A legjobb parfümök az idei télre

  • MAGAZIN
  • A legjobb parfümök az idei télre

A legjobb parfümök az idei télre

Itt van a tél, és vele együtt a lenyűgöző téli illatok választéka. Melyik parfüm alkalmas a hideg, hóbaborírott, szürke felhőkkel teli napokra, vagy akár a gála estekre, hangulatos kávézók vagy szórakozóhelyekre is?

A téli szezon teljesen beindult, viszont páran közülünk lehet kissé depresszióssá válunk ilyenkor. Végülis, tavasszal és nyáron azért több a napsütés, így több az energiánk is a hosszú napok kínálta lehetőségek megvalósításához. Ennek ellenére, a tél szép is lehet. Amikor a fényes nap és a fehér hóbaborított táj találkoznak, minden csak úgy ragyog. Az összes tető szélén lógó jégcsapok, fehér dombok és mezők, friss levegő, vörös arcok, mosoly az ajkakon. Ha ezek sem győzték meg, akkor tegye kellemesebbé a téli órákat valamelyik vonzó parfümmel, amely tökéletesen illik ehhez a hideg évszakhoz. Kiválasztottuk a legérdekesebbeket az Ön számára.


Nőknek

Guerlain Mon Guerlain

A világ egyik legrégebbi francia parfümériájának keleti illata a Guerlain Mon Guerlain, ami egy gyönyörű üvegcsében rejlik. Az illat, amely megadja a kezdő lépést az álmai és vágyai megvalósításához. Ne álljon ellent érzelmeinek, és fedezze fel önmagában az erős és független modern nőt. A levendula, az ausztrál szantálfa, a vanília és a jázmin sambac keveréke érdekes és friss aromát hoz létre, amely keleti, de ugyanakkor friss is. Kellemesen felmelegíti a fagyos napokon.


Lalique Perles De Lalique

Gyengéd és mégis érzéki. Ez a Laligue Perles De Lalique illata. Szenvedélyes nőiességet sugároz, mégsem veszít gyengédségéből. Ez az érdekes kompozíció elvarázsolja Önt, és biztos lehet benne, hogy az utcán nem találkozik hasonlóval. Ha Ön nem a nehéz és édes parfümök rajongója, éppen rátalált kedvencére. A rózsa, pacsuli, kasmír fa, a bors és az írisz finom keveréke a megfelelő választás az idei télre.


Jimmy Choo For Women

Kihívó illat, amely biztosan nem veszik el a tömegben. Felejtse el a megszokott virágos illatokat, amelyek annyira hasonlóak. A Jimmy Choo For Women a mandarin, a körte és a zöld tónusok szokatlan keveréke, orchidea, pacsuli és karamellel megbolondítva. Ez a hosszantartó parfüm vonzó illatával egész napon át kíséri majd Önt. Ne féljen kipróbálni valami újat, valami szokatlant.


Estee Lauder Knowing

A kifinomult, virágos-fás parfüm, az Estee Lauder Knows, tökéletes minden olyan nő számára, aki tudja, mit akar. A magabiztos, ám kissé titokzatos illat különösen alkalmas a téli időszakra vagy a fontos esti alkalmakra. Az elején a zöld tónusok, a koriander és a vörös narancs keverékét érezheti, majd utána a cédrusfa, a jázmin, az erős kardamom és a rózsaszirmait. Az alapot a cive és a patchuli képviseli. Ezek az érdekes kombinációk egy speciális, földes illatot alkotnak, amely ellentmond a mai klasszikus parfümök áramlásának.


Calvin Klein Euphoria Amber Gold

A heves keleti illat kellemes meleget fog nyújtani a téli napokon. Fűszeres, rendkívüli összetevőket tartalmaz, és egy gyönyörű üvegbe van rejtve. A Calvin Klein Euphoria Amber Gold parfüm enyhén egzotikus, csábító és egész napon át tart. A magabiztos, titokzatos illatot szilva, mandarin, rózsa melyet vanília egészít ki, továbbá szantálfa, méz, írisz és labdanum keverékével hoztak létre. Egyedülálló, nem mindennapi illat, melybe biztosan hamar beleszeret.Férfiaknak

Burberry London For Men

Melegítse fel a hideg téli napokat valami kellemessel. Ehhez kiváló a Burberry London For Men illat, amely összeköti a hagyományos brit úriember karizmáját a London fővárosában élő modern férfi bizalmával. Ez az elegáns keleti-fűszeres illat, a fahéj, dohánylevél, bergamott és fekete bors tónusaiból áll, melyet kiegészít a mimoza, a luxusbőr és a portbor. Szokatlan illat, amely nem édes viszont hosszantartó.