Versace parfümök: szenvedély minden cseppben

  • MAGAZIN
  • Versace parfümök: szenvedély minden cseppben

Versace parfümök: szenvedély minden cseppben

A Versace olasz márka női parfümöket, férfi parfümöket és különféle divatgyűjteményeket kínál. A márka termékei között kézitáskák, ruhák, cipők vagy hátizsákok találhatók. Akárhogy is, leginkább a parfümökhöz köthető a Versace márka. A márka hírnevet élvez a luxustermékek és az időtlen divat miatt. Ennek a márkának a női és a férfi parfümei egyesítik a szenvedélyt, a provokációt és a csábítást. Szelíd és játékos, és tükrözik az olasz élet tempót, temperamentumot és gyors életmódot.

A márka története

A Versace-t Olaszországban alapították, az európai divat szívében. A híres Gianni Versace édesanyja varró szalonnal rendelkezett, ahol ruhákat gyártott és varrt egy gazdag olasz ügyfélkör számára. És édesanyja szalonjában találta meg a fiatal Versace először a luxust és az időtlen divatot.

Ahogy felnőtt Versace, nemcsak az anyja műhelyében nyújtott segítséget, hanem akart saját magának is létrehozni egyet és híressé tenni azt. Ezért Milánóba költözött, amely akkoriban a divat központja volt, és elkezdte saját ruháinak kollekcióját alkotni. Eladta olasz divatházaknak, akik lelkesedéssel vásárolták meg őket.

Csak 1978-ban kezdte meg végül saját vállalkozását, és saját márkája alatt mutatta be első ruháinak kollekcióját. Maga Versace kijelenti, hogy mottója: "A stílusnak csak akkor van értelme, ha a sajátod!" És ez a mottó vezeti a gyűjtemények elkészítése során, amelyeket lángoló színekben, kifejező mintákban és különféle korábban ismeretlen stílusokban használnak.

Az első Versace parfüm

Az olasz ékszer hírneve és népszerűsége a divat körében egyre növekszik. Versace nemcsak elégedett a ruházati kollekciók és a luxus divat gyártásával, hanem elindítja a női parfümöket is.

Az első parfüm, amelyet a márka elindított, a Versace GV Dona parfüm volt. Azóta a márka egyre több parfümmel bővíti kínálatát, amelyek luxust szereznek és nagy népszerűségnek örvendenek. Az elkövetkező években a Versace olyan női és férfi parfümöket ad ki, amelyek a világ számos országában elterjedtek.

Versace irány a 21. században

Versace szorosan összekapcsolódott a milánói környezettel, ezért úgy döntött, hogy Miamiba költözik, egy olyan városba, amely sok más lehetőséget kínál. A Miami-ban töltött ideje alatt, a 20. század végén, divatja és illata sok híresség körében népszerűvé vált. Többek közt Diana hercegnő, Elton John, Demi Moor és Madonna.

1997-ben Gianni Versace tragikusan lett meggyilkolva fegyver által a házához közel,amit ő maga épített fel,és ami ma a húga tulajdonában van. Testvére, Donatella Versace folytatja az olasz márka fejlesztését és bővítését, és saját kollekcióját tervezi, amely a divatvilág sok divatkritikusát elbűvölte és elismerte.

2007-ben a márka felülvizsgálta irányát és megváltoztatta az új kollekciók tervezésének megközelítését. A kollekciók eddig a gazdag, színes nyomatokra és mintákra összpontosítottak, medúzával nyomtattak és hangsúlyozták a luxust és az érzékiséget. A 21. század elején a márka az elegáns estélyi ruhákra, az illatokra minden alkalomra fekteti a hangsúlyt, ideértve az esti rendezvényeket és társadalmi összejöveteleket is, és a kollekciók egyre inkább tükrözik a természetes és természetes színek használatának tendenciáját.

Donatella Versace a parfümök számának bővítésére is koncentrál. Parfümjei híresek és népszerűek, merész, elegáns és csábító illatokkal bírnak,a nők és férfiak szerte a világon élvezik.

Versace női parfümök

Mint már említettük, az első női parfümöt az 1880-as években GV Dona néven forgalmazták. Szinte azonnal népszerűvé vált. Sok hölgynek tetszett ez a drágakő a napi viselet és a társadalmi események parfümjei között.

A Versace női parfümök manapság a frissesség, a lágyság és az érzékiség kombinációját tartalmazzák. Gyakran használják az érzéki szantálfa, cédrus, pézsma, citrusfélék, virágok, egzotikus mandarin vagy finom fügekaktusz illatait. Az illatok gyengédek, szelídek, elegánsak, nőiesek, mások provokatívak, elősegítik a szenvedélyt, felébresztik a nőben a bátorságot és a vágyat.

Versace Bright Crystal

A Versace Bright Crystal szelíd gyümölcsös parfüm, amelyet 2006-ban indított Albert Morillas. Azóta minden életkorú nők körében népszerűvé vált, főleg lágy, tiszta illata miatt, de megőrzi a nőiesség és az érzékiség jellemzőit. Ennek az ékszernek a szíve a parfümök között bazsarózsa, magnólia és lótusz áll. A parfüm nagyon kellemes és kiválóan alkalmas nyári napokra, vagy puha, finom és elegáns ruhákhoz.


Versace Versense

A Versace Versense női parfüm kiváló választás a mindennapi viselethez. Ez a toalet víz nagyon friss, de ugyanakkor nem tagadja a nőies vonzódást és az érzékiséget. Az illat szíve a kardamom, a jázmin és a líra, kiegészítve bergamottával, mandarinnal, tüskés körtével, valamint szantálfa, olajbogyó, cédrus és pézsma alapjával. Ez a kombináció felébreszti a nő érzékeit, luxust és gyengédséget érzékel, és elősegíti érzékiségét.

Versace Yellow Diamond Intense

2014-ben a Versace Yellow Diamond Intense női parfüm is elindult, amelyet a mediterrán éghajlat, az illatok és az ízek ihlette. Finom citrus-összetételű, kitűnő citrus- és virágillatban. Elősegíti a nőiesség és az érzékiség érzetét, és kiválóan alkalmas a nyári hónapokban történő viselésre.

Versace férfi parfümök

A Versace férfi parfümök röviddel az első női parfüm bevezetése után kerültek piacra. A Versace parfüm minden modern ember számára alkalmas, aki szereti a lágyságot és az egyben csábító. A Versace parfümök a férfiakon elszántságot és példa nélküli hatalmat keltenek.

Ezek a citrusfélék, rózsafa, zsálya, gyógynövények, tárkony, pézsma és sok más összetevő finom kombinációiból állnak. A Versace férfi parfümök fás illatokat, fűszeres illatokat, keleti és arab parfümöket kínálnak. Röviden: minden ember a saját illatától függ, az általuk preferált illattól függően.

Versace Pour Homme

A Versace Bright Crystal férfi parfüm ugyanattól a szerzőtől származik, mint a Versace Pour Homme. Alberto Morillas tervezte és 2008-ban indította el. Morillas-t a mediterrán illatok szelíd árnyalata ihlette, kellemes citrusárnyalatokat, valamint bergamottot vagy cédrusfát tartalmazva. A parfüm kellemesen aromás, citrusos és édes árnyalatú, és alkalmas mindennapi viseletre és fontosabb eseményekre.


Versace Eros

Az illat fiatalabbik húga, a Versace Eros. Ezt a férfi parfümöt 2006-ban indították, lágy, gyümölcsös virágárnyalatokkal. Ez szintén Alberto Morillas munkája, és szelíd hangjainak köszönhetően kiválóan alkalmas a nyári hónapokban történő viselésre. A Bright Crystal női verziója mellett a Versace Eros férfi parfüm az egyik leghíresebb és legnépszerűbb Versace parfüm.

Versace L’Homme

A férfi parfümök egyik legrégebbi darabja a Versace L´Homme, amelyet 1986-ban indítottak, és amely a Versace férfi parfümök  befutó csillagává vált. Időtlen, fűszeres aromájával tökéletesen kombinálható a fűszerek élessége és az enyhe édes hangok, valamint a gyógynövények és a citrusfélék felhangja.