Milyen frizurák hóditanak idén? Válasszon arc típusa szerint

  • MAGAZIN
  • Milyen frizurák hóditanak idén? Válasszon arc típusa szerint

Milyen frizurák hóditanak idén? Válasszon arc típusa szerint

Divatos frizurák az idei bálszezonban? Tudjuk, hogyan kell csinálni! Olvassa el, mi hódit ebben az évben és milyen frizura felel meg az arcformájának. Ebben az évben felejthetetlen lesz a táncparketten.

A labdaszezon hamarosan megérkezik, és mindannyian tudjuk, hogy nem csak a gyönyörű ruháknak vagy a sminknek köszönhetően ragyoghatunk. A szépség koronájának mindig a hajnak tartották. Ez az egész megjelenést képest mennyei magasságokba emelni, vagy mélyen a föld alá temetni.

Milyen frizurák divatosak ebben az évben? És melyik illeszkedik az arcformájához? Itt vannak tippek a legjobbhoz!  

Frizura arc típus szerint 

Az arc formája sokat tesz. Ha van kedvenc frizura, akkor minden bizonnyal megszokta, és imádja viselni. De lehet, hogy nem passzol szívének vagy az ovális arcához, és egy másik sokkal jobban megfelelne. Melyiket választja most?

  • Ovális arc - Emma Watson, Blake Lively 

Ha Ön egy ovális arc tulajdonosa, szerencsés, ez valóban mindennek megfelel. Az arca szimmetrikus, és nincs szüksége elrejteni vagy akár előtérbe helyezni valamelyik részét. Próbáljon ki például egy trendi lófarkot, amely optikailag meghosszabbítja a haját. Vagy egy népszerű választékot a fej közepén.

  • Kerek arc - Selena Gomez, Michelle Williams 

Ferl lehet ismerni, az arc szélessége és hossza közel azonos. Az arccsontok szélesek és az áll tompa. A kerek arcot optikailag meg kell hosszabbítani, ezért a legjobb, ha kiengedve hordjuk,oldalválasztékkal. Ha lófarokba vagy zsemlebe szeretne belemerülni, hagyjon néhány laza szálat a feje körül. A kerek archoz nagyon illik a frufru. Feltétlenül felejtse el viszont a hullámokat közvetlenül a fején. Ha vágyakozik a hullámokra, tegye őket a füle mögé. 

  • Szív alakú arc - Reese Witherspoon, Scarlett Johansson 

Az arca háromszög alakú, szélesebb homlokkal, keskeny állkapoccsal és éles állal? Viseljen frufrut,amely eltakarja magas homlokát és biztosítja az arcának a megfelelő egyensúlyt. A rövidhaj illik Önnek.

  • Négyzet alakú arc - Olivia Wilde, Diane Kruger 

A feltűnő állkapocsot és a széles homlokot kissé finomítani kell. Feltétlenül menjen el a fodrászhoz,merrt az egyenes haj hangsúlyozza a vonásait. Felejtse el az egyenes vágású frufrut vagy a fej közepén lévő elválasztást. Ideálisak még laza,lógó tincsek, amelyek szűkítik az arcot az állán. Ne vasalja egyenesre a haját, és válasszon dúsabb és lengébb frizurákat.

Vessünk egy pillantást az idei haj trendekre:

Brossok és csatok 

Örökzöld, amik mindig egy jó útmutatók a kiegészitők világában. Még egy egyszerű kontyot vagy egy lazán kiengedett hajat  is feldobhat egy csattal. Ez szépen kiegészíti a teljes frizurát. Választhat egy hercegnő stílusú strasszos csillogósat, vagy akár olyat,ami a természetet idézi elő és egy erdei tündérre hasonlit vele.

Virágok 

Egy másik módja annak, hogy a haját különlegessé tegye, ha virágot tesz rá. Akár élő, akár mesterséges, az eredmény nagyon romantikusnak tűnik és szépen kiegészíti a monokróm ruhát.Virággal a hajában,egy természeti szépségnek fog kinézni, ainkek nincs versenytársa. A laza hajba és egy alulra tett konytba fűzheti őket, hogy egy 20. század elejei frizurát hozzon létre, amely visszatér a divatba. A virágokat különböző copfokkal és hullámos fonatokkal is kombinálhatja. Ne féljen a koszorúktól.

Minimalizmus 

Ha nem szereti a túlcsorduló díszítést, menjen a minimalizmus hulláma felé. Mindig hangsúlyozza megkülönböztető szépségét, amelyet nem fognak zavarni semmilyen felesleges elemek. Válasszon egyszerűen lazán leengedet hajat,vagy egyszerű arany csatot, hogy az elvásztást a feje tetején megtartsa. Egy egyszerű frizurával még inkább hangsúlyt fektethet a sminkre vagy a merészebb ékszerekre.

Kontyok 

A összeszorított haj évszázadok óta halhatatlan trend, és az idei bálszezon sem különbözik az eddigiektől. Ebben az évben a sima és szorosan feszitett kontyot egy lazán feltűzött konty váltja fel, amiből időről-időre kikandikál egy-egy kósza fürt.

Masnik és szalagok

A legforróbb hírek a végére. Ha valóban meg akarja mutatni, hogy tudja, mit kell viselni, tegyen egy szatén szalagot vagy bársony masnit a hajába. Egyik választott fejpánttal sem fog hibázni.

Mindig ügyeljen arra, hogy a haja ne legyen zsíros. A tovább tartás érdekében enyhén lakkoza be,a rövidebb hajat pedig enyhén zselézze be.

Sok sikert kívánunk az idei bálokhoz!