Karácsonyi Pandora - Miért adjon neki esélyt?

  • MAGAZIN
  • Karácsonyi Pandora - Miért adjon neki esélyt?

Karácsonyi Pandora - Miért adjon neki esélyt?

Miért vágynak a nők annyira a Pandora ékszereire? És hogyan válasszuk ki a megfelelő méretű karkötőt vagy a legjobb gyöngyöt? Karácsony előtt a Pandora sok otthonban és párkapcsolatban az egyik legfelkapottabb téma. Uraim, mi tudjuk, hogy vizsgázzon jól az idén!

Nincs az az ékszer, amely ilyen felhajtást okozna Karácsonykor, mint a Pandora. Bár találhatunk köztük igazán gyönyörű darabokat, többféle viccel is találkozhatott a Pandora üzletei előtt sorakozó férfiakról. Viszont a Pandora ékszereinek valóban megvan a maguk varázsa. Nem hiszi el? Olvasson utána, miért vágyakoznak utánuk a nők annyira, és talán maga is úgy dönt, hogy azonnal útnak indul a legközelebbi ékszerüzletbe. 

Keleti inspiráció 

A mai leghíresebb és legelérhetőbb luxus ékszerek bölcsője Délkelet-Ázsia, különösen Thaiföld. Amikor egy dán házaspár az 1970-es években nyaralni ment, egyszerűen elvarázsolták őket ezek a különleges ékszerek, amelyek Európában nem voltak elérhetők. Néhány darabot el is hoztak magukkal a régi kontinensre, és szokatlan dizájnuk miatt nagyon gyorsan gazdára is találtak. 1982-ben alapították meg az első üzletet Dániában, és a Pandora fokozatosan elterjedt az egész világon. Mitől növekszik a sikerük és varázsuk? Attól, hogy ékszerei a tervező kreativitását és megkülönböztető munkáját tükrözi. A Pandora egyszerűen bevonja Önt a játékba.

Sajátos és játékos Pandora

Ékszerek, amelyek emlékeztetik majd Önt ezek adományozójára. De a Pandora ékszerei ennél többre is képesek. Különböző formájú, színű és motívumú gyöngyeivel egy egész regényt hordozhat magával viselője. Minden alkalommal, amikor elszomorodik, lélekben felemeli az Öntől kapott szívecske vagy az édesapától kapott virágocska, amely majd karkötőjét fogja díszíteni. Eszébe juttathatja az érettségi napját, a lánya születését vagy azt a csodás hétvégét, melyet Párizsban töltött kedvesével egy akadémikus kalapocska, bébi cumi vagy Eiffel-torony formájú medállal vagy gyöngyel. Egyes ékszereket ezután felválthatja az élet nagy változásai szerint. A választék valóban széles, így a gyöngyök között biztosan megtalálja kedvencét. Ha bizonytalan döntésében, válasszon egy áttetsző kövekkel kirakott univerzális gyöngyöt. Egyetlen nőt sem sért meg egy négylevelű lóhere, vagy egy egyszerű szív.

Hogyan válassza ki a megfelelő méretű Pandora karkötőt?

Ha kedvesének keres egy új karkötőt, ne felejtsen el helyes méretet választani. Ennek körülbelül 2,5 cm-rel nagyobbnak kell lennie, mint a csukló átmérője. A karkötőt egy kicsit (kb. 1 cm) ki lehet húzni, viszont nagy mennyiségű gyöngy viselésénél, azt javasoljuk, hogy biztosítson be több klipet a nem kívánt nyújtás elkerülése érdekében. 

A Pandora nem csak karkötők

Híressége elsősorban a különféle karkötőinek köszönhető, viszont újabban nyakláncal vagy gyöngyökkel is gazgagíthatja gyűjteményét. Ezen kívül fülbevalókat és gyönyörű gyűrűket is talál. A Pandora játékos, csillogó és igazán eredeti gyönyörű gyöngyei és klipek széles választéka miatt kimondottan egyedi. Nemcsak az ezüst szerelmesei, hanem az arany vagy a népszerű rózsa arany csodálói is magukra találnak. A legnépszerűbb kollekciók a Moments, Reflexions, Rose, Shine és az aranyos Disney közül mindent megtalálhat, amit egy női szív kívánhat.

Tehát ha kedvese a csillogó ékszerek egyikére vágyik, szerezzen neki örömet, és ajándékozzon Pandorát. A megfelelő ékszer kiválasztása sokkal nagyobb értéket képvisel, mint az ügy pénzügyi oldala. És ha nem akar hosszú sorokat állni, próbáljon meg bepillantani e-shopunkba, ahol kedvére válogathat otthona kényelméből.