Trendi (nem csak munkahelyi) frizurák 2018

  • MAGAZIN
  • Trendi (nem csak munkahelyi) frizurák 2018

Trendi (nem csak munkahelyi) frizurák 2018

Folyton kiengedett hajjal jár, a füle mögé tűrve vagy egyszerűen csak összefogott hajjal? Ideje ezen változtatni! Egy kis inspirációval bizony úgy nézhet ki, és úgy érezheti magát akár egy Istennő.

Brrr! Megcsörren a vekker. Gyors kelés, fog- és arcmosás, öltözködés, smink, gyors hajfésülés (semmi másra nincs idő), majd reggeli a munkahelyen… Ismerős a helyzet, ugye? 

És ha mindehhez még hozzájön a gyerek elindítása az iskolába, akkor aztán tényleg mindössze pár percünk jut önmagunkra. Elég ha felkelünk pár perccel korábban, mondjuk 15 perccel (ez az energiaszintünket már úgy sem befolyásolja ),  és a reggelek varázsütésre nyugodtabbak lesznek, kellemesebbek és szebbek. 

Megmutatjuk Önnek, hogy milyen trendi frizurákat tud varázsolni maximum 15 perc alatt, melyek nem csak, hogy jól mutatnak, de nagyszerű érzéssel töltenek el. 2018-ban is tarol a konty, lófarok, hajpánt, felkötött kendő és a hajcsat. Válasszon…

HAJCSAT

A hajcsat nagyon nagy segítség tud lenni a lelapult hajnál vagy egy kezelhetetlen sörénynél, mely minden létező irányba szétágazódik. Ha a fürdőszoba fiókjába elrejt belőlük egy párat, segítségükkel mindössze 2 perc alatt csodaszép elegáns frizurát tud készíteni. Próbálja ki a következőket: 

 

  • Fésülje a haját hátrafelé, a fej mindkét oldalán válasszon le egy tincset (lehet vastagabb vagy vékonyabb), melyeket hátul fogjon össze. Az idei év legjei közé tartoznak a geometria alakzatú hajcsatok
  • Készítsen egy klasszikus kontyot, melyet díszítsen fel egy szép csattal. Mindegy, hogy a csatot elöl, oldalt vagy hátul erősíti fel, megjelenése így is, úgy is tökéletes lesz. 
  • Bátran díszítse fel a lófarkát csattal. Nagyon szépet mutatnak a kisebb díszek (pl. kis virágok..) melyek a lófarok teljes hosszán elhelyezhetőek. 

Szeretne a kontynál tökéletesen sima hatást elérni? Használjon styling hajformázó krémet, pasztát vagy agyagot,  mely a leglágyabb hajszálat is formálja (és használata nem látszódik). 

Tippünk: Érdemes hajlakkal befúni nem csak a végleges frizurát, de a hajcsatot is (használat előtt). Ennek köszönhetően minden dísz sokkal jobban tart, és a frizura tökéletes marad egész nap. 

HAJPÁNTOK, SZALAGOK, KENDŐK

Egyszerűen és gyorsan elkészíthet egy csinos frizurát hajpánt (gumis hajpánttal könnyebb dolgozni), sima szalag vagy színes kendő segítségével. A kiegészítőknek köszönhetően az unalmas konty vagy a kiengedett haj egycsapásra trendivé és érdekessé válik. 

HULLÁMOS HAJ…MINDEN MENNYISÉGBEN…

A hibátlanul kivasalt haj ma már nem annyira trendi, viszont a hullámos haj annál inkább (sosem megy ki a divatból). Legkedveltebb az ún. tengerparti hullámos haj, mely nagyon természetes. De hogy tudjuk elérni ezt a hatást? Könnyedén! Elegendő ha megrendeli a tengeri sót tartalmazó sprayt és befújja vele a haját. 

FONATOK

Fonatokat már rég nem csak kislányok viselnek. Tökéletesen illik a tinédzser lányoknak, menyasszonyoknak és a kismamáknak is. Azonnal megmutatjuk, hogy bizony a rövid hajból is készülhet fonat

SZÉPSÉGTIPPÜNK: OLAPLEX – MELY EGY CSODASZER

Festi a haját? Ha igen, akkor mindenképp ismerkedjen megy az „Olaplex” termékünkkel.  Az Olaplex egy egyedülálló kozmetikai termék, mely erőssé és élettel telivé varázsolja a hajszálakat, melyek a különböző kémiai eljárások során károsodtak. Míg a hajmaszkok és balzsamok a haj felszínén hatnak, addig az Olaplex a haj gyökeréig hatol, és regenerálja a kémiailag megroncsolt hajszerkezetet. Használatával erős, egészséges és ragyogó színű lesz a haj. A termék szilikon és ásványi olaj mentes.