Női ékszerek a csillagjegyek szerint

  • MAGAZIN
  • Női ékszerek a csillagjegyek szerint

Női ékszerek a csillagjegyek szerint

Nem tudja, hogyan válasszon ékszereket? Próbálja kiválasztani a legmegfelelőbb darabot születési ideje alapján. A horoszkóp jelein alapuló ékszerek érdekes inspirációt nyújthatnak a személyiségének megfelelő díszítéshez. Fedezze fel a sajátját!

A megfelelő ékszer kiválasztása néha nem könnyű. Az ajánlat gazdag, és nem tudja pontosan, hogy a kiválasztott darab jól illik-e Önhöz. És a probléma még nagyobb, ha valaki másnak szeretne ékszert venni. Hogyan válasszuk ki a személyiségének legjobban megfelelő darabot? Próbálja meg követni a horoszkóp jeleit, amelyek megmutatják, melyik dísz a legmegfelelőbb.

Ne aggódjon, nem akarjuk azt állítani, hogy a Mérleg jegy születésű nőnek szükségszerűen be kellene szereznie egy rozettás karkötőt és minden más rossz választás lesz. Már ősidők óta őseink nemcsak bizonyos tulajdonságokat tulajdonítottak az egyes jegyekhez, hanem különféle kövekhez is, amelyek állítólag a legjobban megfeleltek az adott jegynek, és szerencsét hoztak viselőjüknek. Ezért érdekes inspirációnak tekinthetjük őket. És ha nem hisz a csillag-asztrológiában, akkor már csak a kíváncsiságból is megnézheti. Talán felfedez egy érdekes darabot, amellyel kiegészítheti ékszerdobozát.

Milyen ékszerek illenek az Ön jegyéhez?

Bárány (3. 21. - 4.20.)

A bátorsággal és önbizalommal rendelkező Bárány-nak határozottan nincs szüksége finom jellegtelen ékszerekre, amelyek temperamentumát teljesen beárnyékolják. Annál inkább a látványosabb, a jelentősebb és a gazdagon díszített ékszereket fogják értékelni, amelyek tökéletesen megfelelnek személyiségüknek. Kiváló választás a rubin, melyet más néven a szerelem és a szenvedély kőjének neveznek. Nagyszerűen fog illeni kitartásukhoz és tüzes természetükhöz. A rubin növeli természetes önbizalmukat és bátorságukat, és a helyes útra teríti, ha a keményfejűségük miatt bajba kerülnek.

Bika (4.21. - 5.21.)

A Bika jegyűeket a föld elem befolyásolja, ezért nem túl könnyelműek és általában a dolgok gyakorlati és anyagi oldala a nyerő náluk. Ezért ne várja el, hogy a jellegzetes és vad minták vagy díszítések kedvelői lennének. Az ilyen ékszerek túl nagy figyelmet keltenének, és nem illenének kifinomultságukhoz. Ezért inkább a szerényebb ékszerek után érdemes nyúlnia. A finomabb kövecskés fülbevalók vagy az apró gyűrűk lesznek az igaziak. A kövekből a legjobban a rózsaszín zafír illeszkedik, amely szintén segít nekik az emberi kapcsolatok jobb kezelésében. A bika szereti a gyönyörű és luxus dolgokat, így ez a drágakő határozottan elvarázsolja őket.

Ikrek (5.22. – 6.21.)

Az inteligens és kommunikatív Ikrek, boldogságukat a citrin kő segítségével találják meg, amelyek örömöt és friss energiát tartalmaznak. Azt mondják, hogy ez a féldrágakő a diplomácia, az öröm és a vidám hangulat kője. Ez jólétet és egyensúlyt teremt a kreatív és aktív Ikrek életében. Ha ékszerekről van szó, fogadjon az egyszerű és friss darabokra, hogy ne fojtsák meg ezeket az egyéneket. Az Ikrek kicsit ingatagok és gyakran változtatják stílusukat, ezért ajándékozza meg egy olyan ékszerdarabbal, amely egy kicsit sokoldalú és mindenhez illeni fog.

Rák (6.22. - 7.22.)

A Rák-ok az érzékeny és törékeny természetű egyének közé tartoznak, és eléggé érzelmileg alapozottak. Ezért a gyengéd és finom ékszerek felelnek meg karakterüknek, amelyek kihangsúlyozzák nőiességüket és káprázatos aurájukat. A gyöngyök, amelyek a nőiesség, az érzések és az érzelmek jelképei, a Rákhoz illenek a legjobban. Noha a rákok szoros kapcsolatban vannak a családdal, és különös figyelmet fordítanak a jó emberi kapcsolatokra, néha nehezen tudnak megbirkózni magukkal. A gyöngy ékszerek segítenek nekik ebben.

Oroszlán (7.23. – 8.22.)

A bátor és erős Oroszlán előszeretettel hagyja magát csodálni. Az Oroszlán még az állatvilágban is az összes élőlény királya, és szeret büszkélkedni buja sörényével, ezért nem meglepő, hogy az Oroszlánoknak készült ékszereknek olyanoknak kell lenniük, hogy biztosan senki ne tévessze őket szem elől. Nem félnek az erőteljes színektől, a díszítésektől vagy az extravagáns daraboktól, de itt is oda kell figyelni egy bizonyos eleganciára. Számukra a legmegfelelőbb kő a gyémánt, az összes drágakő királya, amelynek energiáját senki sem képes jobban megszelídíteni, mint az oroszlán jelében született nők.

Szűz (8.23. – 9.22.)

A Szűz a földjegyek közé tartoznak, nagyon óvatosak, logikus gondolkodásúak és mindig szilárdan állnak a földön. Nagyon kritikusak is lehetnek, ezért gondosan válasszon számukra ékszereket. Olyan darabok lesznek számukra alkalmasak, amelyek nem túl feltűnőek, mert a Szüzek nem szeretnek a figyelem középpontjában lenni. Inkább válasszon józan és visszafogottabb díszítéseket, amelyek elegánsak és ideális esetben praktikusak is. Ha kővel díszített ékszereket választ, válassza a zöld smaragdot. Ez a gyönyörű drágakő segít megbirkózni az őket gyakran sújtó stresszel és ezen felül energiával tölti fel őket az általuk annyira áhított tökéletesség eléréséhez.

Mérleg (9.23. – 10.23.)

A játékos és művészi alapú Mérleg nagyszerűen érzékeli a szépséget. Ezért talán a teljes horoszkópból, őket foglalkoztatják leginkább a különféle dísztárgyak, amelyek közé az ékszerek határozottan besorolhatóak. Nagyon érdeklik a karkötők, a gyűrűk és a fülbevalók is, és mivel nagyszerű ízléssel rendelkeznek, így mindig képesek tökéletesen összehangolniuk őket. A rózsakvarc féldrágakő, a szerelem köve, amely a Mérleg életében a legfontosabb szerepet játssza, ezért felel meg a legjobban természetüknek. Tökéletesen illik a romantikus természetükhöz. 

Skorpió (10.24. – 11.22.)

A Skorpió a szenvedélyes lélkű jegyek egyike. Bár passzív személyeknek tűnhetnek, ez ne tévessze meg, mert sok energia lakozik bennük. Ha szeretne a Skorpió kedvében járni, ajándékozza meg egy jellegzetes, de egyszerű ékszerdarabot. Kipróbálhatja például a minimalista ékszereket, amelyek éles szélekkel és feltűnő formákkal rendelkeznek, viszont nem túldíszítettek. A mélylelkű Skorpió számára a kövek közül a fekete gyémánt, a szenvedély köve ugyanakkor kissé titokzatos ásvány is, ami pontosan megfelel ennek a jegynek.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Az energikus Nyilas-ok őszinték és céljaik magasak. Kalandos természetük és aktív életmódjuk miatt nem fordítanak nagy figyelmet az ékszerekre, mivel ezek a dekorációk zavaróak lennének számukra. Ezért tanácsos fülbevalókkal vagy gyűrűvel megajándékozni őket, amelyeket nem kell minden nap levenniük, és tökéletesen jellemzik személyiségüket. Ami a köveket illeti, fogadjon a piropra. Az ereje és mélyvörös színe támogatja a veleszületett őszinteségüket, és a Nyilas életébe reményt hoz a jobb holnapokra.

Bak (12.22. - 1.20.)

A Bak imádja a komoly eleganciát. Természetüknél fogva ambiciózus lények, céltudatosak, de kissé konzervatívak. Nem szeretnek új dolgokat kipróbálni, sőt még az ékszerek terén sem kísérleteznek. Válasszon olyan darabot, amely nincs különösebben díszítve, és kiemeli természetes szépségét. A Bak-khoz leginkább az átlátszó kristály illik, amely tiszta és semmit sem rejteget. Ennek a földi jegynek szülöttei általában nehezen tudják lelküket és érzelmeiket felfedni a körülötte levő embereknek, ezért segít nekik ebben a kristály egy kicsivel több gyengédséget vinni lelkükbe és picit nyitni a világ felé.

Vízöntő (1.21. – 2.20.)

Az igazi Vízöntő-k szeretnek az árral szemben úszni. Természetük nagyon szabadjellemű, barátságos és ötletes. Ennek ellenére mély lelkük van és elképzeléseikért képesek harcba szállni. Ideális ékszerek e jegy számára valójában nem léteznek, mert a Vízöntő bármit és bármikor szerettel visel. Ennek az energiadús jegynek megfelelő féldrágakő a lila ametiszt, amely felemeli elméjüket, ugyanakkor emlékezteti őket, hogy a valóság itt van a földön.

Halak (2.21. – 3.20.)

A gyengéd és nyugodt Hal egy nagy álmodozó és megfontoltt jegy. Nagyra értékelik az élet harmóniáját és megérzéseik csak ritkán okoznak csalódást. Ezért illenek hozzájuk olyan ékszerek, amelyek nem extravagánsak és jellegzetesek. Válasszon inkább finomabb, törékeny dizájnú darabokat. A kövek közül a kék zafír illik hozzájuk, egy gyönyörű drágakő, amely az óceánok titokzatos mélységét, az éjszakai égbolt varázsát rejti magába és ösztönzi kreativitásukat. Ugyanakkor a hűség és a szeretet jelképe, amelyet a Halak nagyra értékelnek.