TOP őszi parfümök

TOP őszi parfümök

Az ősz illata

Amint a napok lassan rövidülni kezdenek, a földre lehullanak az első színes levelek, és a szekrények melegebb ruhákkal telnek meg, mindez csak egyet jelenthet: a nyár véget ért. Minden alkalmat meg kell tehát ragadni, hogy leülhessen egy kellemes kávézó kertjében egy finom tejeskávéval, és élvezze az arcán a kora esti nap aranysugarainak éríntését, hogy felfedezze az elkövetkező szezon összes ízét és aromáját. A könnyű nyári, friss kompozíciókat az intenzívebb, gazdagabb és érzékibb árnyalatok váltják fel. A legjobb illatok megmérettetéséhez idén ősszel a legismertebb parfümmárkák csatlakoznak, és bizonyára nem lesz egyszerű győztest hírdetni közülük.


Őszi bestsellerek

Dolce & Gabbana
Pour Homme

Választ

Hugo Boss
Boss No.6 Bottled

Választ

DKNY
Be Delicious

Választ

Hugo Boss
Boss Orange

Választ


És melyik illatok vezetnek globális szinten?

Figyelem! A választott illatokból csak néhány darabunk van! 


Jo Malone Star Magnolia EDC

Az alapítóról elnevezett brit Jo Malone márka a bennfentesek exklúzív illatainak szimbóluma. Az Európában különösen népszerű márka a legmagasabb körökben is megtalálta hű támogatóit. Még Meghan Markle is  Jo Malone Wild Bluebell Cologne-t használja. Jo Malone egyik ragyogó csillaga és egyúttal ajánlásunk az őszi szezonra a Star Magnolia EDC. Az élő citrom által nyitott illatot hamarosan a magnólia selyemfehér szirmai lágyítják, amely a végül a szantálfa krémes esszenciájával rögzül. Aki egyszer kipróbálja...


Raktáron: Nincs raktáron   Illatpróba


Burberry Her Intense EDP

És még maradunk Nagy-Britanniánál. A Burberry illatportfóliójának új kiegészítőjével a Her Intense-vel. Nagyon ínyenc illat, amely sajátos brit nagyságot kölcsönöz viselőjének. A lédús szeder és cseresznye mély és kifinomult illata jázmin, ibolya és fás akkordokkal kombinálva szívja magába az energiát egyenesen London központjából. A klasszikus Burberry Her legendás minimalista palack kialakítása által ihletett üveg sötétebb árnyalatot és intenzívebb tölteléket kapott, ami az őszre és télre is megfelel.


Raktáron: Nincs raktáron Illatpróba


Lancome Idôle EDP

Esős és fagyos napokon csak meleg, fás tónusokba érdemes takarózni, de bennük is az egyensúlyt keresni, ugyanis a virágárnyalatok képesek lehetnek feldobni a sötét és a komor hangulatot. A rózsa, a jázmin vagy a finom narancsvirág örömmel emlékeztet a meleg napokra és a virágzó kertekre ebben az időszakban, amelyekre néhány hónapot még bizonyosan várnunk kell. A népszerű Lancôme márka tökéletesen formálta meg ezt a türelmes vágyakozást az Idôla virágos újdonságában. A nemes női illatot a rózsa bársonyos frissessége vezérli, miközben szilárdan áll a chypre magával ragadó erején, amelyet vanília, cédrus és pacsuli húz alá. Ez a bársonyos tisztaság nemcsak ennek az illatnak, hanem viselőinek is a siker előremutatója.


Raktáron: 2Illatpróba


Bottega Veneta Illusione EDT

Az olasz naplemente és az egyedülálló illatok utánozhatatlan összetételét rejti magában a Bottega Veneta márkától az  Illusione. Ez az elragadó illúzió, az álom és a valóság közötti röpke pillanatot tárja elénk mind női, mind férfi változatban. A virágos fás illat felfejleszti az aromás fekete ribizli és a finom narancsvirágok frissességével kiegészült érett füge édességét. Az illat az olasz érzékiség kifejezője, amely tökéletesen kiegészül az olajfával és a tonka babból származó esszenciával. Ez a komponens is elődeihez hasonló tulajdonságokkal rendelkezik. Ugyanakkor a Bottega Veneta Illusione Male, a keserű narancs és a vetiver alapú gyanta extrémebb keverékét fejezi ki. Az időtlenséget és a kontrasztot szimbolizálják a palackok is, amelyek egyesítik a szigorú formatervezést az organikus vonalakkal és a fénytörés erejével feltöltöltődött elemekkel.


Raktáron: Nincs raktáron Illatpróba