Valentin útmutató, tanács hogyan legyünk szédítőek és sikeresek

  • MAGAZIN
  • Valentin útmutató, tanács hogyan legyünk szédítőek és sikeresek

Valentin útmutató, tanács hogyan legyünk szédítőek és sikeresek

Minden nap egy ok az ünneplésre.Legyen hedonista és adjon meg magának egy heti romantikát. Még mindig vannakaz országunkban sokan, akik a Valentin napot egy komerciós ünnepnek tekintik.A Valentin napot nem lehet egyátalán összehasonlítani a május 1-el.A Valentin napnak sajnos nálunk nincs története.Igazából ez egy elég új tradíció, mely nyugatról jutott hozzánk.Tényleg angolszász ünnep a Valentin nap?

Sok vélemény van erről. A mai formája a 20-adik században keletkezett, de azt beszélik hogy a története már a ókori Rómában keletkezett. Valentin név egy katolikus papra vonatkozik, aki a harmadik évszázadban élt. Híres lett, mert a Claudia II császár kifejezett tiltása ellenére titokban összeházasított fiatal párokat. Végén ez a pap mártír halált szenvedett. Az emberek a szerelem patronájának nevezték, az eggyütérzése és megértésa miatt a fiatal párokkal szemben.

És mikor ünneplik a Valentin-napot? Hát február 14-én, amely 2021-ben vasárnapra esik.

Hideg téli nap, de nem muszály csak hideg, fagyos napnak lennie.Egy őszinte szerelmi vallomástól elolvad egy kemény természet is.Ki lehet próbálni egy jó Valentin napi komédiát, egy eredeti szívből szánt ajándékot, jó kis vacsorát, egy hétvégi kiruccanást a hegyekbe esetleg welnessz szállodába.Sok lehetőség van, de melyik a legjobb? 

Tökéletes Valentin napi ajándék

Mit ajándékozzunk a hölgyeknek a Valentin napon? Egy bomba luxus parfümöt, csillogó ékszert, gyönyörű és elegáns karórát, csokoládét vagy virágcsokrot - ezek az ajándékok mindig bejönnek. S ha meglepi kedvesét egy olyan dologgal, amiről már régóta álmodozik, annál nagyobb lessz az öröm.

S mi lepi el a férfiak tettszését ? Egy vicces alsónaci, tréfás zokni, laser game, sportos karóra, ajándékkosár,forró masszázs, férfias parfüm esetleg egy vacsora az ő kedvenc ételeivel.

Nagyszerü tipp önöknek

Ajándékozzon élményt!

Lehet , hogy elég egy gyertyafényes vacsora, séta a kivilágított városban, mert nincs többre szüksége, mint eggyütt lenni párjával jó hangulatban.

Közös élményt még jobbá lehet tenni. Legalább évek után lessz mire emlékezni.

Kiruccanhat például az Alpokba, esetleg egy reggeli az Eiffel toronynál,wellnessz egy szép romantikus szállodában, ezek biztosan nem lesznek kárára...

 

Eredeti kívánság

Szeretné a Valentin napot tökéletessé tenni? Akkor nem hiányozhat egy eredeti Valentin napi szerelmes üzenet.Lehet az egy luxus képeslap, de elég egy vicces sms, a fő az, hogy kifejezze mit is érez a másik iránt.

 

Itt találhat tippet a Valentin napi sms-hez:

  • 1. Életem nagy szerelme, te vagy a tökéletes álom. Ezt a napot neked szánom. Csak veled szeretnék nevetni és hűségesen szeretni.
  • 2. Nem tudom szeretsz -e , úgy mint én téged, de tudom, hogy minden veled eltöltött nap egy menyország nekem. Szép Valentin napot.

Nézze meg a Valentin napi ajánlatunkak, kényeztesse el kedvesét.