Last minute Valentin napi ajándékok

Last minute Valentin napi ajándékok

Farkas Dóra | 11. 2. 2020

Valentin nap közeleg. Olyan sok embernek van jó lehetősége, hogy megmutassa szerelmét vagy szeretetét akinek akarja. Ez természetesen tartalmaz egy ajándékot, amely örömet fog okozni. Ha az utolsó pillanatra hagyta, íme néhány tipp, amelyek hasznosak lehetnek. Minden bizonnyal tud majd közülük választani.

Karkötők nők és férfiak örömére

A nők szeretnek szeretve lenni és szeretnek öltözködni. Mi lenne, ha adna nekik egy Guess karkötőt? Tervezőik bőrrel és sebészeti acéllal dolgoztak, hogy alkalmi viseletre készítsenek ékszereket. Tökéletesen kiegészíti a modern munka- és szabadidős viseletet is egyaránt.

Soha nincs elég karkötő. Végül is mindegyik más alkalomra alkalmas. A Guess karkötő, az UBB78027-S Swarovski kristályokkal és rózsa arany felülettel minden bizonnyal örömére lesz minden nőnek vagy lánynak. A használt anyagnak köszönhetően, amely ismét sebészeti acél, nem kell aggódnia a fémmel szembeni kellemetlen allergiás reakciók miatt.

A karkötő viselése nem csupán a gyengébbik nem jellemzője. A férfiak is szeretik kifejezni ízlésüket. Legyen Tommy Hilfiger bőr karkötője. A bőr és a sebészeti acél kombinációja ezüst felülettel időtlen.

Női sebészeti acél fülbevalók

Melyik nő nem szeret fülbevalót viselni? Nincs túl sok belőlük, így még ezzel az ékszerrel is biztosan megtalálja a választott ízlését. A Valentin-napra jellemző szív alakú fülbevalók Swarovski kristályokkal vannak diszítve. A sebészeti acél hipoalergén, ezért alkalmas nikkel-érzékeny emberek számára. 

Vagy inkább Tommy Hilfiger? Kör alakú fülbevalók záróvéges kapcsolással. Előállításukhoz arany és ezüst színű sebészeti acélt használtak.  

Az ugyanazon márkájú fülbevalók kék kristályszíne illik a barnáknak és a szőkenek is egyaránt. Kényelmes rögzítése a záróvéges kapcsolással lehetővé teszik, hogy ezek a fülbevalók mindennapi viseletre alkalmasak legyenek. De hol van az megírva, hogy egy nő nem tud benne megjelenni akár egy színházban vagy koncerten?  

Női karórák

Valentin-napra nem csak ékszereket kell ajándékoznia. Tökéletes lehet akár a Slim Runway kollekcióból készült analóg Michael Kors MK3179 karóra, acél kivitelben. Klasszikus stílusuk népszerű azoknál a nőknél, akik nem szeretnek kitörni a divatból. A kerek számlap karcálló ásványi üveget takar. Az órák elkísérhetik választottját munkára és szabadidőre.   

Kedvese szereti a karórákat, amelyet társaságban is tud viselni? Michael Kors MK3191 lehet pontosan az, amit keres. A számlapot apró Swarovski kristályok díszítik a kerületén, így az óra ünnepi megjelenést biztosít. Minden nap viselhetők, mivel a karkötő és a tok tartós, aranyozott acélból készülnek.

Megbízható elemes szerkezet az Ari kollekcióból származó Tommy Hilfiger női karórák testében. A tartós ásványi üveg kerek számlapot takar, kis cirkonokkal. A gyengébbik nemnek tachométere van az órában, egy idő / napi mutatóval és egy 24 órás órával.  

Férfi karórák

Az urakat a karórák választása is érdekli. A következő tipp a kedvese számára - Diesel DZ4318. Érdekes módon megtervezett számlap a kék és a piros kombinációjában analóg. Az acél karkötő PVD bevonattal rendelkezik, amely növeli az erőt, a tartósságot és a keménységet.

Az előző modellhez hasonlóan a Mega Chief kollekció Diesel DZ4344 karóráját aranyszínű fémtokkal és fekete bőrpánttal kombinálják. Minden bizonnyal nem maradnak észrevétlenül. Érdekes és újszerű megjelenésük vonzza a szemet, mint egy mágnes.  

A holland Tommy Hilfiger márka elsősorban ruházati cikkek gyártásával foglalkozik, amellyel világszerte elismerést kapott. A divat torta habjaként olyan karórákat is készít, amelyek kihangsúlyozzák az outfitjét. A férfi Tommy Hilfiger karóra 1791487 nem hagy kétséget, hogy ideálisak aktív, fiatal férfiak számára. A bőr és az acél illeszkednek egymáshoz, így egy eredeti órát hoznak létre.

Parfümök, amelyek felizgatják az érzékeket

A Cacharel Amor Amor női parfüm finom illata elcsavarja a fejét, ha a választottja megérzi illatát. A citrusféltek mámorító illata, a gyöngyvirág, a szantálfa és a vanília kombinálva olyan egyedi illatot hoz létre, amely kötelező,hogy legyen barátnőjének/feleségének.  

A Moschino I Love Love Ladies Eau de Toilette-t az élet örömére hozták létre. Egyesíti a cédrus, a tea rózsa, a gyöngyvirág és a piros ribizli természetes illatát. Ajándékként Szent Valentin-napra alkalmas fertőző nevetéssel rendelkező nők számára.  

Egy jó parfüm vagy toaletvíz minden nőt boldoggá tesz. A Paco Rabanne Lady Million valószínűleg pont az, amit keres, hogy Valentin-napot adjon és édes mosolyt csalogasson elő kedvese arcára. Pontosan azt, amit annyira szeret benne.  

Vagy inkább a Kenzo Flower által készített Kenzo Eau de Toilette-t választja, amely a parma ibolya, a jázmin és a bolgár rózsa illatait vonja magába a mandarinnal és a fekete ribizlivel?

Ha azt kérdezi a férjét szeretõ nőktõl, talán válaszolnak valamire abban az értelemben, hogy ez elsõsorban a férfi erõssége és a karizma, amelyet sugároz. És az illata, amely annyira vonzza őket. Paco Rabanne 1 Million Eau de Toilette férfiak számára, pacsuli és tölgy zuzmó alapon, cédrus, jázmin és narancsvirággal, fejét átható bergamott- és szilva illat jellemzi - tisztán férfi illat, amelynek a nők nem tudnak ellenállni.


AKTUÁLIS: INGYENES SZÁLLÍTÁS TÖBB MINT 2500 TERMÉKRE! Még több itt

AKTUÁLIS: INGYENES SZÁLLÍTÁS TÖBB MINT 2500 TERMÉKRE! Még több itt

Keresem
Keresem
up