Mikulás már az ajtóban van: tippek eredeti ajándékokra a kicsiknek

  • MAGAZIN
  • Mikulás már az ajtóban van: tippek eredeti ajándékokra a kicsiknek

Mikulás már az ajtóban van: tippek eredeti ajándékokra a kicsiknek

Hamarosan jön a karácsony, de előtte van egy szakállas úriember, aki kis ajándékokat ad a gyermekeknek. Kitalálta,helyes, a Mikulásról van szó. Az édességek és a kis ajándékok egy örök klasszikus, de mi lenne, ha meglepné gyermekeit valami igazán eredetivel? Ne várjon karácsonyig!

Ha a gyermekei rosszalkodtak, a szén vagy a virgács elegendő lehet. Ebben az esetben nincs szüksége ajándékra. De mi van, ha a kicsi kedves és engedelmes volt? Olvassa el a jó gyerekeknek szóló ajándék tippeket. 

Ajándék ajándékok várakozása közben

A gyermekkori képzelet néha nagyon vad lehet, miért nem irányítja azt megfelelően? Minden gyermek tudja, hogy karácsonykor ajándékokat adnak ki. Annak érdekében, hogy a karácsony estéjén a legtöbbet hozhassa ki, adjon neki adventi naptárat. A karácsonyi ajándékokra várás nagyobb lesz,ha már Mikulásra meglepi apró dolgokkal,ráadásul minden gyerek szereti a csokoládét bontogatni.

Lepje meg házi készítésű csokoládéval egy boton

Mindenki vásárolhat édességeket a szupermarketekben, és az eredmény biztosan kellemes lesz. De mi örvendeztetné meg még inkább? Egyéni édességek! A saját kiváló minőségű édességéhez csak 300 g pörköletlen aprított kakaóbabra és 75 g nádcukorra van szüksége. Finoman megsütjük a babot egy serpenyőben, majd keverjük össze a cukorral. Öntse a forró keveréket formákba,tegyen bele fapálcikát és hagyja kihűlni. Megszületett az eredeti édes jóság.

Az ehető gesztenye meglepő és örömteli

Mikulásnak nem kell csak édességet készítenie. A gesztenye formájában előállított természetes finomság minden bizonnyal vonzó lesz a gyermekek számára. Az ehető gesztenye sok vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, amelyek a gyermekeknek szükségesek egészséges fejlődésükhöz. Sőt, enyhén édes ízük biztosan ízleni fog. A gesztenye forrásban lévő vízben, serpenyőben vagy sütőben készíthető. Csak vagdossa be a duzzadt oldalán található gesztenyeket kis keresztekbe, és akkor elkezdheti az előkészítést. Vagy csak sütjük egy serpenyőben, vagy tegyük 200 ° C hőmérsékleten a sütőbe 10 percre. Amint elkezdenek robbanni, elkezdhet nassolni.

Ha már vásárolja a csokoládét, csakis eredetit

Biztos,hogy a vásárolt csokoládé is tetszik, de miért nem hagyja, hogy a fantáziája szárnyra keljen, és ne adjon meg a gyerekeknek olyan csokoládét,hogy ne akarjanak majd mást enni? A csokoládénak nem kell klasszikus táblás formájában lennie. Általában kapható édes finomság játékvezérlő, motorkerékpár, luxusautó, okostelefon, eszközök, futball-labda vagy akár kedvenc háziállat formájában. Lecsengett az unalmas csokoládé, itt az ideje, hogy eredeti legyen.

Adjon élményt a gyermekek számára

A Mikulástól a gyermekek nemcsak anyagi és édes ajándékokat kell kapniuk, hanem élményeket is kaphatnak. A legtöbb városban vannak speciális Miklulás napok, ahol a gyerekek nagyon jól szórakozhatnak. Nézze meg, létezik-e színes Mikulás program a városában vagy a falujában. Meglátogathatja a helyi szállítótársaság villamosait és buszjait is. Végül is melyik gyerek nem szeretné a buszokat, villamosokat vagy trolibuszokat.

A tartós ajándék egy óra

Ne féljen olyan ajándékot adni, amely hosszabb ideig kitart majd, és a gyermek mélyebb köteléket hoz létre vele. Az óra tökéletesen teljesíti azt a meghatározást. amely nem csak a gyermekeket fogja pontosságra tanítani, hanem szenvedélyt is felmutat a jól végzett kézi munka iránt. A gyerekórák nem csak elegáns kiegészítők lehetnek, hanem ajándékok is, amelyeket gyermeke értékelni fog.