Hogyan lehet öregedni méltósággal?

  • MAGAZIN
  • Hogyan lehet öregedni méltósággal?

Hogyan lehet öregedni méltósággal?

Nem kell sebészhez fordulnia ahhoz, hogy tökéletesen nézzen ki még idősebb korban is. Kezdjen el időben vigyázni magára és meglátja! Van tippünk az Ön számára.

Nem állíthatjuk meg az időt, és nyomai láthatók mindannyiunk arcán. Szinte naponta látjuk a médiából, hogy az idő elleni küzdelem hogyan alakulhat rosszul. Az aránytalan bőrkiegyenlítés, a botox- és a plasztikai műtét hamarosan a tulajdonosa ellen fordul,mert a tükörből nem egy gyönyörű arc néz vissza,hanem egy viaszfigura. Senki sem akar öregedni, de higyje el, hogy lehet azt méltósággal tenni. Nézz csak Julia Roberts-re, Maryl Streep-re vagy Sharon Stone-ra. Így néznek ki azok a hölgyek, akik plasztikai beavatkozás is nélkül tudják,hogyan tartsák kordában az idő múlása jeleit. Mi a sikerük? Ez egyrészt természetesen  a jó gének, de a megfelelő gondoskodás is sok mindent befolyásolhat. Inspiráljon olyan tippekből és trükkükből, amelyek ápolják az arcát és a testét plasztikai sebész beavatkozása nélkül. 

UV Filter

Mindannyian szeretjük a napot, ám ennek óriási következményei lehetnek a nem védett bőrre. Az 1. tipp világos. Ne menjen napra UV-szűrővel ellátott krém nélkül. Minden időben meg kell védenie a bőrt a napfénytől - akár süt a nap, akár felhős vagy esik. Magától értetődik, hogy fürdőzés és napozás alkalmával alkalmazzák a fényvédőt. A lebarnult bőr szexi és fiatalos, de ne tegye át a testét. Nagyon kifizetődő jó fajta terméket használni barnuláshoz. Idős korban ez a védelem sokszor meghálálja önmagát.

Mozgás

A rendszeres testmozgásnak - akár sport, akár egy klasszikus edzés formájában - az életének szerves részét kell képeznie. Megértjük, hogy sok felelőssége van, és nem mindig könnyű a testmozgásra fordított időt elkülöníteni, ám ez egy befektetés, amely valóban kifizetődő. A fizikai aktivitás nem csak hagyja a bőrt lélegezni, hanem természetesen erősíti az izmokat. És egy karcsú, kemény test, hidratált bőrrel nyugodtan letagadhat 10 évet a korából.

Hidratálás

Ne becsülje alá a hidratálás erejét. Még a legdrágább kozmetikumok sem helyettesíthetik a testben hiányzó folyadékot. Igyon legalább 2 liter tiszta vizet naponta, és tartsa be ezt az mennyiséget. Ideális esetben kerülje a gyakori kávé- és alkoholfogyasztást, amely dehidratálja és a bőr korai öregedését okozza.

Minőséges ételek

"Az vagy, amit meg eszel". Ennek a legendás üzenetnek mély igazsága van. Ha szereti az édes desszerteket, a gyorsétteremt és a zsíros ételeket, akkor ez nem ad hozzá a szépségéhez. Ráadásul az idõsebb korban levõ nők anyagcseréje lelassult, ami még inkább rásegit ezekre a bűnökre. Természetesen a lelki nyugalomért engedhet néha a kisértésnek. De ne csinálja gyakran.


Jól megválasztott kozmetikumok

Általában úgy gondolják, hogy minél drágább és specifikusabb termékeket használ, annál jobb eredmények lesznek. Különböző tesztek szerint azonban nem igaz, hogy egy márkás termék drága tégelye csodát fog tenni, amely tökéletesen sima bőrt idéz elő. Még az olcsóbb kozmetikumok is sokat tehetnek. A lényeg az, hogy rendszeresen használja. Például Kylie Minuoge azt mondja, hogy egész élete alatt olcsó Pond's-krémet használt, az anyja ajánlása szerint. És 51 éves korában tényleg nem néz ki 51-nek.

De ne csak a bőrre összpontosítson. A teljes teste megérdemli a figyelmet. Az öregedés itt is megnyilvánul, főleg ráncokkal és laza bőrrel. Használjon feszesítő testápolókat, és próbálja ki azokat a kedvenc parfüm hozzáadásával. Ne felejtsük el a hajápolást. Az öregedés rajtuk is megjelenik, és még jobban kell táplálniuk. A minőségi sampon mellett kipróbálhatja a kifejezetten érett hajra kifejlesztett mély hidratáló maszkokat vagy olajokat.

Tökéletes smink eltávolítás

Abban az esetben, ha bármilyen életkorú a szép bőr, elengedhetetlen a jó smink eltávolítása. A nap folyamán különféle szennyeződések érik, amelyek eltömítik a pórusokat. Ehhez adódik a nem megfelelően lemosott smink,a pattanások és mély ráncok formájában jelentkező boldogtalanság. Bõrének tiszta és tökéletesen kitisztult pihenésre van szüksége éjjel. Csak akkor lesz képes regenerálódni megfelelően. 

Természetes termékek - tippek a hűtőszekrényből

Próbáljon a kozmetikai szekrény helyett a hűtőszekrénybe nézni. Az interneten rengeteg recept talál házi készítésű kozmetikai maszkokhoz, amelyek valóban működnek. Az bőr öregedése szempontjából főként az olyan összetevők táplálóak,mint például az olívaolaj, az avokádó, a tojás, a sárgabarack, a méz vagy a banán. Még a fent említett híres szépségek sem félnek otthoni maszkot keresni és meglátja,hogyan működnek!

Az öregedési folyamat szempontjából döntő jelentőségű, hogy ne domináljon azon tévhit, hogy egy nő csak fiatalon fiatal. Szerencsére az a „igazság”, amelyet a média és mindenféle divatmagazin évek óta gyakorol ránk, fokozatosan elmúlnak. Ezért ismerje el, hogy normális dolog,ha vannak ráncaink. Ne próbáljon fiatalnak kinézni,nem megfelelően megválasztott ruhákban - a túl rövid szoknya, az extra szakadt farmer és a merész feliratok nem segitenek abban, hogy letagadjon az életkorából,mint ahogy az eltúlzott smink sem.  

A lényeg,hogy legyen vidám önmaga. Amikor rámosolyog a világra, és könnyedén veszi az életet, az ebből sugárzó pozitív energia elhomályosítja az összes ráncot és őszhaj színt.