Akciós ajánlat Lacoste

Akciós ajánlat Lacoste

Az ajánlat megtekintése


Ha szeretnénk jól kinézni de emellett kényelmesen is érezni magunkat, akkor nincs jobb választás, mint sportosan-elegáns viseletet ölteni. Ezt a híres francia teniszező, René Lacoste is így gondolta, amikor 1933-ban megalapította saját márkáját. Híres gallérját viselő pólóját nemcsak a fehér sportok rajongói, hanem mindenki megszerette, aki igényes a megjelenésére, de emellett szeretné magát jól is érezni.


Ki ne ismerné a zöld krokodil logót, amelyet a Lacoste műhely minden terméke büszkén hordoz. Éppen így becézték a népszerű teniszezőt is. A márka már régóta nemcsak pólókat gyárt, hanem divatkiegészítőket, órákat és parfümöket is talál portfóliójában. Az alapítás óta eltelt több mint száz év alatt minden nemzedék megtalálta hozzá az utat, amelyet a minőségi termékek iránti szeretet és a divat iránti jó ízlés jelent. Ön is csatlakozni fog a klubhoz?


Válassza ki a legjobbat a francia Lacoste márka műhelyéből:


Ismerje meg a praktikus és elegáns Lacoste karórákat


Mivel a Lacoste márka a teniszpályán született, nem meglepő, hogy az általa gyártott órák is sportosak. Ugyanakkor nem hiányzik náluk az elegancia, a tiszta vonalak és mindenekelőtt az első osztályú minőség, amelyre mindig támaszkodhat.

A Lacoste férfi karóra minden modern férfi csuklójának karizmatikus dekorációja lesz. Tökéletes társává válik minden helyzetben, akár üzleti találkozón vesz részt, akár munka után leugrik sportolni. Az ajánlatban gyönyörű órákat talál összetettebb számlappal és elegáns bőr hevederekkel, valamint sportos modelleket különböző színben.

Minden hölgynek, akik nemcsak jó ízléssel rendelkeznek de nem szeretik a szerényen felszerelt modelleket, a Lacoste női karórák biztosan elnyerik tetszésüket. Nem könnyű választani közöttük. Inkább az elegáns modelleket részesíti előnyben, bőr szíjjal és arany számlappal, vagy egy színes sportórát? Bármit is választ, megbízhat a minőségi kivitelezésben és a hosszú élettartamban.

A Lacoste nem feledkezik meg a kicsinyeinkről sem! Válasszon a vidám Lacoste gyermekórák közül, amelyet a fiúk és a lányok is imádni fognak.


Élvezze az energikus és friss Lacoste parfümöket

Amikor elképzeljük a tipikus francia parfümöket, akkor valószínűleg eszünkbe juthatnak a nagyon elegáns és kifinomult illatok, amelyek évszázados történelemmel rendelkeznek. Franciaországnak viszont rengeteg arca van. Ezt bizonyítják a népszerű Lacoste parfümök is, amelyek határozottan nem tartoznak a nehéz púderes illatok közé. Éppen ellenkezőleg. Ezekből a parfümökből nem hiányzik könnyedség, frissesség és fiatalos lendület, amelyet örömmel kölcsönöz minden viselőjének. Nem kerülnek sokba, ennek ellenére mégis sokat kínálnak, és minőségben nem maradnak el a drágább versenytársaiktól. Próbálja ki őket, és meglátja, hogy egyszerűen a ellenálhatatlanok.

A legnépszerűbb női Lacoste illatok határozottan a virágos-fás Pour Femme vagy a citrusos Touch of Pink. Az úriemberek pontozása alapján a klasszikus citrusos Lacoste Essential vagy Lacoste Eau de Lacoste Eau de Toilette L.12.12. Blanc, amelyet sportos szellemben viselhetnek.