelenti. Mi fogja Önt elbűvölni?

Afrika napja 1963 óta létezik. Május 25-én ünneplik. Súlyos problémák, szegénység még mindig nagy gond az afrikai kontinensen, viszont természetes szépségét nem csökkentik. Ünnepelje ezt a napot teljes dicsőségben, ismerkedjen meg az ismeretlenekkel, és - ha úgy dönt, - segítsen azoknak, akiknek szüksége van rá.

Orientális illat za Ön részére

Női illatok

Givenchy Organza

Szereti a narancsfa virágának illatát? Akkor biztosan örömmel fogja fogadni  a női parfümös vizet  Givenchy Organza-t, amely egyesíti az időtlen eleganciát és az állati érzékiséget. Jázmin, gardenia és a szerecsendió  olyan, mint a napfény érintése. Cédrus, szantálfa, vanília és ambergris,melyek a parfüm alapját képezik, tökéletesen kiemelik a nőiességet. Fedezze fel önmagában a vad istennőt.

Tom Ford Velvet Orchid

Orientális és virág illatú női parfüm, amely teljesen meghódítja Önt. Luxus és ízléses női illat, amelynek szívét - többek között - jázmin, orchidea, fekete orchidea, jácint és madagaszkári vetiver alapozza.

Férfi illatok

Versace pour Homme Oud Noir

Energikus Versace Pour Homme Oud Noir olyan, mint egy meleg szellő a sivatag közepén. Különleges összetevője az oud, fekete bors, füstölő, sáfrány, agarfa, bőr, patchouli, kardamon és keserű narancs.

Davidoff Horizon Extreme

Meglepik a fás borostyán tónusok, grapefruit, gyömbér, rozmaring, bőr és még sok más, nem kevésbé meglepő, illatos összetevők - ez a férfi parfüm biztosan motiválni fogja Önt.

Niche

Számos egyedülálló illat közül választhat, amelyek egyedülállósága és különleges összetevői a világ távolabbi részeiből származnak. A mi webáruházunkban megtalál orientális férfi és női niche-parfümöket, sőt, uniszex parfümök is megtalálhatók. Higgye el, hogy megéri az árát.

Még nem sikerült választania? További számos orientál parfümöket megtalál itt. Kínálatunk igazán széles és változatos.