TOP őszi parfümök

TOP őszi parfümök

Az ősz illata

Amint a napok lassan rövidülni kezdenek, a földre lehullanak az első színes levelek, és a szekrények melegebb ruhákkal telnek meg, mindez csak egyet jelenthet: a nyár véget ért. Minden alkalmat meg kell tehát ragadni, hogy leülhessen egy kellemes kávézó kertjében egy finom tejeskávéval, és élvezze az arcán a kora esti nap aranysugarainak éríntését, hogy felfedezze az elkövetkező szezon összes ízét és aromáját. A könnyű nyári, friss kompozíciókat az intenzívebb, gazdagabb és érzékibb árnyalatok váltják fel. A legjobb illatok megmérettetéséhez idén ősszel a legismertebb parfümmárkák csatlakoznak, és bizonyára nem lesz egyszerű győztest hírdetni közülük.


Őszi bestsellerek

Calvin Klein
Euphoria

Választ

Hugo Boss
Boss No.6 Bottled

Választ

DKNY
Be Delicious

Választ

Hugo Boss
Boss Orange

Választ


És melyik illatok vezetnek globális szinten?

Figyelem! A választott illatokból csak néhány darabunk van! 


Jo Malone Star Magnolia EDC

Az alapítóról elnevezett brit Jo Malone márka a bennfentesek exklúzív illatainak szimbóluma. Az Európában különösen népszerű márka a legmagasabb körökben is megtalálta hű támogatóit. Még Meghan Markle is  Jo Malone Wild Bluebell Cologne-t használja. Jo Malone egyik ragyogó csillaga és egyúttal ajánlásunk az őszi szezonra a Star Magnolia EDC. Az élő citrom által nyitott illatot hamarosan a magnólia selyemfehér szirmai lágyítják, amely a végül a szantálfa krémes esszenciájával rögzül. Aki egyszer kipróbálja...


Raktáron: 4  Illatpróba


Burberry Her Intense EDP

És még maradunk Nagy-Britanniánál. A Burberry illatportfóliójának új kiegészítőjével a Her Intense-vel. Nagyon ínyenc illat, amely sajátos brit nagyságot kölcsönöz viselőjének. A lédús szeder és cseresznye mély és kifinomult illata jázmin, ibolya és fás akkordokkal kombinálva szívja magába az energiát egyenesen London központjából. A klasszikus Burberry Her legendás minimalista palack kialakítása által ihletett üveg sötétebb árnyalatot és intenzívebb tölteléket kapott, ami az őszre és télre is megfelel.


Raktáron: 2Illatpróba


Lancome Idôle EDP

Esős és fagyos napokon csak meleg, fás tónusokba érdemes takarózni, de bennük is az egyensúlyt keresni, ugyanis a virágárnyalatok képesek lehetnek feldobni a sötét és a komor hangulatot. A rózsa, a jázmin vagy a finom narancsvirág örömmel emlékeztet a meleg napokra és a virágzó kertekre ebben az időszakban, amelyekre néhány hónapot még bizonyosan várnunk kell. A népszerű Lancôme márka tökéletesen formálta meg ezt a türelmes vágyakozást az Idôla virágos újdonságában. A nemes női illatot a rózsa bársonyos frissessége vezérli, miközben szilárdan áll a chypre magával ragadó erején, amelyet vanília, cédrus és pacsuli húz alá. Ez a bársonyos tisztaság nemcsak ennek az illatnak, hanem viselőinek is a siker előremutatója.


Raktáron: 6Illatpróba


Bottega Veneta Illusione EDT

Az olasz naplemente és az egyedülálló illatok utánozhatatlan összetételét rejti magában a Bottega Veneta márkától az  Illusione. Ez az elragadó illúzió, az álom és a valóság közötti röpke pillanatot tárja elénk mind női, mind férfi változatban. A virágos fás illat felfejleszti az aromás fekete ribizli és a finom narancsvirágok frissességével kiegészült érett füge édességét. Az illat az olasz érzékiség kifejezője, amely tökéletesen kiegészül az olajfával és a tonka babból származó esszenciával. Ez a komponens is elődeihez hasonló tulajdonságokkal rendelkezik. Ugyanakkor a Bottega Veneta Illusione Male, a keserű narancs és a vetiver alapú gyanta extrémebb keverékét fejezi ki. Az időtlenséget és a kontrasztot szimbolizálják a palackok is, amelyek egyesítik a szigorú formatervezést az organikus vonalakkal és a fénytörés erejével feltöltöltődött elemekkel.


Raktáron: 4Illatpróba

ÉPP MOST! INGYENES SZÁLLÍTÁS TÖBB 3530 TERMÉKNÉL. TÖBB ITT

ÉPP MOST! INGYENES SZÁLLÍTÁS TÖBB 3530 TERMÉKNÉL. TÖBB ITT

Keresem
Keresem
up