14 tipp az őszi hétvégére kettesben.Végezzen az unalommal!

  • MAGAZIN
  • 14 tipp az őszi hétvégére kettesben.Végezzen az unalommal!

14 tipp az őszi hétvégére kettesben.Végezzen az unalommal!

A nyár határozottan eltűnt, és azon gondolkodik, hogyan lehet szórakozni szeretteivel a  hétvégén? Olvassa el a tippeket, és nem kell aggódnia a sztereotípiák és az unalom miatt a kapcsolatokban. Még ősszel is sok mindent megtehet! A romantikától a szórakozásig :)

Nyáron könnyebb. A nap képes kicsalogatni fürdésre, grillezésre, kerékpározásra, fesztiválokra és kempingre a barátokkal. Nem kell aggódnia, hogy a hétvégeit teljes mértékben élvezze. De az idő fogy, és reméljük,ha az ősz bekopogtat,nem fogunk otthon unatkozni. És ez senkinek nem lenne elönyös. Nem beszélve a kapcsolatodról.

Előfordulhat, hogy elfogytak az ötletei arról is, hogyan töltsék el hétvégeit együtt, vagy akár a hétköznapok estéit. Merítsen ihletet, és élvezzen minden őszi napot!

Tippek (nemcsak)őszi romantikus hétvégére:

1) Menjen sportolni

A hidegebb időjárás ideális különféle sportokhoz. Még az ősznek is sok fényes napja van, napfényes, tehát ne féljen valamiféle sporttervet tervezni. Kerékpározhat, görkorcsolyázhat vagy kocoghat a parkban. Ha az időjárás úgy dönt, hogy meghiúsítja a szabadtéri terveket, kipróbálhatja az úszást, az edzőtermet vagy a mászófalat. Fontos, hogy közös programok legyenek. Támogathatják egymást a teljesítményében, és együtt javulhat is az.

Szerelje fel a sportórát stopperrel, magasságmérővel vagy lépésszámlálóval, hogy jól mérje a sportteljesítményét. Az úszás szerelmeseinek a vízálló órák nagyszerűek.

2) Fedezzen fel új helyeket a városban 

Ha nem szereti a sportot, sétálhat a város körül. Lehet, hogy hónapok és évek óta csak a kedvenc kávézóira vagy éttermeire jár, és nem veszi észre, hogy néhány utcától távol új bisztró vagy teabolt jött létre. A világ változik, és kár, hogy ne használjon ki mindent, amit kínál. Tehát adjon esélyt új helyekre, és szabaduljon meg a sztereotípiától.  

3) Menjen kultúrárális programokra - koncertek, színházak, kiállítások 

Az őszi hónapokban mindenféle kulturális esemény - színház, filharmónia, klub - szezonja kezdődik. Jelenleg tökéletes lehetősége van arra, hogy végre elmenjen a Hamlettre vagy hallgassa meg kedvenc filmzeneit élő zenekar által. Látogathat múzeumokban, galériákban, vagy kibővítheti látókörét egy érdekes előadás során.

Tipp: Szerezzen új órát vagy gyönyörű ékszert, és járjon el a kultúrális programokra, mint igazi elegancia. Kényeztesse magát luxusban!

4) Utazgasson! 

Úgy érezheti, hogy mindenhol járt, és mindent látott. De mindig találhat olyan új helyeket, amelyek sok gyönyörűséget kínálnak. Vagy újból felfedezheti a régi ismert helyeket más szempontból. Ha kalandosabb, csomagolja be a meleg hálózsákot és a szőnyeget, hogy felfedezze a környéken lévő természetét. Hagyja otthon egyszer autóját, vonattal is eljuthat érdekes helyekre. Tegyen egy sétát, és este verjen tábort egy szép erdei tisztáson, romantikus rom közelében vagy a sziklák mélyedése alatt. Ha kempingezik, könnyen tüzet készíthet, kolbászt süthet és jól felmelegedhet. Látni fogja, hogy soha nem fog elfelejteni egy csillagok alatt eltöltött hétvégét.

5) Csatlakozzon az önkéntességhez 

Ha szeretne szórakozni és valami jót szeretne tenni nemcsak saját, hanem mások számára is, csatlakozzon az önkéntes programokhoz. Megkeresheti az egyik nonprofit szervezetet, és aktívan részt vehet abban, hogy a világot kicsit jobbá tegyük mindannyiunk számára. Függetlenül attól, hogy fákat ültet, piszkos erdőket takarít meg a szeméttől, vagy társaságot keres az időskorúak számára egy panzióban, sokat fog tanulni. Új barátokat fog szerezni, segíteni fog és élvezheti a jó időt.

6) Vegyen ki kutyát menhelyről 

Szereti a kutyákat, de életkörülményei vagy időhiánya nem teszi lehetővé egy saját vásárlását? Nincs semmi könnyebb, mint ellátogatni egy menhelyre, és kutyákat sétáltatni, akiknek nincs gazdájuk. Nagyon nagy szolgálatot fog tenni számukra, és annyira megszerethet egyet, hogy végül haza viszi. A kutyákra nagyon sok időre van szüksége és korlátozásokat okozhatnak, ám az ön iránti szeretetük mérhetetlen és örök. Kap egy partnert, akivel az élete új dimenziókat vesz fel. A vele sztereotípia valóban fenyegetett.

7)Próbáljon ki új átékokat

Érezze jól magát otthon, amikor otthon van. Felejtse el a számítógépen vagy mobiltelefonon töltött időt. Még otthon is nagyon jól szórakozhat. Próbálja ki az egyik társasjátékot. Választhat olyan stratégiai, társadalmi és logikai játékok közül, amelyek biztosan elűzik az unalmat. Tanulja meg a szabályokat, és kezdje el a játékot. Nem csak az agyát edzi, hanem a sok verseny és a szórakozás együtt élvezetes is lesz.

8) Javítgassa otthonát 

Az őszi idő ideális különféle házimunkákhoz. Kezdje meg otthonának szépitését,és élvezzék együtt, milyen szépen néz ki. Mehet új falfestmény a falra, vagy rakhat fel új tapétát,ezzel új kabátba öltözheti a nappaliját, átültetheti a virágot, lefestheti a lekopott székeket vagy vásárolhat otthoni kiegészítőket. Mehet egy antik üzletbe is, ahol felfedezheti azokat a kincseket, amelyek otthonát különlegessé teszik.

9) Találjon ki új közös hobbit 

Az ünnepek után ideális idő regisztrálni egy új kurzusra. Együtt indíthat órákat rajzoláshoz, fényképezéshez vagy új nyelv elsajátításához. Ha vonzza a mozgás, próbálkozzon hétvégi táncórákkal vagy vívás órákkal. Számtalan lehetősége van. Menjenek együtt vagy külön-külön, majd elmesélhetik és gazdagíthatják egymást az új élményekről.  

10) Eregessen sárkányt 

Minden ősszel jó a szél. Lehet, hogy nem szereti, de használja ki pozitívumát. Mikor reptetett utoljára sárkányt? Szórakoztató ez csak a gyerekek számára? Dehogy. Próbáljon visszatérni a gyermekkorba, és készítsen sárkányt otthon. Kreatív szórakozás és izgalom, ha a sárkány felszáll, csak a kapcsolata javát szolgálja.

11) Csináljon partit barátaival 

A hétvégék határozottan nem csak kettőjükről szól általában. Hívja meg barátait, és készítsen filmes estét együtt. Készítsen frissítőket, jó italokat, és elevenitsék fel közös élményeiket. Készíthet egy Halloween partit is. Vegyen részt a legjobb maszk vagy a legjobb faragott tök versenyén, és élvezze a kísérteties hétvégét.

12) Piknikezzen a parkban 

Ne tévessze meg, hogy csak a nyár a piknik szezon. Még hidegebb napokon is vacsorázhat a szabadban. Elsősorban meleg ruhát viseljen, csomagoljon vastag takarót, és készítsen el valami jó fogást. Készíthet egy speciális őszi menüt - tök teasüteményeket, körtés pitét, sült szendvicseket és egy termoszt forró kakaóval vagy forralt borral. Élvezze az őszi romantikát! 

13) Relxáljon - masszázs,wellnes 

Határozottan adjon ősszel időt rengeteg pihenésnek és gondoskodásnak. Menjen el wellness hétvégére, masszázsra vagy kozmetikára. Kényeztesse magát! Tervezzen egy hétvégét partnerével. Ápolja haját egy jó samponnal, vigyen fel tápláló maszkot vagy olajat. Szerezzen új parfümöt magának és háziállatának, és élvezze a jól megérdemelt kikapcsolódást. Olyan sok lehetőség van!

14) Legyen egyszerűen otthon 

És ha nem akarja a fentiek egyikét sem? Tehát csak bújjon be melegitőjébe, főzzön teát, és végül vegyen elő egy nagyon régen elhanyagolt könyvet. Kellemes vacsorázni együtt, és csak beszélgetni. Tervezze meg a nyaralását vagy a téli házat, és élvezzék egymás társaságát.