Hogyan válasszuk ki a megfelelő női parfümöt?

  • MAGAZIN
  • Hogyan válasszuk ki a megfelelő női parfümöt?

Hogyan válasszuk ki a megfelelő női parfümöt?

Beleszeret az elsőre egy illatba, vagy egyszerűen nem a megfelelő, és tovább kell néznie? Ezenkívül fontos megtudni, hogy az illata hogyan alakul ki a bőrén. Ismert, hogy ugyanaz az illat mindannyiunkon különbözően érződik. Ön hogyan választ parfümöt?

Az illatokat több személyes kritérium alapján választja - melyik illatot részesíti előnyben? Milyen színeket szeret? Milyen intenzív illatokat kedvel? Netán csillagjegye alapján választ? Ez szintén fontos szerepet játszhat a megfelelő parfüm kiválasztásában. Természetesen a következő szakaszban az illat kiválasztása történik az adott márka szerint.

Melyik illat az Önnek megfelelő? 

A női parfümök négyféle illat alapján különböztethetők meg. Vannak a virágillatúak, amelyet különösen a romantikus nők választanak általában. Aztán vannak a gyümölcsös illatok, amelyek különösen érdeklik az édesebb és nyári illatot kedvelő nőket. A keleti parfümök általában nehezebbek, ezért az érett nők részesítik előnyben ezt a típusú titokzatos illatokat. fás illatok fő alkotóeleme a cédrus. Aromája félreérthetetlen, és ha egyszer elkapja Önt kábító illatával, soha többet nem akar megválni tőle. Időnként a szantálfa is keveredik a fás illatokba. Ennek is van sajátos illata, amelyet különösen a magabiztos nők keresnek.

Ismerje meg kedvenc színe alapján

Ha tisztában van az illatokkal, akkor gondolkodjon azon, hogy melyik szín vagy színek a kedvencei. Még habozik? Nézze meg szekrényét, és egy pillanat alatt meglátja, hogy a szekrényben milyen szín dominál. Ha a fehér uralkodik, keresse meg a friss citrusfélék és az őszibarack hangjait. Nem hibázik egy virágillat, amelyben rózsa, liliom vagy jázmin dominál. Ha a kedvenc színe fekete, akkor az ideális választás a keleti vanília, néhány fás illat vagy virágillat, amelyet pacsuli, bors, jácint vagy gardénia dominál. Tetszik a piros szín?

Bármilyen virág illat a megfelelő választás. Ugyanez igaz a keleti és fás illatokra. A szekrényben domináns zöld szín azt jelenti, hogy inkább olyan virág illatot szeret, amelyben ibolya, jázmin, lótusz vagy narancsvirág van. A kék színt kedvelő nők számára a virág- és gyümölcsillat ideális, frissesség és könnyűség érzést adva számukra. A remek parfüm a citrus, az alma, a gyöngyvirág, a jázmin vagy a magnólia illata.

Női parfüm csillagjegye alapján

Négy típusa létezik. A föld jegyei a Bika, a Szűz és a Bak jelei. Ezért a fás illatokat kedvelik. A Kos, Oroszlán, Nyilas az úgynevezett tűzjelek közé tartozik, így különösen a nagyon erős illatok jellemzik őket. A Rák, a Skorpió és a Halak vízjelek, ezért inkább a romantikus virágillatot részesítik előnyben. Az Ikrek, a Mérleg és az Vízöntő levegő jelek, és inkább atipikus aromákkal rendelkeznek, amelyek finom és fűszeres illatok keveréke.

Válasszon szezononként

Ha nem szokta, hogy egész évben csak egy parfümöt használjon, akkor válassza az alapján, hogy éppen tél, tavasz, nyár vagy ősz van. Különösen a nehezebb, fűszeresebb illatok jellemzőek a télre. A vanília vagy az egzotikus gyümölcsök szintén nagyszerű választás. Parfümök, amelyek fő alkotóelemei a cédrus és a szantálfa, tökéletesek a téli hónapokhoz. Tavasszal a nőket leggyakrabban a könnyű és friss gyümölcs- és virágillatok vonzzák. Míg a nyár az egzotikus és tengerre emlékeztető parfümöké. Másrészről a fás illatok különösen alkalmasak őszre.

Milyen intenzív illatot szeretne?

Az illatok négy típusa létezik. Parfüm, parfüm víz, toaletvíz és kölni. A parfüm a legerősebb, mert 15–40% illat esszenciát tartalmaz. A parfüm víz mintegy 12-15% -át, a toaletviz 6-12% -át és a kölni maximum 5% -át tartalmazza. Ha azt szeretné, hogy az illat egész nap fennmaradjon, a tökéletes megoldás parfüm vagy toalet víz. Parfüm esetében az illat még annyira intenzív lehet, hogy mindenki érezheti majd a környezetében. Ezért nagyon óvatosan kell kezelni.

Parfümök konkrét márkákból

Nincs más, mint meglelni a kedvenc márkáját. De melyik a legnépszerűbb a világon? Soha nem lép mellé a Guess márkával. A Guess parfümök, valamint toalet vizek egész nap tartanak, és kimeríthetetlen aromák-választékát kínálják, a legkisebb virág- és gyümölcsillattól kezdve a nagyon érzéki és erotikus parfümökig. Az egyik legnépszerűbb jelenleg a Guess Seductive Noir, amelyben bergamott, bazsarózsa és zsálya uralkodik. Különösen alkalmas ünnepi alkalmakra vagy esti társasági rendezvényekre. És feltétlenül megfelel annak a férfinak, akit el akar varázsolni.

A DKNY parfümök is nagyon népszerűek a nők körében a világ minden tájáról. És nem csak azért, mert könnyen azonosíthatók mások ezrei között jellegzetes csomagolásuk alapján. A parfümös üveg az almához hasonlít minden lehetséges színben. A DKNY Be Delicious parfümök minden bizonnyal a legnépszerűbbek. Friss, gyümölcsös virágillat, amelyet minden korosztályú nő imádni fog.

A harmadik legnépszerűbb a Versace parfümök. Gianni Versace, egy nagyon excentrikus olasz divattervező alapította 1978-ban. Tehát természetesen parfümjei szintén excentrikusak. A Versace illatú vizek nagyon lágyak, intenzívek és keleti hatásúak. Különösen azoknak a nőknek alkalmasak, akik nem szeretnek elveszni a szokásos illatokban, hanem inkább kicsit kísérleteznek. Ezenkívül soha nem fog mellé keleti illatokkal az év bármelyik évszakában.