Hogyan választjuk női parfümöt

  • MAGAZIN
  • Hogyan választjuk női parfümöt

Hogyan választjuk női parfümöt

Nincs több haszontalan és nem kívánt ajándék. Legyen az ajándék egyből telitalálat. A megfelelő parfüm természetes és nem tolakodó módon egészíti ki személyes illatát.  De hogyan választjuk ki a megfelelőt? Ez mindig ízlés kérdése. Mi a teendő, ha egy karácsonyi ajándékot vásárolunk egy másik személynek, és szeretnénk, ha a tökéletes illatot találná a fa alatt?

Természetesen a legjobb tudni, hogy mit kedvel az illető. Sok hölgynek van a kedvenc és bevált márkája, de mit tegyünk, ha nem ismerjük? Megkérdezni lenne a legegyszerűbb.  De ha ez a lehetőség nem kínálkozik, és nem akarja elrontani a meglepetést, van egy másik módja is annak, hogy mégis megtaláljuk az igazit..

Először is jó tudni, hogy van különbség a parfüm, az Eau de Parfum és az Eau De Toilette között.  A parfüm 15 - 30% illatanyagot, az Eau de Parfum 8 - 15%, az Eau De Toilette 4 - 8% illatanyagot tartalmaz. Ez befolyásolja az illat tartósságát. Általában azonban az Eau De Toilette alkalmasabb a mindennapokra, és a parfüm sokkal inkább alkalmas az ünnepi pillanatokra.

Ha egy hétköznapi használatra alkalmas női illatot keres, jobb lenne valami diszkrét illatot választani. Ha a hölgy, akinek a parfümöt szánjuk minden nap városi közlekedéssel indul dolgozni, az útitársak nem igazán fogják értékelni, ha minden reggel egy geil illat fogja őket körüllengeni. Önnek is biztos ismerős - nagy mennyiségű feltűnő illat reggel olyan, mint egy direkt orrba csapás.

Sőt, mi több egy illat nagyban befolyásolhatja a hangulatot. A túlságosan éles aroma zavaró hatással bír, míg a kellemes illat képes javítani a hangulaton.

 

Milyen kérdéseket kell feltenni, mielőtt kiválasztanánk magát a női parfümöt?

  • Milyen lesz használat gyakorisága? Mindennapi vagy csak alkalmi?
  • Kinek választja? Egy fiatal vagy egy érett hölgy számára?
  • Milyen a hölgy személyisége? Mit szeret? Mi érdekli? Csendes vagy vérmes? Milyen jellegzetességei vannak? Melyik gyümölcs illatát kedveli? A fahéj vagy a vanília illatát részesíti előnyben?

Tovább már számos lehetőség közül választhat:

 

Illat egy fiatal hölgy részére 


Alkalmasak a finom, virágos és friss illatok. A vanília, az ibolya, a citrus aroma, az orgona, a rózsa. Egyszóval, egy nem bonyolult és könnyű Eau De Toilette . Remek választás lehet a Moschino Funny Eau De Toilette! Mert játékos és féktelen.

Illat egy sportoló hölgy számára

Egy sportos nőben az életerő és a frissesség érzését kell felébreszteni.  Egy energikus és praktikus nőről van szó. Új energiával tele a görögdinnye, a lime, a menta vagy az eukaliptusz természetes és frissítő illata tölti fel. A DKNY Women Energizing citrusos Eau De Toilette garantáltan, új erőt, szikrát és akaratot ad a folytatáshoz.

Illat egy elragadó csábítónak 

Mivel ajándékozzunk meg egy bájos nőt, aki képes a másikat mesterien lebilincselni? Feltűnő és emlékezetes a megjelenése. Egy ilyen nő karizmáját egy keleti illat teszi még erőteljesebbé, amely alkalmas egy esti összejövetelre. A Calvin Klein Euphoria Eau de Parfum a gránátalma és a fekete orchidea jelenlétével növeli báját. Vagy az Yves Saint Laurent Opium Eau de Parfum.

Illat egy elegáns hölgy számára

Egy olyan hölgy számára, aki kifinomult ízléssel rendelkezik, és nagyon jól tudja, hogyan kell összeegyeztetni az öltözékét a visszafogott kiegészítőkkel, egy olyan feltűnő illat tökéletes, amely se nem felületes, se nem unalmas. Vanília, jázmin, szantálfa vagy borostyán eszenciája. A parfüm, amely pontosan ismeri a megfelelő mértéket, elhozza a luxus fuvallatát, de nem harsány. A Chanel Chance fás levendula illata  tökéletesen kiegészíti egy elegáns hölgy utánozhatatlan személyiségét.

Illat egy menedzser számára

Egy olyan nő, aki képes megtartani hidegvérét, és minden tekintetben vezető személyiség, nem tart igényt túlzásokra, de közönségesre sem. Különösen döntő képességgel és tanácsadói képességgel bír, ezért tökéletesen kiegészíti a virágos-fás citrus és liliom érintette Estée Lauder illat: a Modern Muse.

Illat egy egy „jó fej csaj” számára

Ő egy modern, stílusos és fesztelen nő? Nem visel feltűnő ékszert és kiegészítőt,és mégis egyedi? Nem játssza meg magát? Ténylegesen csak az számít, hogy kényelmesen érezze magát? Nem fontos hogy elképesztő legyen, az optimizmus csak úgy szikrázik belőle és imád nevetni? A Hugo Boss Orange narancs, fehér virág, vanília, szantálfa és piros almával bizonyára örömet fog neki szerezni.

Illat az édesanya számára

Kutasson egy picit odahaza kedvenc márkái után. Biztosan van legalább egy, amelyre esküszik. Menjen be egy boltba, és próbáljon ki néhány mintát. Elemezze az illatokat. Talán egyikük ismerős lesz. Imádja a szappan illatát vagy a frissen tépett bazsarózsát? A Lacoste pour Femme Eau de Parfum egy sokarcú illat. A lila frézia, a jamaikai bors és a hibiszkuszvirág aláhúzza édesanyja természetes nőiességét, és felragyogtatja arcát.

Illat a nagyi számára

Nagymamánk képe általában a torta, a karácsonyi édesség, a friss alma és a rózsa illatával társul. Az illata nem túl feltűnő, nem túl édes se nem nehéz. Próbálja ki a Burberry parfümöt. Nem túlzott, nem túl édes, de méltóságteljes. Az illata a jázmin, barack, pacsuli, borostyánkő és a rózsa egyvelege.

Ne feledje azonban, hogy ugyanaz az illat mindenkin másként fejti ki hatását. Mindannyiunknak más a személyes illata, és másképpen táplálkozik.

Ha nagyon érzékeny a szaglása, és képes különböző emberek illatára emlékezni, akkor könnyen megkülönbözteti mi a megfelelő illat bárki számára. És ha véletlenül nem találná el a szokásos ízlését, lehet, hogy olyan parfümöt választ, amely még jobban illeszkedik az illető személyes illatához. Egy olyant, amire nem is számított, és mégis megkapta. Csak kövesse ösztöneit, és ne féljen megfogadni a jó tanácsot.