Recenció: Yves Saint Laurent – La Nuit de L’Homme Le Parfum

  • MAGAZIN
  • Recenció: Yves Saint Laurent – La Nuit de L’Homme Le Parfum

Recenció: Yves Saint Laurent – La Nuit de L’Homme Le Parfum

Erröl a férfi parfümről mér régóta csak dicséretet hallunk a férfiaktól és kedveseiktől. Ezért úgy döntöttünk, hogy leteszteljük a saját bőrünkön is, hogy igaz - e az „Isteni illat". Olvassa el, mi lett a vége!

Már a kiszerelése alapján La Nuit de L’Homme Le Parfum, első látásra felismeri, hogy ez nem egy egyszerű citrusos pacsuli, hanem erős illat, egy kifejlett felnőtt férfinak. A fekete szín nem mindig félelmet, szomorúságot szimbolizál …. A divat területén ez fordítví van, demonstrál eleganciát, stílust, fizikai s mentális erejét a viselőének.

Ez a parfüm nagyon hasonló össztételű mint az előző verzió La Nuit de L’Homme, csak most nemes fűszer s a fa megmutatkozik más sorrendben. La Nuit de L’Homme Le Parfum először is abban külömbözik, hogy sokkal intenzívebb és tovább kitart. Mint már a megnevezése is kimondja, ez EAU DE PARFUM, amíg elődje csak EAU DE TOILETTE volt (tehát alacsonyabb mennyiségü  illat eszenciával). Ennek köszönhetően tovább és erőssebben érezzük bőrünkön.

Milyen ingredienciót tartalmaz?

A kezdetben elszédít játékos tónusú  bergamott illattal ( narancs nagyságú citrus), melynek savanysága tökéletesen mérsékeli az édes, viszont fergetegesen férfias ánizst. S úgy mint főzéskor, egy pici bors adja meg a helyes tökélyt.   

Mikor  előbukik a szíve az Ön szíve is gyorsabban kezd ütni.Minden férfit kielégít a labdanum (Krétáról származo értékes gyanta), minden képpen a levandula és a exotikus gyümölch keveréke, mely megfiatalítja a parfüm tulajdonosát.

Úgy tűnt, már semmi jobb nem jöhet, de alapanyaga még sok mindent rejt magában. Trópikus pacsuli, édes afrodiziakum mint vanília, ideg sztimuláló vetíverfű adja meg energiáját.

KINEK FOG ILLENI?

Férfi parfümök (általánosan) nem olyan változatosak mint a női, ez mindjárt sok okból. Először is, a férfi azért vásárol parfümöt, hogy kimutassa férfias erejét , és jó hatást tegyen a hölgyekre. Ezérta virág és gyümölcs illat férfiaknak paszé. Másodsorban, minden férfinak van saját természetes erős pézsmája., melyet nem kell a parfümmel semlegesíteni, hanem inkabb kihozni belőle egy eredeti illat keveréket a személyiségéhez.

La Nuit de L’Homme Le Parfum megfelel mind két szükségletnek.A füszeres illata a orientál parfümök közé sorolja, de ne várjon kemény illatot, mitöl a feje is megfájdulna...

A citrus-gyümölcs alkotó aroma nagyon kellemessé és kiegyensúlyozottá teszi ezt a parfümöt. A hölgyek nehéz pozízióban vannak a választásnál.Kinek is vegyem? Férjemnek, apukámnak, kedvesemnek esetleg bátyámnak?

Ez a parfüm csodálatosan illatos a fiatalokon is, edzőcipőben és dresszben, de az elegáns úriembert ingeben és szép cipőben is tökéletessé teszi.

MILYEN BENYOMÁST TETT RÁNK?

EGYSZERŰEN FELVILLANYOZOTT. Kezünkbe került mar ezer és ezer termék, nem sok hagyott ránk ilyen benyomást mint a La Nuit de L’Homme Le Parfum, annak ellenére tetszik a Hugo Boss sok illat skálája, mi nagyom kedvelt az emberek közt, az Yves Saint Laurent -ben valami több van.

Mintha egymás mellé tenne egy tányer epret meg egy tányér epret tejszínhabbal. A tejszinhab adja meg az igazi extázist.