Ismeri a Hugo Boss parfümöket?

  • MAGAZIN
  • Ismeri a Hugo Boss parfümöket?

Ismeri a Hugo Boss parfümöket?

Amikor azt mondjuk, hogy Hugo Boss, mindannyiunk előtt a divat, az elegancia és a luxus képe merül fel. Ezt a márkát tiszteletben kell tartani, mert a divatiparban az egyik abszolút csúcs, már a kezdetektől fogva. A luxus divat mellett a parfümök gyártására is összpontosít, amelyek a legnépszerűbbek közé tartoznak. A múltból azonban jelentős hegeket hordoz, ami természetesen nem is csoda. Milyen volt Hugo Boss útja a hírnév felé? És miben rejlik a parfümjeinek sikere?

Legyünk őszinték, a Hugo Boss nemcsak egy márka akárkinek. Máig őrzi exkluzivitását és első osztályú minőségét. Maga a márka ugyanúgy kulturális ikon, mint ruházati cég. Amikor viszont a siker és a ragyogás felszíne alá merülünk, azt tapasztaljuk, hogy ennek is van egy sötét oldala.

A Hugo Boss márka sötét múltja

Hugo-Boss-No6Hugo Boss német üzletember 1923-ban alapította márkáját, amikor a világ politikai és társadalmi környezetének szervezete összességében megváltozott. A társaság a németországi Metzingenben kezdte meg működését, de a gazdasági válság miatt hamarosan csőd fenyegette.

Az 1930-as évek elején kezdődött a társaság sötétebb múltjának megírása. 1931-ben Hugo Boss belépett a náci pártba, és bár csak hat varrógépe volt és kölcsönei a hitelezőknél, képes volt kiszabadulni az anyagi nehézségek közül. Boss státusa a náci párt tagjaként drámai módon megnövelte nyereségét, és a márkát a bizonytalan körülményekből olyan virágzó társasággá emelte, amelyet a mai napig ismerünk. Maga Boss értékes tagja lett a pártnak, ami végül elhozta neki a náci egyenruhák elsődleges gyártói pozícióját, amelyet a második világháború alatt is folytatott. A történészek szerint Hugo Boss a hadifoglyok és foglyok munkáját is felhasználta a szigorú kvóták teljesítéséhez, akiknek ezért egy fillért sem fizetett. Leginkább nők dolgoztak varróműhelyeiben.

Boss együttműködése a náci párttal a háború végéig folytatódott. Később a rezsimmel való együttműködéssel és támogatásával vádolták meg. Ennek eredményeként megfosztották a a szavazati jogaitól, a ma 1 millió dolláros összegnek megfelelő nagyon magas bírsággal és az üzleti tevékenység betiltásával büntették. Hugo Boss nem sokkal később, 1948-ban meghalt, de a társaság tovább élt. Veje Eugen Holy vette át és átalakította a márkát a ma ismert formájába. 1950-ben a márka megkapta az első férfi öltöny megrendelést, és ezzel együtt ismét hírnevet és sikert ért el. A hetvenes évek végére Hugo Boss már bejegyzett védjeggyel rendelkezett, és más cégekkel kezdett együtt dolgozni. A márka olyan hírességeket is támogatni kezdett, mint Jochen Mass német versenyző vagy Niki Lauda, ​​a Forma-1 pilóta. Jelenleg különféle golf-, tenisz-, futball-, jacht- és motorsport csapatokat és sportolókat szponzorál.

A Hugo Boss márka napjainkban

Mára több mint 70 év telt el a nem túl szép múlt óta, és a márka modern formájában bizonyosan nincs semmilyen kapcsolatban az antiszemita vagy a fasiszta ideológiával. 2011-ben nyilvános bocsánatkérés is történt a korábbi évek vitatott gyakorlata miatt. Ma a márka alapvető pillérei, a precízis feldolgozás, a prémium anyagok, a minőség, az innováció és a felelősség termékeikért. Ezenkívül a Hugo Boss aktív tagja az elmaradott régiók oktatását támogató jótékonysági szervezeteknek. Tehát ezért nyugodtan beszerezhet egyet a Hugo Boss precíz divatdarabok közül.

Hugo-Boss-just-differentA társaság nemcsak sportolókat, hanem művészeket is szponzorál. 1996 óta minden második évben kiosztják az exkluzív Hugo Boss-díjat, amelyet magánszemély vagy művészcsoport nyerhet el. A részvétel életkortól, nemtől vagy nemzetiségtől független. A győztes 100 000 dollárt és egy tiszteletdíjat kap. Ha kreatív és bízik önmagában, megpróbálhat részt venni a versenyen. Ha átjut a magasan képzett zsűri szitáján, talán Önre mosolyog a szerencse.

Ma a Hugo Boss luxusmárka több mint 15 000 embert foglalkoztat világszerte. Különböző típusú ruhákat kínál az elegáns modellektől a hétköznapi darabokig, cipőkig, órákig vagy divat kiegészítőkig. Hugo Boss filozófiája szerint az ügyfeleknek mindig jól kell érezniük magukat, alkalomtól függetlenül.

Könnyedén beleszeret az elegáns Hugo Boss parfümökbe

Hugo Boss 1985-ben Boss Number One néven mutatta be a piacon az első parfümjét. Azóta újabb és újabb férfi kölniket és parfümöket készít. 1997 óta pedig női illatanyagokat is készítenek. Ma már több mint száz Hugo Boss parfüm található a piacon. Az illatok széles választékát kínálja minden alkalomra, és valóban mindenki tud választani közülük. A Hugo Boss parfümőrei évek óta jól tudják, milyen illatokat szeretnek az emberek, ezért termékeikben mindig bízhatnak. Kiváló minőségűek, és véleményünk szerint gyakran feszegetik a tökéletesség képzelt sávját.

A legjobb Hugo Boss női parfümök

A Hugo Boss női illatok közül nem könnyű választani, mert mindegyikük csodálatos illatot áraszt. Íme a tippjeink:

Hugo Boss Ma Vie

Az egyedülálló kaktusz tökéletes kombinációja olyan ismert összetevőkkel, mint a rózsa és a frézia, friss és jellegzetes illatot nyit. A Ma Vie Pour Femme egy viszonylag könnyű illat, amely az édes elemeket szárazabb fás tónusokkal egyensúlyozza ad. Nagyon tiszta, kellemes illata van, ami egész nap kitart. Ezzel az illattal egyetlen helyzetben sem foghat mellé.

Hugo Boss Deep Red

Szexi és energikus illat citrusos tónusokkal, melyet a vérnarancs és mandarin ad fekete ribizli akcentussal. Az illat meglehetősen édes, fokozatosan érezhetőek benne a virágos tónusok túlsúlya vaníliával kombinálva. Ezt követően gyömbér, szantálfa és fehér virágos tónusok adódnak hozzá a domináns tubarózsával. A citrusfélék kezdetétől melegebb és lágyabb tónusokig jutunk el. A Deep Red egy gyönyörű és pozitív illat, amelybe még sportosabb nők is beleszeretnek. Kellemes légkört teremt, friss és esti alkalmakra is alkalmas.

Hugo Boss Femme

A jellegzetes virágos illat, frézia, rózsa és a jázmin túlsúlyával, kiválóan működik együtt a gyümölcsös tónusokkal, mint például a mandarin és sárgabarack. A Hugo Boss Femme citrusos-virágos illata viszonylag könnyű, így napközben is nyugodtan viselheti.

Hugo Boss The Scent

A meleg és kellemes orientális tónusú illat elragadja a nem hagyományos parfümök minden kedvelőjét. Érezheti benne a sötét kakaót, amelyet gyönyörűen friss mandarin és virágos tónusok gazdagítanak. Együtt egy nagyon érdekes kombinációt hoznak létre, amely valóban hosszan tart a bőrön.

A legjobb férfi parfümök Hugo Boss

Ha szereti a magabiztos és elegáns illatokat, a Hugo Boss férfi parfümök lesznek az igaziak. Kétségtelen, hogy a legjobbak közé tartoznak a következők::

Hugo Boss Bottled No.6

Kétségtelenül a divatház leghíresebb illata. Vonzó, modern illat, amely friss és ragyogó, erős fás és vaníliás. Eleinte gyümölcsös felvezetés kelti fel a figyelmet citrusokkal, majd egy fűszeres-virágos középpont következik. Az illat megfelelő az ambiciózus és magabiztos férfiak számára. Nagyon sokáig illatozik.

Hugo Boss Hugo

Az ösztönző férfiillat, ideális minden kalandvágyó férfi számára. A kezdetben citromhéj kardamommal fogadja, az illat szívében levendula, menta és vízes tónusok dominálnak. Végül a cédrus és a pacsuli tónusaivá válik. Az illat nagyon erős és hosszú órákig tart a bőrön. Minden fiatalos szellemiségű férfi tetszését elnyeri.

Hugo Boss The Scent

A népszerű The Scent vonal férfi változata érzéki és férfias illat, amely felfedi a viselője szeretetteljes és játékos oldalát. Fás-keleti illat kávé, bors, csokoládé, vanília és pacsuli tónusaival. Ez az illat nagyon erős, és legalkalmasabb az esti viseletre, vagy téli és őszi időszakra.

Hugo Boss Bottled Tonic

A Bottled Tonic Eau de Toilette éles ellentétben áll a The Scent erős és keleti illatával. A Tonic egy friss és nagyon könnyű illat, amely ideális sportorientált férfiak számára. Citrusos-fás illat, grapefruit, narancs, citrom, alma, gyömbér, szegfűszeg és fahéj kombinációjával. A befejezés fás tónusokat hoz el vetiverrel.