9 férfi illat, amely minden nőt elcsábít

  • MAGAZIN
  • 9 férfi illat, amely minden nőt elcsábít

9 férfi illat, amely minden nőt elcsábít

Manapság a parfüm használata a nemi szerepek eltörlése idején, már nem kizárólag női kérdés. Elmúltak azok az idők, amikor egy igazi férfi prototípusa a keményen dolgozó sportolónak sajátos szaga volt. Annak érdekében, hogy lenyűgözzék az ellenkező nemet, manapság a férfiaknak nemcsak a megjelenésükről kell gondoskodniuk, hanem arról is, hogy ne váljanak visszatazsítóvá a kívánt partner számára éppen a kellemetlen szaga miatt, amelyet az egész napos tevékenységek után egyikünk sem kerülhet el.

Ennek a folyamatnak az első lépése egy megfelelő semlegesítőszer kiválasztása, amely csökkenti az izzadság képződését vagy megszünteti a szagot. Ennek alapja a rendszeres higiénia és a dezodorok használata, amely ebben az esetben alapjaként szolgál, amelyet az Ön által választott, megfelelő ízlésnek megfelelő illat (parfüm, kölni, toalett-víz) kíséri, és kiemeli az ember által alkalmazott vagy kedvelt divatstílust. 

Hogyan válasszuk ki a megfelelő illatot a férfiak számára? 

A férfiak számára nyújtott illatok nagyon rejtélyesek lehetnek, különösen akkor, ha nem gondosan választják meg, és nem veszik figyelembe a férfi általános megjelenését és stílusát. Ezért ezeket a szabáylokat kellene be tartania: 

1. Válasszon ízlése szerint 

Annak ellenére, hogy az illatot úgy választjuk meg, hogy illata a környezetünknek tetszen, elsődlegesen számunkra kellene kellemesnek lennie. Ha inkább az intenzívebb tónusokat szereti, próbálja meg a megkülönböztető kölni színt. Ha meglehetősen a gyengédebbet részesíti előnyben, nyúljon a kevésbé feltűnő tónusokkal rendelkező illatosított toalett-víz után, amely egész napos viseletre alkalmas. Az elsődleges szándék az, hogy az illat Önnek megfelelő legyen és összhangban legyen az ízlésével.

2. Kérjen tanácsot, vigyen magával valakit

Ha úgy dönt, hogy a parfümöt a boltban választja, ne féljen megkérdezni az eladó véleményét, vagy ami még jobb, vigyen magával egy barátot, aki tanácsot ad, hogy a kiválasztott illat megfelel-e Önnek. Mindig jó megismerni a környezet véleményét, akkor kevésbé kockázatos a félrelépés.

3. Próbálja ki, hogy az illat hogyan szabadul fel közvetlenül a bőréből

Minden parfüm kissé eltérő illatú a palackban és a bőrön, ahol összekeveredik a természetes pH-val és a sajátos szagával. Figyelembe kell venni, hogy a parfüm illata fokozatosan változik - alapvetően mindegyik három tónusból áll: 

  • felső - azonnal érezhetőek, és ezek képezik az alapvető és legerősebb parfüm illatot, amely az alkalmazás után gyorsan elillan,
  • közepes - azok a tónusok, amelyek kb. egy órán keresztül tartják a parfümöt az alkalmazás után,
  • alsó - olyan illatot képez, amely az alkalmazás után néhány órán keresztül a bőrén marad.

Amennyiben most választ illatot, szánjon rá időt és ossza be néhány napra a folyamatot az alsó illatjegyek megszerzése érdekében.

4. Válasszon több illatot az aktuális évszak függvényében

A parfüm valódi illatát nem csak az idő, hanem az életmód és az évszak befolyásolja. Ha megszokta, hogy másképp eszik, és megváltoztassa az aktivitási görbét az évszakok során, akkor alkalmazkodnia kell a jelenlegi parfümmárkákhoz


A legnépszerűbb csábító márkák a férfiak számára

Végül inspirálódhat népszerű márkákkal, amelyek gyakran luxusosak és jól megalapozottak. A legkellemesebbek, amelyek folyamatosan elbűvölik a gyengébbik nemet, a következők

A Christian Dior Savauge-t két változatban állítják elő - citrusfélék és keleti fűszerek alapanyagával. Ez a toaletvíz mindennapi használatra alkalmas, hosszú ideig megőrzi friss aromáját, lágy egzotikus fűszerekkel.

A Nautica Voyage virágillatot kínál. Ez a toalet víz különbözik az általános kölnitől, főként kevésbé férfias jegyeivel és nagyon friss tónusaival, amelyek a távoli szigetek körüli vitorlázásra emlékeztetik. A Nautica Voyage egyedülálló jellege miatt nagyon népszerű illatanyag.

A gyógynövények és a citrusfélék friss keveréke képezi az Acqua Di Gio alapját is, amelyet Giorgio Armani készített. A Nautica Voyage-hez képest ez az illat kissé nehezebb, de mégis megőrzi a kellemes világos hangot, mint minden modern férfi parfüm.

Ha inkább az erdő illatát és az egzotikus fa illatát szereti,akkor az Yves Saint Laurent La Nuit De L'Homme Eau de Toilette a legmegfelelőb az Ön számára. Ez az Eau de Toilette egzotikus fűszerekkel és levendulával készül, amely magával ragadó és nagyon férfias, kissé édes karakterűvé teszi.

A fás illatú Paco Rabanne 1 Million is alap a parfümök között. Ez a parfümkeverék jobban megfelel a fiatalabb férfiaknak - nem túl kifejező, de kellemes alsó tónusokksl rendelkezik, megtartva az eredeti,intenzív férfias felső hangot.

Ha egyedi illatú parfümöt keres, akkor a Creed Aventus az Ön számára megfelelő. Ennek a parfümnek a fej illata a ciprus éles illata, amely lágy citrusfélék hangulatát ötvözi jellegzetes fás illattal. Ez a parfüm alkalmas mindennapi viseletre

Hasonlóan a Salvatore Ferragamo parfüm. Erős fás illata, melynek hosszú feloldódása és nem túl intenzitása különösen alkalmas a mindennapi munkavégzéshez vagy szabadidős tevékenységekhez. Nem elég erős az esti rendezvényekhez, de nem tolakodó jellegének köszönhetően a mindennapi tevékenységek során is csak nyerhet vele.

Különleges estékhez a Versace Eros kölni megfelelő. Ez az egyedülálló és bájos illat ötvözi a zöld alma és a citrusfélék friss gyümölcsös felét egy kellemes, fás tónussal. Az aroma nagyon erős és fokozatosan exponálódik, így többrétegű benyomást keltve. Míg a gyümölcsös hangok vonzzák az ellenkező nem figyelmét, a fás karakter hangsúlyozza a parfüm férfias jellegét.

Erős és megkülönböztető aromája, hosszú távú hatása, amely fás, fűszeres és virágos tónusokat ötvöz egy nagyon férfias érzéssel,ez a Jean Gaultier Le Male. Ennek a kölni karakternek megtéveszthetetlen jellege van, amely a hagyományos elemeket a megfelelő arányban használja fel, és összekapcsolja a vaníliát és a fahéjat a levendula és a narancsvirággal. A parfüm nagyon vonzó és az exkluzivitás benyomását kelti. Különösen alkalmas téli hónapokra, mivel az élénkítő, nagyon friss jegyek mellett a ház melegének természetes illatát idézi elő.