Afrika exotikus illata

Afrika exotikus illata

Közeledik egy nap, ami nem hasonlít semmi máshoz. Afrika napja nem csak azokra a problémákra emlékeztet, amelyeket nem lehet figyelmen kívül hagyni, hanem az Afrikai egységet ünneplő ünnepnap is. Végül, de nem utolsósorban az egzotikus ízek és a lenyűgöző illatok napját is jelenti. Mi fogja Önt elbűvölni?

Afrika napja 1963 óta létezik. Május 25-én ünneplik. Súlyos problémák, szegénység még mindig nagy gond az afrikai kontinensen, viszont természetes szépségét nem csökkentik. Ünnepelje ezt a napot teljes dicsőségben, ismerkedjen meg az ismeretlenekkel, és - ha úgy dönt, - segítsen azoknak, akiknek szüksége van rá.

Orientális illat za Ön részére

Női illatok

Givenchy Organza

Szereti a narancsfa virágának illatát? Akkor biztosan örömmel fogja fogadni  a női parfümös vizet  Givenchy Organza-t, amely egyesíti az időtlen eleganciát és az állati érzékiséget. Jázmin, gardenia és a szerecsendió  olyan, mint a napfény érintése. Cédrus, szantálfa, vanília és ambergris,melyek a parfüm alapját képezik, tökéletesen kiemelik a nőiességet. Fedezze fel önmagában a vad istennőt.

Tom Ford Velvet Orchid

Orientális és virág illatú női parfüm, amely teljesen meghódítja Önt. Luxus és ízléses női illat, amelynek szívét - többek között - jázmin, orchidea, fekete orchidea, jácint és madagaszkári vetiver alapozza.

Férfi illatok

Versace pour Homme Oud Noir

Energikus Versace Pour Homme Oud Noir olyan, mint egy meleg szellő a sivatag közepén. Különleges összetevője az oud, fekete bors, füstölő, sáfrány, agarfa, bőr, patchouli, kardamon és keserű narancs.

Davidoff Horizon Extreme

Meglepik a fás borostyán tónusok, grapefruit, gyömbér, rozmaring, bőr és még sok más, nem kevésbé meglepő, illatos összetevők - ez a férfi parfüm biztosan motiválni fogja Önt.

Niche

Számos egyedülálló illat közül választhat, amelyek egyedülállósága és különleges összetevői a világ távolabbi részeiből származnak. A mi webáruházunkban megtalál orientális férfi és női niche-parfümöket, sőt, uniszex parfümök is megtalálhatók. Higgye el, hogy megéri az árát.

Még nem sikerült választania? További számos orientál parfümöket megtalál itt. Kínálatunk igazán széles és változatos.

Épp zajlik az óriási kiárusítás! Több itt

Épp zajlik az óriási kiárusítás! Több itt

Keresem
Keresem
up