TOP parfümök a horoszkóp jegyek szerint

  • MAGAZIN
  • TOP parfümök a horoszkóp jegyek szerint

TOP parfümök a horoszkóp jegyek szerint

Nem tudja, hogyan válasszon parfümöt? Próbálja meg születési dátumának megfelelően kiválasztani a legillatosabb parfümöt! Nem fogja megbánni. A horoszkóp jegyeinek megfelelő TOP illatok érdekes inspirációt jelenthetnek Önnek, hogyan válasszon a személyiségének és temperamentumának megfelelően. Fedezze fel még ma a jegyének legmegfelelőbb illatot!

FÉRFIAK

 

Kos

A Kos jegyében született férfiak magukban ötvözik a félelem nélküli harcost és a játékos gyereket. A Kos a zodiák első jegye, ezért ebben a jegyben született férfiak is gyakran szügségét érzik, hogy kiemelkedjenek, elsőnek kell lenniük, és rettenthetetlenül magabiztosan és a győzelembe vetett teljes hittel, gyakran szinte gyerekesen vetik bele magukat bármilyen helyzetbe.

A Kost mint tűzjegyet a Mars bolygó irányítja. A férfias energia ezen kombinációja a Kost természetes vezetővé teszi. Lehet, hogy kissé önközpontúak és impulzívak, de tüzes szenvedélyük egyúttal a szórakozás és kalandok végtelen kínálatának ígérete is.

A Kos férfi számára a Dior Fahrenheit parfüm tűnik ki a legjobban, amely támogatja majd szenvedélyét és lelkesedését az élet iránt, és egyúttal segít abban, hogy ellenállhatatlanná váljon az ellenkező nem számára. A Dior Fahrenheit egy parfüm, amit mintha csak a Kos számára készítettek volna.

 

Bika

A Bika jegyében született urak nagyon praktikusak és egyben megbízhatóak is. Ezért valaki számára időnként unalmasnak tűnhetnek. Ne engedje ugyanakkor megtéveszteni magát, mert gyakran az ellenkezője igaz. Ezt a jelet a Vénusz bolygó uralja, ezért gyakran nem talál nagyobb romantikust és vándor mackót, mint a Bika jegyében született férfi. A társaságban gyakran népszerűek és nagyon hűségesek lehetnek a baráti és partneri kapcsolatokban.

Boldogok amikor egy jó társaságban pihenhetnek a kanapén, emellett ráadásul az asztalon még jó étel is van, szó szerint teljes a boldogságuk. Legnagyobb gyengeségük a veleszületett makacsságuk, és problémáik vannak a változásokhoz való alkalmazkodással is.

E gyengeségek ellenére is a Bika férfi klasszikus prototípusa az úriembernek. Ezért tökéletesen illik hozzá a Givenchy Gentlemen Only Absolute illata, amely aláhúzza hűséges, lojális természetét, és hangsúlyozza kellemes, szerény energiáját.

 

bvlgariIkrek

Az Ikrek jegyében született férfiak az értelmiségi csilagjegyek körébe tartoznak. Gyakran okosak, szó szerint ravaszak mint a rókák, és szeretnek hosszú órákon át vitatni különféle témákat. Az ilyen jegyű uraknak nem okoz gondot az új emberekkel való ismerkedés, ezért gyakran találkoznak velük egy partin, miközben épp ingáznak a csoportok között, és csatlakoznak beszélgetésekhez. Gyengéjük a technológiai kütyük és gyakran olyan munkát választanak, amelyek kiemelik intelligenciájukat, rugalmasságukat és kommunikációs képességeiket. Ezért például született kereskedők.

Az Ikrek férfi mellett senki nem fog unatkozni, de hajlamos lehet a kedélyességre és a megbízhatatlanságra. Képesek megbeszélni olyan találkozókat, amelyre nem mennek el, és ez a hanyagság néha a kapcsolataikban is tükröződhet.

Az Ikrek röviden Merkúr isten szárnyas hírnökének emberi változata, aki a kereskedelem, az ékesszólás és a vidámság isteneként szolgált.

Ezért ezekhez a férfiakhoz tökéletesen passzol az Invictus by Paco Rabanne illat, amely visszaadja elveszett szárnyait, és kiemeli friss, energikus természetét.

 

Rák

Gyengéd, gondoskodó és figyelmes. A Rák jegyében álló férfiak bővelkednek ezekben a tulajdonságokban. Ne felejtsük el ugyanakkor, hogy a rákoknak kemény külső páncéljuk van. Ezek a férfiak gyakran csak a legközelebb állók előtt tárják fel gyengéd oldalukat. A család rendkívül fontos a rákok számára. A hűség és a kötelezettségek teljesítése iránti hajlandóságnak köszönhetően nemcsak nagyszerű partnerek és szülők, hanem gyakran a munkahelyen is kedveltek. Munkájuk során valóban teljesítenek, és gyakran hajlamosak több munkát vállalni, mint ami szükség lenne. Különösen, ha kenyérkereső szerepben találják magukat. Kissé szigorúak lehetnek pénz kérdésben, és szívesen számon tartanak minden elköltött forintot.

A rák férfiak azonban nagyon kellemetlenek is tudnak lenni, ha úgy érzik, hogy meg kell védeniük érzéseiket vagy a szeretteiket. Emellett gyakran nagyon változóak az érzelmeik, amelyeket hangulat ingadozásnak is tarthatunk. Csak óvatosan bántsa meg a rák érzéseit - mindig emlékezni fog rá!

Ha parfümmel szeretnénk kifejezni a Rák jegyében született férfiak lényegét, akkor egyértelműen Bvlgari AQVA Pour Homme parfüm illata lenne, amely finom és egyben mély is, épp úgy mint a rákok gyönyörű tekintete

 

Oroszlán

Ha egy teremben valakit nem lehet figyelmen kívül hagyni, az mindenképpen az oroszlán jegyében álló férfi. Ezek az urak kedvelik a grandiózus érkezéseket és a csodálatos gesztusokat, amelyeket egyszerűen nem lehet figyelmen kívül hagyni. Természetes vonzerejük mágnesként hat és emiatt mindkét nem csodálói forognak körülöttük. Nem tartozik azon férfiak közé, akiknek hiányozna az önbizalma. Épp ellenkezőleg, nagy örömmel és gyakorisággal terjesztik nézeteiket, és minél több dráma van egy vitában annál jobb. Hatalmas nagylelkűségüknek és "oroszlánszívüknek" köszönhetően senki nem tud sokáig haragudni rájuk. Természetes védelmezők, akik hajlamosak másoknak adni, és törődnek azzal, hogy a körülöttük lévő emberek boldogok legyenek.

Az Oroszlánok nagyon érzékenyek a tisztelet kérdésére. Ha úgy érzik, hogy nem azt kapják, amit elvárnának, akkor képesek elég hangosan "ordítani". De ha úgy érzik, hogy megkapják, amire szükségük van, a dzsungel rettenthetetlen királyából aranyos, bújós cicává változnak.

Királyi természetük gyengeséget jelenthet a luxus iránt - ezek gyakran a gyönyörű autók, házak vagy divatkiegészítők. Gyakran a parfümök is ide tartoznak, amelyek kifejezik királyi lényüket és egyediségüket.

Ezért a Dolce & Gabanna K illata tökéletesen illik az oroszlán férfiakhoz, amely már a palackjával egyértelműen megmutatja, ki az uralkodó, és támogatja az oroszlán férfiakból áradó erő természetes auráját.

 

Szűz

Ha olyan férfiakra van szüksége, akik minden problémát meg tudnak oldani, fordítsa a figyelmét a Szűz jegyében született urakra. Erősségük a részletesség, a precizitás és a szervezési képességek. Kifinomult elemzési érzéküket és természetes intelligenciájukat a munkahelyen, de otthon is kihasználják. Ezek az urak nehezen viselik a káoszt és a rendetlenséget a házukban.

Van bennük egy bizonyos mértékű tökéletesség, amely nem teszi lehetővé, hogy elégedettek legyenek az átlaggal. Ugyanezt a logikát alkalmazzák a körülöttük lévő emberekre is. Ezért, ha egy Szűz férfi társat választ, akkor az valaki olyan lesz, aki megfelel magas követelményeinek. Az egyik hátrányuk azonban az, hogy nehezen hagyják figyelmen kívül mások hiányosságait, és általában kritizálják is őket - néha elég hangosan is. Megbízható partnerek, akik nem hagyják ott a megosztott feladatot, és szükség esetén a poklot is megjárják szeretteikkel. Soha nem adják fel.

A szűz férfiak természetes eleganciájú aurával rendelkeznek, és a bevált klasszikusokat részesítik előnyben a vad kísérletekkel szemben. Ezért tökéletesen kiegészíti őket a Burberry London illat, amely ugyanolyan természetes módon ötvözi az ízt, az időtlenséget és a részletekre való odafigyelést, mint ahogyan azt Szűz jegyében született férfiak sugározzák magukból.

 

givenchyMérleg

Ha a való életben léteznek hercegek fehér lovon, akkor mindannyian bizonyosan a Mérleg jegyében születtek. Ezek a férfiak képesek elbűvölni sármjukkal és szelídségükkel. Érzékenységük ellenére azonban nem veszítik el férfiasságukat. A Mérleg nagyon diplomatikus jegy, ezért szülöttei hajlamosak több szempontból szemlélni a dolgokat, és minden résztvevővel tisztességesen viselkedni. Ezért néha úgy tűnhet, hogy nincs saját véleményük, de ez inkább azért van, mert mindenáron el akarják kerülni a konfrontációt. A Mérleg jegyében álló férfiak egyszerűen szívükből gyűlölik a konfliktusokat, és inkább józan megbeszéléssel mintsem tányérok dobálásával rendezik a vitákat. Környezetüket dühíthetik határozatlanságukkal, de annyira elbűvölőek, hogy könnyen megbocsátanak nekik.

A Mérleg férfiak természetesen vonzzák az ellenkező nem képviselőit és szeretnek kacérkodni velük. Nem egy hölgy esett már a bűvkörükbe! Gyakran extrovertáltak, akiknek szüksége van a társaságra. Mivel a Vénusz a szerelem bolygója uralja őket, keresik az élet iránti szeretetet - egy olyan partnert, akivel egész életüket megoszthatják. Ugyanakkor mivel a légies jegyek közé tartoznak szükségük van valakire, akivel minden nap "pletykálhatnak".

Légies és éteri jellegüket tökéletesen aláhúzza az Calvin Klein Eternity Air illata, amely a friss szellőt és a lét könnyedségét idézi.

 

Skorpió

Titokzatos, vonzó és szenvedélyes - ilyenek a Skorpió jegyében született férfiak. Ha belekezdenek valamibe, beleteszik a szívüket és a lelküket is, és makacsságukkal a dolgokat mindig a sikeres befejezésig húzzák. Sokak szerint azonban a Skorpió férfiakat nagyon nehéz megfogni az áthatolhatatlanság auráján keresztül. Ők maguk azonban minden titkot kiszednek bárkiből! Mivel a Plútó uralma alatt állnak, vonzza őket a hatalom és az irányítás. Ez a vágy karrierjükben magas pozíciókba juttathatja őket, de gyakran okoz számukra párkapcsolati problémákat. Egy bizonyos fokú megszállottság és féltékenységi hajlam jellemzi őket. Teljesen átélik érzelmeiket, és gyakran csak fekete-fehér világ létezik számukra, szeretet vagy gyűlölet. Ráadásul, soha nem felejtenek, még azokat az igazságtalanságokat sem, amelyek őket érték. A Skorpió férfiak hideg külseje mögött az érzelmek áradata rejtőzik, melyek felett nem akarják elveszíteni az irányítást. Amikor azonban a Skorpió férfiak megnyílnak, nagyon hűséges és empatikus társak, és gyakran nagyszerű szerelmesek is.

Ha a Skorpió férfiakat egy parfümmel kellene kifejeznünk, akkor az egyértelműen az Yves Saint Laurent La Nuit de L'Homme lenne. Ez a mámorító illat ugyanis pont olyan titokzatos és sötét, mint ők.

 

Nyilas

A Nyilas férfiak, csakúgy mint a zodiákjuk íjásza, mindig magasra törekszenek! Hajtja őket a kaland, a tudás és tapasztalat utáni vágy. Ezek a férfiak soha nem ülnek le, és mindenbe teljes optimizmussal és lelkesedéssel vetik bele magukat. Gondtalanságuk gyakran sok embert vonz melléjük, és gyakran épp a Nyilas férfiak azok akiket mások keresnek, amikor szükségük van a felvidításra. Nekik azonban többnyire szabadságra és nagy térre van szükségük. Amint úgy érzik, hogy valami túlságosan köti őket, kiszabadulnak a kötöttségek alól és vadonba menekülnek. Gyakran szeretik az aktív sportokat és az adrenalint, vagy néhanapján szívesen kempingeznek egyet a szabad természetben

Kötetlen, vad energiájukhoz tökéletesen passzol a Diesel Fuel for Life Homme illatához, amely ugyanolyan összetéveszthetetlen, mint ők.

 

Bak

Nehéz makacsabb, határozottabb és ambiciózusabb egyéneket találni a férfiak körében, mint a Bak jegyében születettek. Visszahúzódásuk gyakran azt jelenti, hogy csak szűk társaság van körülöttük, akikben a végtelenségig bíznak, és nem sokat mutatnak ismeretlen emberek társaságában. Gyakran van gondjuk az érzelmek kezelésével, ezért hajlamosak a cinizmusra, és gyakran van gyengeségük a fekete humor iránt. Ezek férfiak azonban hisznek az igaz szerelemben, és amikor megtalálják, az örökre szól, és száz százalékig hűek. Természetükből fakadóan kitűznek egy célt, és követik azt. És azt bármi áron, minden akadály ellenére. A munkahelyen hajlamosak lehetnek a munkamániára, mert elképzelhetetlen számukra a kiosztott munka félbehagyása.

A Bak férfiak fás vagy fűszeres illatok vonzzák, amelyek hangsúlyozzák eleganciájukat és luxusérzetüket, de nem extravagánsak. Ezért megszeretik például a Dolce & Gabbana The One for Men parfümöt.

 

Vízöntő

A Vízöntő jegyében született férfiak bonyolultabbak, mint az első pillantásra tűnik. Híresek a szabad gondolkodásukról, de gyakran meglepést tudnak okozni gondolkodásuk mélységével. A vicces az, hogy ezek a férfiak gyakran nem törődnek azzal, hogy mások mit gondolnak róluk. Ezért néha hidegnek és érdektelennek tűnhetnek, de gyakran azért, mert nem szeretik a felszínes vitákat. Olyan újítók, akik érzik az eredetiséget. Nem hiába nevezik a Vízöntőt a zodiák tudósának. Gyakran ragyogó ötletekkel állnak elő, és nem okoz gondot neki a dolgok elindítása, viszont gondjaik lehetnek a befejezéssel.

Mindenekelőtt értékelik a szabadságot, hajlamosak lázadni és megkérdőjelezni az elfogadott rendet. Nem félnek hangosan kimondani azt, amit mások csak gondolnak, és ezáltal friss új betekintést nyújtanak a körülöttük lévők életébe.

A legtöbb embernek a Vízöntők különösnek, mondhatni "furának" tűnnek. Eredetiségüket és azt az érzést, hogy egy másik világból származnak, tökéletesen kiegészíti a Thierry Mugler Alien Man parfümje.

 

Halak

A Halak jegyében szereplő urak nagyon érzelmes és intuitív egyének. Költő szívük és misztikus lelkük van. Gyakran jeleskednek kreativitásban és művészi munkákban, mivel a Neptunusz fantázia bolygója uralja őket. Ez az éteri bolygó azonban illúziókkal is uralkodik, ezért ezek a férfiak gyakran olyan helyzetbe kerülnek, hogy a valóságot nem olyannak látják, amilyen, hanem inkább követik azt, amiről álmodoznak.

Képesek érzékelni mások érzelmeit, és nagyon empatikusak, ezért gyakran még egy légynek sem ártanának, szeretik a harmonikus környezetet. Inkább introvertáltak, akik gyakran keresik a módját, hogy beilleszkedjenek környezetükbe és néha képesek túlságosan is alkalmazkodni a környezetükhöz.

Hozzájuk illőek lehetnek az álmodozó természetüket hangsúlyozó parfümök, mint például az éteri és álmodozó Versace Dreamer.

 

NŐK

 

Kos

A Kos jegyében született hölgyek olyanok, mint az irányíthatlan rakéták. Energiájuk magával ragad, elindítja a változást, mindent és mindenkit lelkesedéssel tölt fel. Ezek a nők játékosságot, brutális őszinteséget és spontán szenvedélyt rejtenek magukban. Mindenekelőtt önállóságra és mozgásra van szükségük az életben. Keményen kiállnak a véleményükért, ezért időnként meg kell állniuk, és el kell gondolkodniuk azon, hogy mit fognak tenni, és hogy cselekedeteik hogyan hatnak másokra. Szeretteik természetes vezetői és védelmezői, és a körülöttük lévő emberek támaszkodhatnak őszinteségükre.

Ezek a tüzes nők egyszerűen azt teszik, amit akarnak, de nem hiányzik belőlük a gyermeki gondatlanság és lelkesedés sem.

A Kos jegyében született alfa nők megérdemelnek egy parfümöt, amely támogatja a függetlenségüket, miközben megőrzi a nőiességüket. Ilyen például a Gucci Rush parfüm.

 

Bika

A Bika földi jele önzetlenné, megbízhatóvá, türelmesé, ugyanakkor hajthatatlanná teszi ezeket a nőket. A zodiák egyik leggondoskodóbb jele. Ez tökéletes barátokká, partnerekké és anyákká is teszi őket. Szeretik a természetben töltött időt, vagy a jó ételeket, mert leginkább a békét és a nyugalmat értékelik. Ezek a nők tiszteletben tartják a hagyományokat, és gyakran szoros kapcsolatban állnak a családdal. Lehet, hogy kissé konzervatívak és óvatosak a pénzváltással és a pénzkezeléssel kapcsolatban, de ha szükséges, harapnak és harcolnak. Különösen, ha valaki felbosszantja őket a pontatlanságával vagy azzal, hogy nem teljesíti amit ígér. A Bika jegyében született nők különösen érzékenyek erre.

Ezek a nők érzéki nőiességet sugároznak, köszönhetően a Vénusz uralkodó bolygójuknak. A Bikák számára a tökéletes választás a Kenzo Flower parfüm. Gyengéd és erős, akárcsak ők.

 

miss-diorIkrek

Az Ikrek jegyű nőket figyelemmel kísérni olyan, mintha egy színházban ülnénk egy olyan színdarabon, amely egyik pillanatban dráma a másikban vígjáték. Ezek a nők a személyiségek számos rétegét rejtik magukban, amelyeket a helyzet igényeihez megfelelően alkalmaznak. Remek kommunikációs készségekkel rendelkeznek, alkalmazkodóképesek, és folyamatosan új dolgokat, környezetet és embereket kell felfedezniük. Az élet motorjuk gyakran természetes kíváncsiságuk. Munka közben és párkapcsolatban is beszélniük kell, beszélniük, beszélniük és beszélniük. Gyakran nagyon intelligensek, néha már ravaszak, és szükségük van olyan emberekre, akik mellett mentális harmóniát éreznek. Ha megkapják, remek társak, akik mellett senki sem fog unatkozni.

Ezek a nők olyanok, mint a madarak, amelyek ágról ágar szállnak, de egy meghatározott irányban. Könnyedségüket kiegészíti a Nina Ricci L‘Air Du Temps parfümje, amely illik hozzájuk a frissességével és a szabadság üzenetével.

 

Rák

A rák jegyében született nőknek sok oldaluk van. Sebezhető de óvatos, szeszélyes de megbízható, a változásoktól tartó de rendkívül alkalmazkodó. A rákok a Hold uralma alatt állnak, ezért minden nap mások lehetnek. Az életben elsősorban az intuícióikat követik, és inkább adnak az érzéseikre, mint az értelemre. Óriási biztonságigény van bennük - otthonuk mindig menedék lesz számukra és szeretteik számára. Természetes gondoskodók, de szükségük van érzéseik és gyengédségük viszonzására. Hajlamosak lehetnek az érzelmi függőségre, de gyakran elsőként érkeznek megmentésre és nem távoznak, akkor sem ha felhők gyűlnek az égen és nehéz idők jönnek.

A rákok gyengéd tündérek és titokzatos teremtmények, a legjobban olyan illatok illenek hozzájuk, amelyek ugyanolyan gyengédek és édesek, mint amilyenek ők is. Alkalmas nekik Ariana Grande Sweet Like a Candy parfümje. Ez az énekesnő ugyanis szintén az ellenállhatatlanul aranyos Rákok közé tartozik.

 

Oroszlán

Az Oroszlán jegyű hölgyeket nem lehet nem észre venni - ők ugyanis a leghangosabb nevetéssel, a legfényesebb mosollyal és az önbizalom aurájával rendelkező királynők. Szenvedélyesek, játékosak, de ha megbántja őket, harapnak. Energiájuk természetesen vonzza a figyelmet, ezért egyesek számára önközpontúnak és arrogánsnak tűnhetnek, de ha jobban megismeri őket, rájön, hogy egyszerűen nagylelkűek és őszinték. Ami a szívükön az a szájukon és tesznek azért amit akarnak. Gyakran hajlamosak a drámára, és ha unatkoznak, hajlamosak felkavarni a környezetet, csak hogy valami történjen.

Az oroszlányok teljesen meg vannak győződve arról, hogy megérdemlik, hogy elsők legyenek, és az embereknek tiszteletben kell tartaniuk őket. Ezt a Paco Rabanne Lady Million illatával adják a környezetük tudtára, amely királyi ékszerként díszíti majd őket.

 

Szűz

A Szűz jegyében születettek olyan típusú nők, akik hűvös fejjel tudnak gondolkodni válsághelyzetekben is. Nem számít, mit sodor útjukba az élet, mindennel megbírkóznak nagyszerű szervezési képességeiknek köszönhetően. Ezek a nők általában nagyon válogatósak, és a tökéletességre való hajlamukat otthonukba, munkájukba és kapcsolatukba is átviszik. Visszafogottabb típusok, akik gyakran inkább hallgatnak, minthogy konfliktusokat kockáztassanak. Utálják a káoszt és az utolsó pillanatban történő döntéshozatalt, ezért gyakran visszafogottnak és konzervatívnak tűnhetnek az emberek számára.

A Szűz jegyében született nőknek olyan parfüm illik, amely ötvözi a klasszikusat, az egyszerűséget és az eleganciát. Nem feltűnő, mégis mutatós, akárcsak ők. Tökéletes választás például a Chanel Allure illata, amely kiemeli női lényüket.

 

Mérleg

Nehéz bájosabb és elbűvölőbb nőket taláni, mint a Mérlegek. Ez a jel a Vénusz, a szeretet és a szépség bolygójának befolyása alatt áll. Ezért van körülöttük sok rajongó, akiket mágikusan vonz, alkalmi eleganciájuk és nőies lényük. Ezek a nők óriási vágyat éreznek az igazságosság és az egyensúly iránt, és gyakran a belső iránytűjük szerint döntenek mi a helyes vagy helytelen. Az igazságtalanságokat nagyon nehezen viselik, akár depresszióba is eshetnek miattuk. Legtöbbször azonban nagy baráti körrel rendelkeznek, ami segíti őket. A Mérleg nők szeretik a társaságot, és mindig ügyelnek arra, hogy remekül nézzenek ki.

Ezek a vénusziak úgy értékelhetik a szépséget, mint csak kevesen. Ezért tökéletesen llik hozzájuk a Calvin Klein Beauty parfüm, amely, pont mint ők, a nőiességet testesíti meg.

 

lancomeSkorpió

A Skorpió nők a legrejtélyesebb, karizmatikusabb lények, akikkel találkozhat. Mágneses tekintetük megragad, és nem enged el. Gyakran mély meglátásaik vannak, és megérzéseik ritkán tévednek. Ha ezek a nők úgy döntenek, hogy akarnak valamit, akkor nehéz megállítani őket. Megtanulták azonban sok érzésüket elrejteni, mert felismerik, hogy mélységük nem mindenkinek való. Ezért inkább lassan tesztelik a helyzeteket és az embereket, pszichológiai játékokhoz folyamodva, próbálgatják meddig mehetnek el.

A Skorpiók szexi, misztikus auráját nehéz elfelejteni. Különösen akkor, amikor Carolina Herrera Good Girl Legere parfümjével támogatják azt, amely abszolút végzetes nővé változtatja őket.

 

Nyilas

A nyilasok természetüknél fogva szabad szelleműek, ami rettenthetetlenné és bármire késszé teszi őket. Vidám természettel vannak megáldva, mellyel képesek mindenről és mindenkivel beszélni. Nagyon őszinték, néha közvetlenségük a brutalitással határos, de ezt persze nem szégyellik és nem bánnak meg semmit. Természetes kíváncsiságuk készteti őket, hogy belekóstoljanak az élet minden ízébe, gyakran lelkes utazók, akik nem maradnak sokáig egy helyen.

Kiváló parfüm választás a nyilasok számára a Chloe Nomade parfüm, ami felébreszti bennük a vágyat, hogy a csillagok alatt kóboroljanak és kiemeli bohém, szabad szellemiségüket.

 

Bak

A Bak jegyében született nők első pillantásra gyakran kemények, de belül gyakran nagyon érzékenyek és érzelmi beállítottságúak. Mindössze nem érzik szükségét a törékeny oldaluk kimutatásának minden találkozásnál. Ritkán fordul elő, hogy érzelmileg annyira feldúltak, hogy elveszítik önuralmukat. Veleszületett makacsságuk és önuralmuk alfa nőstényekké teszi őket, akiknek nem okoz gondot átvenni a vezetést és navigálni magukat és másokat is a sikerek felé. Ezek a nők egyszerűen mindennel elbírnak. A kapcsolatokban gyakran időre van szükségük, hogy teljesen megnyíljanak, de hajlandóak dolgozni a kapcsolatokon, és gyakran egy életen át azokkal az emberek maradnak, akiket közel engedtek magukhoz. A munkahelyen gyakran munkamániások, akik nagy sikereket érnek el.

Nagyszerű választás a bakok számára az Aigner Icon. Ezt palackja megjelenésének köszönhetően könnyedén elhelyezhetik a munkaasztalon, mámorító virágillata ugyanakkor kiemeli törékenységüket.

 

Vízöntő

A Vízöntők kiszámíthatatlanságukkal, forradalmi világnézetükkel és függetlenségükkel jeleskednek. Ezeket a nőket nem zárhatja be csak úgy egy arany kalitkába, vagy bélyegezheti őket egy kategóriába. Saját szabályaik szerint élnek, és úgy érzik, hogy mindenkinek joga van szabadon kifejezni véleményét. Véleményük miatt gyakran nem értik meg őket, és gyakran butának vagy legalábbis különcnek tekintik őket, viszont élesen intelligensek, és gyakran zseniális felismerésekkel lephetnek meg.

Az Armani Si Passione ideális választás a Vízöntő nők számára, akik az élet minden színére igent mondanak, és nem engedik magukat konvenciókhoz kötni.

 

Halak

Az álmodozó, szelíd és gyengéd nők a Halak jegyében olyanok, mint a sellők. Érzelmeik mélyre hatolnak, és szívüket a kezünkbe adják. Ezért ügyelniük kell arra, hogy az emberek ne használják ki őket. Gyakran megvan a saját fantáziaviláguk, ahová elmenekülnek, ha a dolgok nem a terv szerint alakulnak, vagy nem tudnak szembenézni a külvilág keménységével. Nem egyenesen befelé fordultak, inkább óvatosak és csendesek. Belül azonban megpróbálják megérteni, hogy a körülöttük lévő emberek mit éreznek, ami kifinomult intuícióik és pszichéjüknek köszönhetően gyakran sikerül is. Érzékenységük karrierjük során is segítheti őket, különösen, ha munkájukhoz empátiára van szükség.

Éteri jellegüket kiemeli a Sisley Soir de Lune parfümje. A holdfény ihlette, érzékenységével és gyengédségével a Halak jegyében született nőket finom tündérfátyolként borítja majd be.

Khaleela-2

A szerzőről

 

A cikk szerzője a cseh Khaleela - jósnő, aki a lelkeket a személyes fejlődés útján kíséri. Korai ifjúsága óta foglalkozik tarotkártyákkal, asztrológiával és különféle más jóslatokkal, ismert Khaleela tarot YouTube csatornája is, ahol minden hónapban az egyes csillagjegyekre vonatkozó jóslatokkal fogalalkozik.