Parfümök kedvező áron

Parfümök kedvező áron


Nap mint nap felkelünk az ágyból, hogy elvégezzük szokásos reggeli rituálénkat, majd dolgozni menjünk, leküzdjük mindazokat a feladatokat, amelyeket aznapra készített számunkra az élet, majd egy kis mulatság vagy sport, és újra lefekszünk. A hétköznapok sztereotípiáit azonban megtörhetjük. Ehhez nem kell sok. Engedje be a világába a parfümöket, amelyek képesek bármely pillanatot mágikussá varázsolni. Elég jól választani, és a napja soha nem lesz ugyanaz!


ParfümökAjándékok a rendeléshez

Az e-üzletünkben minden véghez vitt megrendeléséhez jogot nyer az ajándékra. Egyszerűen válassza ki ajándékát a kosárban, és adja hozzá a rendeléshez.


Ingyenes szállítás

  • AKTUÁLIS: INGYENES SZÁLLÍTÁS TÖBB MINT TERMÉKRE

Szeret vásárolni az interneten, de nem akar sok pénzt költeni a postaköltségre? Ebben az esetben remek hírünk van az Ön számára! Használja ki az ingyenes szállítás előnyeit számos kiválasztott terméknél! Egy kattintással lejjeb megtalálja azokat a parfümöket, karórákat, kozmetikai termékeket és kiegészítőket, amikre érvényes az ingyenes szállítás.

Ingyenes szállítás


Kinek választok illatot?


Az ősi Arábiában élő őseink már a parfümöket alapvető szépségápolási elemnek tartották. Ez a mai napig nem változott, és a parfümök értékesítése a szépség népszerű területe. A helyesen választott illatok sokat tehetnek. A minőségi parfüm több egy jó sminknél vagy a tökéletes frizuránál. Viselőjét minden lépésben kíséri, és felhívja a figyelmet mindenkire, aki körülötte van, ezért nem tanácsos elhanyagolni sem férfinek, sem nőnek a parfümöt. Változtasson át egy hétköznapi napot rengeteg élménnyel és egy új illattal! 


Milyen illatot válasszon?


Új parfüm kiválasztásakor összpontosítson arra, hogy mely alkalmakkor kívánja viselni. A virágos, citrusos vagy fás parfümök különösen alkalmasak alkalmi viseletre a munkahelyen. De ha különleges esti rendezvénye van, ne féljen elővenni egy nehezebb keleti vagy chypre parfümöt, amelyet határozottan megengedhet magának ilyen helyzetekben.

Manapság gyakorlatilag mindenféle virág megtalálható a virág parfümökben. A leggyakoribb a rózsa, jázmin, gyöngyvirág, ibolya vagy tuberóz. Gyakran kombinálják gyümölcsjegyekkel. A virág illatok nemcsak a női parfümökben találhatók meg, gyakran használják férfi parfümökhöz is. 

A citrus parfümök citruskivonatokat tartalmaznak. Nagyon frissítőek, kissé keserű alhangokkal. Forró napokon viselik, amikor energiát és vidám hangulatot adnak.

A nők és a férfiak körében népszerűek a fás parfümök, amelyek bármilyen alkalomra alkalmasak. Ha nem tartalmaz a vaníliát, akkor általában nem édesek, és érett személyiségekhez illenek. Általában szantálfa, cédrus vagy ébenfát tartalmaznak egzotikus virágokkal vagy fűszerekkel kombinálva.

A keleti parfümök az egyik legrégebbi illatok. A keleti fűszerek összetevői, például szegfűszeg, fahéj, vanília, valamint borostyán, csokoládé, karamell, kávé, datolya vagy őszibarack érdekes, egzotikus illatokat hoznak létre, amelyek viselőjük számára rejtély és az ismeretlen, távoli tájak auráját adják.

A legkevésbé gyakori a Chypre. Földes mohás és fás felhanggal büszkélkedhet, ami jellemet kölcsönöz nekik. Kombinálva vannak citrusfélékkel, gyantával és borostyánnal, amelyek kissé édes és ugyanakkor friss illatot adnak nekik.


Mi a különbség a parfüm, a toalet vizek és a kölni között?

A parfümöket az illat koncentrációja szerint is fel kell osztani: 

  • Parfüm - 20-40% illat esszencia 90-96% alkoholra, 5-8 óra a tartóssága 
  • Parfüm víz (EDP) - 15-20% illat esszencia 85-90% alkoholra, 4-5 óra a tartóssága
  • Toalet víz (EDT) - 5-15% illat esszencia 80% alkoholra, 2-3 óra a tartóssága 
  • Kölni víz (EDC) - 2-4% illat esszencia 70% alkoholra, 2 óra a tartóssága 


BESTSELLEREK