TOP esküvői frizurák 2021

11. 8. 2021

TOP esküvői frizurák 2021

Javában tart a 2021-es esküvői szezon, és ha idén menyasszony lesz, minden bizonnyal érdekelni fogják az esküvői frizurák legújabb trendjei. A haj általában ugyanolyan fontos a menyasszony számára egy esküvőn, mint például egy esküvői ruha, dekoráció, szórakozás vagy a smink. És mint minden ezen a területen, a frizurák trendjei is változnak. Inspirációval készültünk az idei legnépszerűbb frizurákról, amelyet sok tanáccsal és tippel egészítünk ki, hogy hogyan tartsuk meg a haj szépségét az esküvőn, és hogyan készítsük fel a nagy napra. Függetlenül attól, hogy hosszú vagy rövid hajhoz keres esküvői frizurákat, biztosan találni fog valamit, ami jól jön majd Önnek.

A különböző trendek ellenére mindig tartsa szem előtt, hogy fontos az arcformájának vagy a ruha stílusának megfelelő frizurát választania. Csak ezután jöhet szóba a divat.

Trend esküvői frizurák 2021

Trendi módszerek a leengedett hajra

Bár az esküvői zsemle nagyon szép, és nagyon elegáns megjelenést kölcsönöz a menyasszonynak, nagyszerű módjai vannak a leengedett laza hajviseletnek is.

Ha elegáns hajat fontolgat, akkor fontolja meg a fej felső részén lévő ügyes és szimmetrikus középső részt. Ez a stílus idén hatalmas visszatérését éli meg, és minden arcformával jól néz ki. Azok a menyasszonyok is kipróbálhatják ezt a stílust, akiknek nehezükre esik tartani a hullámokat, vagy egyszerűen nem akarják göndöríteni a hajukat. A minimalista menyasszonyok is imádni fogják a frizurát, mert hangsúlyozza a természetes szépséget, és egyszerűsége miatt nem vonja el figyelmet gyönyörű esküvői ruhájáról. Jó választás, akár esküvői frizurákat keres finom hajra, akár vastag hajra.

svatba-uces1Lenyűgöző hosszú fonatok

Egy másik trend, amely idén erősödik a fonatok az esküvői frizuráknál. Igen, a fonott esküvői frizurák semmi újjat nem jelentenek, de sokféle módon használhatjuk őket-az oldalra áramló francia zsinóroktól a laza fonott koronákon át a félig fonott és félig laza hajig, beépített fonatokkal. Szintén érdekes, ahogy különböző módon kiegészítik őket. Például a tengerparti esküvői frizurákat fonatokat lehet kagylókkal, tengeri motívumokkal ellátott csatokkal, fejpántokkal, csatokból és sok más elemből díszíteni. Akárhogy is, idén a fonatokkal nem fog mellé.

Gyönyörű esküvői haj kiegészítők

Az esküvői haj kiegészítők minden hajtípusra és hosszúságra kiválóak. A kívánt frizurától függően széles választékból választhat. Kezdve a hajdíszektől, amelyek kiválóan illenek egy esküvői frizurához, közepes hosszúságú hajnál, olyanokig, amelyek gyönyörűek lesznek hosszú és vastag hajhoz.

Feltekert frizurák még finom és vékony hajra is

Az updo frizurák nagyszerűek a volumen növelésére, bár néhány menyasszony szívesebben nélkülözné ezt, ennek ellenére mégis szeretne, feltekert hajat. Ilyen frizura is létezik, kipróbálhatja az új, laza és légies francia frizurát, amelyet French twistnek hívnak, amely az "updo" frizurák népszerű módszerei közé tartozik. Ez egy klasszikus frizura, amely magában foglalja az updo légiességét és egyszerű megjelenését. Ehhez a kissé kaotikus megjelenéshez megengedhet néhány szabad fürtöt. Bár ez a frizura vastag hajra néz ki a legjobban, vékony hajjal is nagyszerűen mutathat.

Látványos ötletek esküvői lófarokakhoz

Egy másik gyönyörű lehetőség az esküvői frizurákhoz hosszú hajjal a lófarok. Egy esküvőhöz azonban érdemes lehet szépíteni egy kicsit, és a szokásosnál nagyobbat alkotni. Kipróbálhatja az esküvői frizurát csak félig a haj tetején felfogott lórfarokkal (ún. hamis ), vagy lehet normál lófarka is, de masniba kötve, vagy egy hajszálakkal körbecsavart gumiszalaggal.

Ha vállig érő haja van, és sokkal hosszabb lófarkat részesít előnyben, fontolja meg a hosszabbítást. Akárhogy is, a lófarok régóta húzódó trend, amely nagyszerű választás minden menyasszony számára.

Egyszerű ötletek hosszú hajhoz

Az esküvői frizurák megtalálása hosszú hajhoz nem is olyan nehéz, mint amilyennek tűnhet. Bár lehet több a lehetőség a rövid vagy közepes hosszúságú hajra, még mindig sok lehetőség van a hosszú hajhoz is. A hosszú hajban az a nagyszerű, hogy pompásan fog kinézni egy updo vagy félig felfogott esküvői frizurában. És ha a haja egészséges és fényes, fontolja meg a teljes szétengedés lehetőségét.

Modern frizurák laza fürtökkel

A laza fürtök manapság nagyon népszerűek, nem utolsósorban klasszikus megjelenésük miatt. Ha megvan a kívánt típus, legyenek azok kócos vagy hullámos fürtök, szinte bármilyen módon formázhatja a haját. A frizurát kiegészítők nélkül hagyhatja, vagy használhat stílusos kiegészítőket, ez csak Öntől függ. Egy dolgot biztosan tudunk, hogy a jól formázott fürtök volument és mélységet adnak a hajnak, mint semmi más. Érdemes minden menyasszonynak, aki esküvőjére valami eredetit keres, megfontolnia a kiengedett hajat.

Hanyag frizura

Ha gyengéje a rendezetlen frizura, ami úgy néz ki, mintha most kelt volna ki az ágyból, akkor kipróbálhat egy hanyag frizurát az esküvője napján is. Bár egyesek azt gondolhatják, hogy egy ilyen frizura létrehozásához nincs szükség erőfeszítésre, épp az ellenkezője igaz. Létre kell hoznia a kívánt frizurát, de szabadabb módon, ahol elölről és oldalról laza szálak repülnek.

Ez a megjelenés kiváló lenne egy laza, bohém menyasszony számára, és például egy tengerparti esküvőre. A nap folyamán is jól fog kinézni, mert már a kezdetektől nincs meghúzva.

svatba-usec2Légies és laza természetes frizurák

Sok menyasszony úgy dönt, hogy nem "erőszakolja" túlzottan a haját, és azt a természetes szerkezetet használja, amellyel született. Ez megkönnyíti az egész folyamatot. Egy ilyen frizura tökéletesen illeszkedik a menyasszony természetes megjelenéséhez, és szépen kiegészíti az esküvő nyugodt hangulatát. Számos frizura létezik, amely illik ehhez a stílushoz. A vintage esküvői frizurától az indiai esküvői frizuráig nagy, de laza és szellős fonatokkal, amelyek minden menyasszonynak megfelelnek.

Laza, de elegáns esküvői konty

Ez a klasszikus, mégis egyszerű frizura illeszkedik a legtöbb arcformához, és minden menyasszonynak jól áll. A konty romantikus és egyszerű egyszerre. A laza változat pedig tovább fokozza vonzerejét. Díszítheti művirággal vagy arany és ezüst elemekkel.

Fél haj felfelé, fél lefelé

A legjobb ezekben a frizurákban az a tény, hogy rengeteg módja van a velük való munkának. A fonattól a lófarokig a göndör fürtöktől még az egyenes hajig. Számos frizura létezik, amelyek félhosszú, félig levágott hajjal, valamint különböző hajhosszúsággal is működnek. A megfelelő fonatokkal rövidebb és félhosszú hajból mesebeli és romantikus megjelenés hozható létre, amely ideális az esküvőre.

Hogyan válasszuk ki a legjobb esküvői frizurát?

Talán már a középiskolában kiválasztotta a kedvenc és álmai esküvői frizuráját, amelyet egyszerűen szeretne. Fontos azonban belátni, hogy nem minden frizura illik mindenkinek. Figyelembe kell vennie az arc formáját, a haj hosszát és sűrűségét, de az arc olyan elemeit is, mint a kiálló fülek vagy az orr mérete. Egy jó fodrász képes olyan frizurát készíteni, amely megfelel az Ön kívánságainak és a fent említett tényeknek. Az esküvői frizurát többek között össze kell egyeztetnie a ruhájával. Ha egyszerű, akkor választhat összetettebb frizurát, de ha a ruhája gazdagon díszített, válasszon egy egyszerű frizurát. Ugyanez vonatkozik a különféle kiegészítőkre is, mint például a különböző fejpántok, fésűk és csatok.

Hogyan készítsük fel a hajat az esküvő előtt?

Kettő akár egy hónappal az esküvő előtt

Válassza ki, milyen frizurája lesz az esküvőn. Megfontolhatja a göndörítést, a hajhosszabbítást vagy rövidítheti is haját. Ebben az időben már tudnia kell, hogyan kell kezelni a haját, hogy legyen elég ideje mindent kipróbálni, kiegészítőket vásárolni és a frizurát a ruhájához igazítani. Ne felejtsen el előre fodrászt rendelni! Ha már választott egy frizurát, küldhet róla fotókat a fodrásznak, és így elkerülheti azt a helyzetet, amikor a kiválasztott frizurát nem lehetne létrehozni.

Erre az időre hasznos lesz hajolajokat, regeneráló és tápláló maszkokat vagy egyéb olyan kezeléseket alkalmazni, amely táplálja a fürtöket, ragyogást és puhaságot kölcsönöz nekik. Ha már használja ezeket a termékeket, akkor csak jót tesz. Próbálja meg elkerülni a hajcsavarókat és a vasalókat is. Látni fogja, hogy ha egy hónapig pihenni hagyja a haját, azt az esküvőn felismeri majd.

Három héttel az esküvő előttpriprava-svatba

Menjen el a fodrászhoz, és végezze el az eltervezett beállításokat, új hajvágást vagy a hajvégek levágása. Beszélje meg vele a lehetőségeit, és találja meg, melyik illik Önhöz.

Két héttel az esküvő előtt

Ez a legjobb idő a szín újjáélesztésére vagy a gyökerek újrafestésére. Felejtse el azonban a vad kísérleteket és a megterhelő szőkítést vagy drámai sötétítést. Válassza ki kedvenc árnyalatát, amelyet ismer.

Egy héttel az esküvő előtt

Végezzen frizura próbát. Akár a legújabb trendek közül választott, akár kísérletezni szeretne, akár a 40 -es évek frizurái vonzzák Önt, biztosan nyugodtabb lesz, ha kipróbálja a frizuráját. Ezenkívül a fodrász megismeri a haját, minőségét, és együtt jobban kitalálhatják, melyik frizura illik Önhöz.

Az esküvő előtti napon

Ez a legjobb alkalom a hajmosásra. Másnap a fürtök rugalmasak és gyönyörűen selymesek lesznek. Jó, ha fejjel lefelé szárítja a haját, és egy kis hajhabot használni hozzá. Így volument kap, és a frizura egész nap jobban fog tartani. Használhat fixáló sprayt és hajlakkokat is - ebben a fodrásza igazíthatja el a legjobban. Ügyeljen azonban arra, hogy a haja ne tűnjön túl keménynek és mesterségesnek. Minden hajhoz a légiesség és rugalmasság illik a legjobban.

Reméljük, hogy tanácsaink és tippjeink hozzásegítik a kívánt haj eléréséhez. Bármilyen frizurát is választ csak ne felejtse el élvezni a nagy napot!