Mikulás már az ajtóban van: tippek eredeti ajándékokra a kicsiknek

Mikulás már az ajtóban van: tippek eredeti ajándékokra a kicsiknek

Hamarosan jön a karácsony, de előtte van egy szakállas úriember, aki kis ajándékokat ad a gyermekeknek. Kitalálta,helyes, a Mikulásról van szó. Az édességek és a kis ajándékok egy örök klasszikus, de mi lenne, ha meglepné gyermekeit valami igazán eredetivel? Ne várjon karácsonyig!

Ha a gyermekei rosszalkodtak, a szén vagy a virgács elegendő lehet. Ebben az esetben nincs szüksége ajándékra. De mi van, ha a kicsi kedves és engedelmes volt? Olvassa el a jó gyerekeknek szóló ajándék tippeket. 

Ajándék ajándékok várakozása közben

A gyermekkori képzelet néha nagyon vad lehet, miért nem irányítja azt megfelelően? Minden gyermek tudja, hogy karácsonykor ajándékokat adnak ki. Annak érdekében, hogy a karácsony estéjén a legtöbbet hozhassa ki, adjon neki adventi naptárat. A karácsonyi ajándékokra várás nagyobb lesz,ha már Mikulásra meglepi apró dolgokkal,ráadásul minden gyerek szereti a csokoládét bontogatni.

Lepje meg házi készítésű csokoládéval egy boton

Mindenki vásárolhat édességeket a szupermarketekben, és az eredmény biztosan kellemes lesz. De mi örvendeztetné meg még inkább? Egyéni édességek! A saját kiváló minőségű édességéhez csak 300 g pörköletlen aprított kakaóbabra és 75 g nádcukorra van szüksége. Finoman megsütjük a babot egy serpenyőben, majd keverjük össze a cukorral. Öntse a forró keveréket formákba,tegyen bele fapálcikát és hagyja kihűlni. Megszületett az eredeti édes jóság.

Az ehető gesztenye meglepő és örömteli

Mikulásnak nem kell csak édességet készítenie. A gesztenye formájában előállított természetes finomság minden bizonnyal vonzó lesz a gyermekek számára. Az ehető gesztenye sok vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, amelyek a gyermekeknek szükségesek egészséges fejlődésükhöz. Sőt, enyhén édes ízük biztosan ízleni fog. A gesztenye forrásban lévő vízben, serpenyőben vagy sütőben készíthető. Csak vagdossa be a duzzadt oldalán található gesztenyeket kis keresztekbe, és akkor elkezdheti az előkészítést. Vagy csak sütjük egy serpenyőben, vagy tegyük 200 ° C hőmérsékleten a sütőbe 10 percre. Amint elkezdenek robbanni, elkezdhet nassolni.

Ha már vásárolja a csokoládét, csakis eredetit

Biztos,hogy a vásárolt csokoládé is tetszik, de miért nem hagyja, hogy a fantáziája szárnyra keljen, és ne adjon meg a gyerekeknek olyan csokoládét,hogy ne akarjanak majd mást enni? A csokoládénak nem kell klasszikus táblás formájában lennie. Általában kapható édes finomság játékvezérlő, motorkerékpár, luxusautó, okostelefon, eszközök, futball-labda vagy akár kedvenc háziállat formájában. Lecsengett az unalmas csokoládé, itt az ideje, hogy eredeti legyen.

Adjon élményt a gyermekek számára

A Mikulástól a gyermekek nemcsak anyagi és édes ajándékokat kell kapniuk, hanem élményeket is kaphatnak. A legtöbb városban vannak speciális Miklulás napok, ahol a gyerekek nagyon jól szórakozhatnak. Nézze meg, létezik-e színes Mikulás program a városában vagy a falujában. Meglátogathatja a helyi szállítótársaság villamosait és buszjait is. Végül is melyik gyerek nem szeretné a buszokat, villamosokat vagy trolibuszokat.

A tartós ajándék egy óra

Ne féljen olyan ajándékot adni, amely hosszabb ideig kitart majd, és a gyermek mélyebb köteléket hoz létre vele. Az óra tökéletesen teljesíti azt a meghatározást. amely nem csak a gyermekeket fogja pontosságra tanítani, hanem szenvedélyt is felmutat a jól végzett kézi munka iránt. A gyerekórák nem csak elegáns kiegészítők lehetnek, hanem ajándékok is, amelyeket gyermeke értékelni fog.

Épp most! Ingyenes szállítás több, mint 3350 terméknél! Több itt.

Épp most! Ingyenes szállítás több, mint 3350 terméknél! Több itt.

Keresem
Keresem
up