A kihagyhatatlan  páros: SAMPON ÉS KONDICIONÁLÓ

  • MAGAZIN
  • A kihagyhatatlan  páros: SAMPON ÉS KONDICIONÁLÓ

A kihagyhatatlan  páros: SAMPON ÉS KONDICIONÁLÓ

Igaz, hogy a 21. századikban élünk, de még mindig vannak közöttünk olyan hölgyek, akik nem használnak kondicionálót a haj mosás után. Úgy gondolják, nekik nincs rá szükségük ….. Ön is egy ezek közül? Ébredjen fel. Ha ma még a kutyusok sincsenek kondicionáló nélkül, akkor Ön se legyen. Olvassa el miért.....

Nem véletlenül minden reklámban a sompont a kondicionálóval együtt prezentálják – barátok a halálig..... Ebben az esetben ez nem egy reklám trükk , de egy fontos szövetség, amint nem kellene tovább ignorálni.  

Kondicionáló a hajnak egy mennyei hatás. Általában használandó minden hajmosás után. A szép hajért elég 2-3 percig hatni a hajon.

Sok nő máig úgy gondolja, hogy elég a sampon.Ez egy nagy hiba! Amig a sampon a haj felületét nyitja meg, ahhoz, hogy zsírosságát eltávolitja, a kondicionáló utánna bezárja a hajszálat, hogy egészséges maradjon...Tudja milyen száraz a bőre, ha a zuhany után nem keni be magát testápoló krémmel? Így van ez a hajunknál is, kell hogy hydratáljuk.Több kondicionáló egy csomó szuper összetevőt tartalmaz, ami igazából csak a hajmaszkokban található, melyek intenzívebben erősítik meg a sérült hajat.

Minél sérültebb a haja, annál több kondicionállóra vágyik. Mint a kiszomjazott sivatagi ember, ki egyszer csak rátalál egy kútra. Ha folyamatosan használ kondicionálót, idővel mindig kevesebbre lesz szüksége, megtakaríthat rengeteg pénzt minden másféle terméken.

MILYEN LESSZ A HAJA A KONDICIONÁLÓ SEGÍTSÉGÉVEL?

  • Egészséges – szép hydratált . nem fog elektrizálódni. Figyeljen oda azokra a termékekre miben van keratin, vitamin vagy pantenol.
  • Nem lesz összegubajodva. Egyszerűbben kifésüli.
  • Tovább szép illatos.
  • Selymes.
  • Erős. Nem fog annyira töredezni.
  • Fényes. De nem zsíros.
  • Jól álló. Könnyebben lehet majd új frizit csinálni, kevesebb styling termékre lesz szükség.

TUDJA HOGY ….

A kondicionálót mindig csak a haj lenti felébe aplikálja ,soha ne a fejbőrétől. A fejbőrnél a haj az új, fiatal és egészséges, ezért nincs szükség kondicionálóra.

A haj típusa idővel változik. Ha úgy érzi, hogy már nem használ a kondicionáló, próbáljon ki egy másikat, legalább egy más márkát. (talán csak a haja megszokta ).

Léteznek termékek, amit nem kell lemosni sem. Egész évben kell kondicionálót használni, mert a hideg, meleg, napocska, jég, hajvasaló kiszárítják hajunkat.

Létezik egy teória, hogy a kondicionálót a sampon előtt kellene használni, mert sok profi úgy gondolja, utána nem tudjuk rendesen kimosni hajunkból, es nem lesz dús hajunk.
Na, próbalja estleg ki....

Nem egy kondicionáló a nyerő. Minden hajtípus mást igényel. A haj típusa szerint választjon.
2v1 Kettő egyben termék rossz. Soha nem tudhatja mennyi benne a sampon része és a kondicionáló. Például a hosszú haj sokkal több kondiciónállót kellet mint a rövid haj.

Nagyon beválló a kutyusoknál a kondicionáló. Mert kutyusunk haját, szőret kikefélni kemény dolog!