Yankee Candle Lakásillatosítók

91 termék

Termékek listája

Korábbi termékek betöltése

Yankee Candle Black Cherry

illatos gyertya
Yankee Candle Black Cherry illatos gyertya 623 g
Raktáron

A Illatos gyertya Yankee Candle a kollekcióból Black Cherry hosszú ideig illatosítja otthonát. Ez a gyümölcsös illat kellemesebbé teszi a napját!

Yankee Candle Lemon Lavender

illatos gyertya
Yankee Candle Lemon Lavender illatos gyertya 411 g
Raktáron 2 db

A Illatos gyertya Yankee Candle a kollekcióból Lemon Lavender hosszú ideig illatosítja otthonát. Ez a citrusos illat kellemesebbé teszi a napját!

Yankee Candle Moonlit Blossoms

illatos gyertya
Yankee Candle Moonlit Blossoms illatos gyertya 411 g
Raktáron

A Illatos gyertya Yankee Candle a kollekcióból Moonlit Blossoms hosszú ideig illatosítja otthonát. Ez a gyümölcsös illat kellemesebbé teszi a napját!

Yankee Candle Clean Cotton

illatos gyertya
Yankee Candle Clean Cotton illatos gyertya 411 g
Raktáron

A Illatos gyertya Yankee Candle a kollekcióból Clean Cotton hosszú ideig illatosítja otthonát. Ez a friss illat kellemesebbé teszi a napját!

Yankee Candle Soft Blanket

illatos gyertya
Yankee Candle Soft Blanket illatos gyertya 411 g
Raktáron 3 db

A Illatos gyertya Yankee Candle a kollekcióból Soft Blanket hosszú ideig illatosítja otthonát. Ez a friss illat kellemesebbé teszi a napját!

Yankee Candle Afternoon Escape

illatos gyertya
Yankee Candle Afternoon Escape illatos gyertya 411 g
Raktáron 3 db

A Illatos gyertya Yankee Candle a kollekcióból Afternoon Escape hosszú ideig illatosítja otthonát. Ez a friss illat kellemesebbé teszi a napját!

Yankee Candle Pink Sands

illatos gyertya
Yankee Candle Pink Sands illatos gyertya 411 g
Raktáron

A Illatos gyertya Yankee Candle a kollekcióból Pink Sands hosszú ideig illatosítja otthonát. Ez a virágos illat kellemesebbé teszi a napját!

Yankee Candle Blush Bouquet

fogadalmi gyertya
Yankee Candle Blush Bouquet fogadalmi gyertya 49 g
Raktáron 2 db

A Fogadalmi gyertya Yankee Candle a kollekcióból Blush Bouquet hosszú ideig illatosítja otthonát. Ez a virágos illat kellemesebbé teszi a napját!

Yankee Candle Red Raspberry

illatos gyertya
Yankee Candle Red Raspberry illatos gyertya 411 g
Raktáron 3 db

A Illatos gyertya Yankee Candle a kollekcióból Red Raspberry hosszú ideig illatosítja otthonát. Ez a gyümölcsös illat kellemesebbé teszi a napját!

Yankee Candle Vanilla

fogadalmi gyertya
Yankee Candle Vanilla fogadalmi gyertya 49 g
Raktáron

A Fogadalmi gyertya Yankee Candle a kollekcióból Vanilla hosszú ideig illatosítja otthonát. Ez a édes illat kellemesebbé teszi a napját!

Yankee Candle Homemade Herb Lemonade

illatos gyertya
Yankee Candle Homemade Herb Lemonade illatos gyertya 104 g
Raktáron 1 db

A Illatos gyertya Yankee Candle a kollekcióból Homemade Herb Lemonade hosszú ideig illatosítja otthonát. Ez a citrusos illat kellemesebbé teszi a napját!

Yankee Candle Freshly Tapped Maple

illatos gyertya
Yankee Candle Freshly Tapped Maple illatos gyertya 411 g
Raktáron

A Illatos gyertya Yankee Candle a kollekcióból Freshly Tapped Maple hosszú ideig illatosítja otthonát. Ez a édes illat kellemesebbé teszi a napját!

Yankee Candle Midsummer's Night

illatos gyertya
Yankee Candle Midsummer's Night illatos gyertya 104 g

A fényképet készítjük

Raktáron 1 db

A Illatos gyertya Yankee Candle a kollekcióból Midsummer's Night hosszú ideig illatosítja otthonát. Ez a friss illat kellemesebbé teszi a napját!

Yankee Candle Cherry Blossom

illatos gyertya
Yankee Candle Cherry Blossom illatos gyertya 411 g
Raktáron 2 db

A Illatos gyertya Yankee Candle a kollekcióból Cherry Blossom hosszú ideig illatosítja otthonát. Ez a gyümölcsös illat kellemesebbé teszi a napját!

Yankee Candle Home Sweet Home

illatos gyertya
Yankee Candle Home Sweet Home illatos gyertya 104 g
Raktáron 1 db

A Illatos gyertya Yankee Candle a kollekcióból Home Sweet Home hosszú ideig illatosítja otthonát. Ez a édes illat kellemesebbé teszi a napját!

Yankee Candle Baby Powder

fogadalmi gyertya
Yankee Candle Baby Powder fogadalmi gyertya 49 g
Raktáron 2 db

A Fogadalmi gyertya Yankee Candle a kollekcióból Baby Powder hosszú ideig illatosítja otthonát. Ez a friss illat kellemesebbé teszi a napját!

Yankee Candle Vetiver & Black Cypress

illatos gyertya
Yankee Candle Vetiver & Black Cypress illatos gyertya 552 g
Raktáron 1 db

A Illatos gyertya Yankee Candle a kollekcióból Vetiver & Black Cypress hosszú ideig illatosítja otthonát. Ez a friss illat kellemesebbé teszi a napját!

Yankee Candle Exotic Bergamot

illatos gyertya
Yankee Candle Exotic Bergamot illatos gyertya 347 g
Raktáron

A Illatos gyertya Yankee Candle a kollekcióból Exotic Bergamot hosszú ideig illatosítja otthonát. Ez a friss illat kellemesebbé teszi a napját!

Yankee Candle Vanilla Cupcake

fogadalmi gyertya
Yankee Candle Vanilla Cupcake fogadalmi gyertya 3 x 37 g
Raktáron

A Fogadalmi gyertya Yankee Candle a kollekcióból Vanilla Cupcake hosszú ideig illatosítja otthonát. Ez a édes illat kellemesebbé teszi a napját!

Yankee Candle Tropical Jungle

illatos gyertya
Yankee Candle Tropical Jungle illatos gyertya 104 g
Raktáron 2 db

A Illatos gyertya Yankee Candle a kollekcióból Tropical Jungle hosszú ideig illatosítja otthonát. Ez a gyümölcsös illat kellemesebbé teszi a napját!

Yankee Candle Mulberry & Fig Delight

illatos gyertya
Yankee Candle Mulberry & Fig Delight illatos gyertya 104 g
Raktáron 1 db

A Illatos gyertya Yankee Candle a kollekcióból Mulberry & Fig Delight hosszú ideig illatosítja otthonát. Ez a gyümölcsös illat kellemesebbé teszi a napját!

Yankee Candle Cactus Flower & Agave

illatos gyertya
Yankee Candle Cactus Flower & Agave illatos gyertya 347 g
Raktáron 1 db

A Illatos gyertya Yankee Candle a kollekcióból Cactus Flower & Agave hosszú ideig illatosítja otthonát. Ez a friss illat kellemesebbé teszi a napját!

Yankee Candle Camellia Blossom

illatos gyertya
Yankee Candle Camellia Blossom illatos gyertya 104 g
Raktáron

A Illatos gyertya Yankee Candle a kollekcióból Camellia Blossom hosszú ideig illatosítja otthonát. Ez a virágos illat kellemesebbé teszi a napját!

Yankee Candle Tropical Starfruit

fogadalmi gyertya
Yankee Candle Tropical Starfruit fogadalmi gyertya 49 g
Raktáron

A Fogadalmi gyertya Yankee Candle a kollekcióból Tropical Starfruit hosszú ideig illatosítja otthonát. Ez a gyümölcsös illat kellemesebbé teszi a napját!

Yankee Candle Cinnamon Stick

illatos gyertya
Yankee Candle Cinnamon Stick illatos gyertya 104 g
Raktáron 2 db

A Illatos gyertya Yankee Candle a kollekcióból Cinnamon Stick hosszú ideig illatosítja otthonát. Ez a édes illat kellemesebbé teszi a napját!

Yankee Candle Black Coconut

illatos gyertya
Yankee Candle Black Coconut illatos gyertya 104 g
Raktáron 3 db

A Illatos gyertya Yankee Candle a kollekcióból Black Coconut hosszú ideig illatosítja otthonát. Ez a friss illat kellemesebbé teszi a napját!

Yankee Candle Warm Cashmere

illatos gyertya
Yankee Candle Warm Cashmere illatos gyertya 411 g
Raktáron 3 db

A Illatos gyertya Yankee Candle a kollekcióból Warm Cashmere hosszú ideig illatosítja otthonát. Ez a friss illat kellemesebbé teszi a napját!

Yankee Candle Sakura Blossom Festival

fogadalmi gyertya
Yankee Candle Sakura Blossom Festival fogadalmi gyertya 3 x 37 g

A fényképet készítjük

Raktáron 2 db

A Fogadalmi gyertya Yankee Candle a kollekcióból Sakura Blossom Festival hosszú ideig illatosítja otthonát. Ez a virágos illat kellemesebbé teszi a napját!

Yankee Candle Fresh Cut Roses

illatos gyertya
Yankee Candle Fresh Cut Roses illatos gyertya 104 g
Raktáron 1 db

A Illatos gyertya Yankee Candle a kollekcióból Fresh Cut Roses hosszú ideig illatosítja otthonát. Ez a virágos illat kellemesebbé teszi a napját!

Yankee Candle Fluffy Towels

illatos gyertya
Yankee Candle Fluffy Towels illatos gyertya 104 g
Raktáron 3 db

A Illatos gyertya Yankee Candle a kollekcióból Fluffy Towels hosszú ideig illatosítja otthonát. Ez a friss illat kellemesebbé teszi a napját!

További termékek

Yankee Candle Lakásillatosítók

A melegség és az illat olyan érzések, amelyek gyakran az otthonhoz kötődnek. Adjon otthonának kellemesen meleg fényt és illatos hangulatot egy Yankee Candle illatgyertyával a Kohl's-tól! A Yankee Candle illatgyertyákat nem kell túlzottan bemutatnunk. A világ egyik legnépszerűbb gyertyája. A Yankee Candle illatgyertyák választéka igazán széleskörű, így van mit kínálnunk Önnek. A Yankee Candle gyertyák szó szerint hívogatják barátait és családját a pihenésre és kikapcsolódásra. Yankee Candle gyertyák széles választékát kínáljuk, amelyek közül kiválaszthatja álmai illatát. Ez azt jelenti, hogy létezik olyan illat, amely tökéletesen illeszkedik otthona minden helyiségébe.

Ha szeretne egyszerűen létrehozni egy barátságos, megnyugtató illatokkal telített környezetet, tegyen egy Yankee gyertyát a Kohl's-tól bármelyik szobába, és teremtsen hívogató, meleg és otthonos életteret! Természetesen a Yankee Candle gyertyákat üzletekben és irodákban is elhelyezheti, hogy fokozza a hangulatot, és a nyugalom és relaxáció érzetét keltse.

A Yankee Candle gyertyák típusai

A Yankee Candle természetesen leginkább a poharas illatgyertyák széles választékáról ismert. Ezek tipikus gyertyák, amelyek többféle méretben, sokféle illattal és egy, két vagy három kanóccal kaphatók.

A poharas gyertyák között megtalálhatóak a meleg illatoktól kezdve, amelyekhez könnyű odabújni egy hideg téli éjszakán, egészen a frissítő illatokig, amelyek bármikor finom hangulatot kölcsönöznek otthonának. A klasszikus formatervezésű és kifinomult, szép üvegek megjelenésének köszönhetően minden egyes Yankee gyertya tökéletesen illeszkedik majd otthona berendezéséhez.

A Kohl's a poharas gyertyákon kívül más Yankee Candle illatosított kiegészítőket is kínál, hogy kellemes illatot varázsoljon otthonába. Ezek közé tartoznak az olvadó viaszok, viaszmelegítők, illatgömbök, diffúzorok, autós légfrissítők és még sok más!

A Yankee Candle termékek teljes kollekciójával rendkívül jól fogja érezni magát otthonában, és meglátja majd, hogy barátai is szívesen fognak visszatérni az otthonába. Gyönyörű illatok megtöltenek minden helyiséget olyan illatokkal, amelyek kényelmet és végtelen kikapcsolódást nyújtanak.

Szűrés

Portfólió

Kinek

Márka

 • A
 • B
 • C
 • D
 • E
 • F
 • G
 • H
 • I
 • J
 • K
 • L
 • M
 • N
 • O
 • P
 • Q
 • R
 • S
 • T
 • U
 • V
 • W
 • X
 • Y
 • Z

 • Kollekció választás

Kategória

A termék típusa

Az illat fajtája

A kanóc típusa