Tavaszi kiárusítás a luxus illatával

  • MAGAZIN
  • Tavaszi kiárusítás a luxus illatával

Tavaszi kiárusítás a luxus illatával

Kiárusítás

Itt van a tavasz, és ezzel együtt jön a nagy tavaszi kiárusítás is. Ne hagyja ki!

Mint minden háztartásban, a Brasty-nál is folyik a tavaszi nagytakarítás. Ugyanis helyet kell csinálnunk az új termékek számára, amelyekkel nyáron szeretnénk örömet szerezni Önnek. Mit jelent ez az Ön számára? Hogy átkozottul alacsonyra csökkentettük a kedvenc luxustermékeik árát. A márkás parfümöket, órákat és ékszereket most kedvező áron szerezheti meg. Tehát ne várjon semmire, a készletek fogynak!

Mely termékeket szeretné megszerezni a friss tavaszi árakon?

Úgy tűnhet, hogy az idei tavasz kevésbé vidám, mint általában. De annál több oka van, hogy örömöt szerezzen magának! Az óráját, ékszereit vagy parfümjét nem takarja el a maszk, ezért bátran kezdjen bele a válogatásba. 


Tavasz egy új órával

A tavasz az ideális idő arra, hogy ruhásszekrényébe friss tavaszi szellőt engedjen. És ha nem akarja elsietni a szekrénye lecserélését, mi lenne ha egy új óraval indítana? A tavaszi kiárusításunkban most márkás férfi és női órákat vásárolhat kedvező áron.

Melyiket válassza? Az időtlen stílus és a tiszta formatervezés rajongói számára itt vannak a Lacoste modellek. Azoknak, akik inkább a díszes luxust kedvelik, itt vannak a gyönyörű Marc Jacobs órák. Ha inkább a klasszikusok híve, akkor minden bizonnyal tud majd választani a hagyományosabb Festina vagy a Timex darabok közül. És a kiváló japán  minőség szerelmesei nem követnek el hibát a népszerű Casio márka választásával.

Bármelyik csoporthoz is tartozik, a gazdag ajánlatunkból minden bizonnyal tud majd választani.


Minden illatozik és virágzik, ne hagyja szégyenbe hozni magát

A virágzó fák, bokrok és rétek mind körülöttünk vannak. Miért ne hagyná hogy inspirálják Önt? Pontosan most jött el a megfelelő idő egy új parfüm beszerzésére, amely energiát ad és mosolyt csal az arcára. Most a férfi és női parfümöket kellemes áron szerezheti meg. És rengeteg darab közül lehet választani! A tavaszi kiárusítás részeként majdnem 500 parfüm árát csökkentettük Önnek.

A tavaszi kedvezménnyel most olyan népszerű parfümöket vásárolhat meg mint a Calvin Klein, Paco Rabanne, Tom Ford luxus illatai vagy a halhatatlan Chanel darabok. És a szokatlan és pazar illatok szerelmeseinek itt vannak a niche parfümök. Válasszon a Montale vagy a Rasasi egyik drágakövéből, amelyek valóban rendkívüliek.


A luxusékszerek illeni fognak Önhöz

Az ékszerekből sosem elég. Próbáljon ki egy márkás darabot kínálatunkból, és ragyogjon a tavaszi sugarak fényében egy új nyaklánccal, karkötővel vagy fülbevaló segítségével. A tavaszi kiárusítás a népszerű női és férfi ékszerek válogatott modelljeit is eltalálta, amelyeket most kellemes kedvezménnyel szerezhet meg.

Nem tudja, mit válasszon? A Tommy Hilfiger ékszerei képviselik a legjobbat az összes portfólióból. A nők és férfiak egyaránt választhatnak a modern és az elegáns darabjai közül. És ha a szíve a csillogó luxusra vágyik, akkor próbálja ki a Guess ékszereket.