Yankee Candle Lakásillatosítók

55 termék

Termékek listája

Korábbi termékek betöltése

Yankee Candle Black Coconut

illatos gyertya
Yankee Candle Black Coconut illatos gyertya 411 g
Raktáron

A Illatos gyertya Yankee Candle a kollekcióból Black Coconut hosszú ideig illatosítja otthonát. Ez a gyümölcsös illat kellemesebbé teszi a napját!

Yankee Candle Berry Mochi

illatos gyertya
Yankee Candle Berry Mochi 411 g
Raktáron 3 db

A Illatos gyertya Yankee Candle a kollekcióból Berry Mochi hosszú ideig illatosítja otthonát. Ez a édes illat kellemesebbé teszi a napját!

Yankee Candle Mango Peach Salsa

illatos gyertya
Yankee Candle Mango Peach Salsa illatos gyertya 104 g
Raktáron 2 db

A Illatos gyertya Yankee Candle a kollekcióból Mango Peach Salsa hosszú ideig illatosítja otthonát. Ez a gyümölcsös illat kellemesebbé teszi a napját!

Yankee Candle Cliffside Sunrise

illatos gyertya
Yankee Candle Cliffside Sunrise illatos gyertya 411 g
Raktáron 1 db

A Illatos gyertya Yankee Candle a kollekcióból Cliffside Sunrise hosszú ideig illatosítja otthonát. Ez a gyümölcsös illat kellemesebbé teszi a napját!

Yankee Candle Baby Powder

illatos gyertya
Yankee Candle Baby Powder illatos gyertya 104 g
Raktáron 2 db

A Illatos gyertya Yankee Candle a kollekcióból Baby Powder hosszú ideig illatosítja otthonát. Ez a friss illat kellemesebbé teszi a napját!

Yankee Candle The Last Paradise

illatos gyertya
Yankee Candle The Last Paradise illatos gyertya 104 g
Raktáron 3 db

A Illatos gyertya Yankee Candle a kollekcióból The Last Paradise hosszú ideig illatosítja otthonát. Ez a virágos illat kellemesebbé teszi a napját!

Yankee Candle Home Sweet Home

illatos gyertya
Yankee Candle Home Sweet Home illatos gyertya 623 g
Raktáron 3 db

A Illatos gyertya Yankee Candle a kollekcióból Home Sweet Home hosszú ideig illatosítja otthonát. Ez a édes illat kellemesebbé teszi a napját!

Yankee Candle Vanilla Lime

illatos gyertya
Yankee Candle Vanilla Lime illatos gyertya 104 g
Raktáron

A Illatos gyertya Yankee Candle a kollekcióból Vanilla Lime hosszú ideig illatosítja otthonát. Ez a citrusos illat kellemesebbé teszi a napját!

Yankee Candle Woodland Road Trip

illatos gyertya
Yankee Candle Woodland Road Trip illatos gyertya 623 g
Raktáron 3 db

A Illatos gyertya Yankee Candle a kollekcióból Woodland Road Trip hosszú ideig illatosítja otthonát. Ez a fás illat kellemesebbé teszi a napját!

Yankee Candle Tropical Jungle

illatos gyertya
Yankee Candle Tropical Jungle illatos gyertya 411 g
Raktáron 1 db

A Illatos gyertya Yankee Candle a kollekcióból Tropical Jungle hosszú ideig illatosítja otthonát. Ez a gyümölcsös illat kellemesebbé teszi a napját!

Yankee Candle Bora Bora Shores

illatos gyertya
Yankee Candle Bora Bora Shores illatos gyertya 411 g
Raktáron 3 db

A Illatos gyertya Yankee Candle a kollekcióból Bora Bora Shores hosszú ideig illatosítja otthonát. Ez a gyümölcsös illat kellemesebbé teszi a napját!

Yankee Candle Wedding Day

illatos gyertya
Yankee Candle Wedding Day illatos gyertya 411 g
Raktáron

A Illatos gyertya Yankee Candle a kollekcióból Wedding Day hosszú ideig illatosítja otthonát. Ez a virágos illat kellemesebbé teszi a napját!

Yankee Candle Calamansi Cocktail

illatos gyertya
Yankee Candle Calamansi Cocktail illatos gyertya 411 g
Raktáron 3 db

A Illatos gyertya Yankee Candle a kollekcióból Calamansi Cocktail hosszú ideig illatosítja otthonát. Ez a citrusos illat kellemesebbé teszi a napját!

Yankee Candle Sun-Warmed Meadows

illatos gyertya
Yankee Candle Sun-Warmed Meadows illatos gyertya 96 g
Raktáron

A Illatos gyertya Yankee Candle a kollekcióból Sun-Warmed Meadows hosszú ideig illatosítja otthonát. Ez a friss illat kellemesebbé teszi a napját!

Yankee Candle Pink Sands

illatos gyertya
Yankee Candle Pink Sands illatos gyertya 411 g
Raktáron 2 db

A Illatos gyertya Yankee Candle a kollekcióból Pink Sands hosszú ideig illatosítja otthonát. Ez a virágos illat kellemesebbé teszi a napját!

Yankee Candle Fresh Cut Roses

illatos gyertya
Yankee Candle Fresh Cut Roses illatos gyertya 104 g
Raktáron

A Illatos gyertya Yankee Candle a kollekcióból Fresh Cut Roses hosszú ideig illatosítja otthonát. Ez a virágos illat kellemesebbé teszi a napját!

Yankee Candle Mulberry & Fig Delight

illatos gyertya
Yankee Candle Mulberry & Fig Delight illatos gyertya 411 g
Raktáron 1 db

A Illatos gyertya Yankee Candle a kollekcióból Mulberry & Fig Delight hosszú ideig illatosítja otthonát. Ez a gyümölcsös illat kellemesebbé teszi a napját!

Yankee Candle Sweet Nothings

illatos gyertya
Yankee Candle Sweet Nothings illatos gyertya 411 g
Raktáron 1 db

A Illatos gyertya Yankee Candle a kollekcióból Sweet Nothings hosszú ideig illatosítja otthonát. Ez a virágos illat kellemesebbé teszi a napját!

További termékek

Yankee Candle Lakásillatosítók

A melegség és az illat olyan érzések, amelyek gyakran az otthonhoz kötődnek. Adjon otthonának kellemesen meleg fényt és illatos hangulatot egy Yankee Candle illatgyertyával a Kohl's-tól! A Yankee Candle illatgyertyákat nem kell túlzottan bemutatnunk. A világ egyik legnépszerűbb gyertyája. A Yankee Candle illatgyertyák választéka igazán széleskörű, így van mit kínálnunk Önnek. A Yankee Candle gyertyák szó szerint hívogatják barátait és családját a pihenésre és kikapcsolódásra. Yankee Candle gyertyák széles választékát kínáljuk, amelyek közül kiválaszthatja álmai illatát. Ez azt jelenti, hogy létezik olyan illat, amely tökéletesen illeszkedik otthona minden helyiségébe.

Ha szeretne egyszerűen létrehozni egy barátságos, megnyugtató illatokkal telített környezetet, tegyen egy Yankee gyertyát a Kohl's-tól bármelyik szobába, és teremtsen hívogató, meleg és otthonos életteret! Természetesen a Yankee Candle gyertyákat üzletekben és irodákban is elhelyezheti, hogy fokozza a hangulatot, és a nyugalom és relaxáció érzetét keltse.

A Yankee Candle gyertyák típusai

A Yankee Candle természetesen leginkább a poharas illatgyertyák széles választékáról ismert. Ezek tipikus gyertyák, amelyek többféle méretben, sokféle illattal és egy, két vagy három kanóccal kaphatók.

A poharas gyertyák között megtalálhatóak a meleg illatoktól kezdve, amelyekhez könnyű odabújni egy hideg téli éjszakán, egészen a frissítő illatokig, amelyek bármikor finom hangulatot kölcsönöznek otthonának. A klasszikus formatervezésű és kifinomult, szép üvegek megjelenésének köszönhetően minden egyes Yankee gyertya tökéletesen illeszkedik majd otthona berendezéséhez.

A Kohl's a poharas gyertyákon kívül más Yankee Candle illatosított kiegészítőket is kínál, hogy kellemes illatot varázsoljon otthonába. Ezek közé tartoznak az olvadó viaszok, viaszmelegítők, illatgömbök, diffúzorok, autós légfrissítők és még sok más!

A Yankee Candle termékek teljes kollekciójával rendkívül jól fogja érezni magát otthonában, és meglátja majd, hogy barátai is szívesen fognak visszatérni az otthonába. Gyönyörű illatok megtöltenek minden helyiséget olyan illatokkal, amelyek kényelmet és végtelen kikapcsolódást nyújtanak.

Szűrés

Különleges ajánlatok

Portfólió

Kinek

Márka

 • A
 • B
 • C
 • D
 • E
 • F
 • G
 • H
 • I
 • J
 • K
 • L
 • M
 • N
 • O
 • P
 • Q
 • R
 • S
 • T
 • U
 • V
 • W
 • X
 • Y
 • Z

 • Kollekció választás

Kategória

A termék típusa

Az illat fajtája