Imádni fogja a Chanel parfümöket

  • MAGAZIN
  • Imádni fogja a Chanel parfümöket

Imádni fogja a Chanel parfümöket

Nem csoda, hogy a Gabrielle Bonheur Chanel a divat királynőjének számít. Ennek a márka alapítójának sikerült elbűvölnie az egész világot, nem csak a ruháival, hanem parfümjeivel is.

Párizsból az egész világba

Gabrielle Chanel 1883-ban született a franciaországi Saumur városban. De innen a világot nem érte el/nem hódította meg. Ez csak akkor sikerült, amikor a divat fővárosába Párizsba költözött. Híressé vált a progresszív nadrág és szoknya jelmezek tervézéséről.

Elvarázsolta az egész világot 

Coco Chanel egy bárénekesnőként kezdte karrierjét, és éppen ebben a bárban szerezte világhírű becenevét. 1912-ben nyitotta meg első divatszalonját, és nem tartott sokáig az elismerés megszerzése Európában és végül világszerte is. A 20. század közepén a haute couture volt a trendépítő, és a Chanel márkát elkezdték viselni olyanok,mint az Egyesült Államok első asszonyja, Jacqueline Kennedy és az amerikai színésznő, Grace Kelly.

Ikonikus Chanel N° 5 parfüm

Coco Chanel azonban beragyogott a parfümök világában is. Első parfümjét 1921-ben dobták piacra, és ez a Chanel N ° 5 illat volt. Ezt továbbra is a világ legkeresettebb aromájának tekintik. Az ikonikus illatot különösen azok a nők keresik, akik szeretik az érzékiséget, és inkább olyan bevált illatokra fogadnak, amelyek készek az egész életükben hűnek lenni, ahelyett, hogy mindig valami újat keresnének. Ahogyan a Chanel női parfümök népszerűek, a Chanel férfi parfümök is.

Minden Chanel parfüm egy elegáns üvegbe van burkolva, amely egyben az éjjeli szekrény dizájnos elemeként is szolgálhat.

További kedvenc parfümök 

A további népszerű Chanel parfümök közé a Chanel Chance, a Chanel Coco Mademoiselle és a Chanel Gabrielle tartoznak. A férfiak legkedveltebb parfümje a Chanel Bleu de Chanel.

Coco Chanel azonban nem csak a parfümökről és a divatról szól. A kozmetikai világban is kibővült. Legyen szó divatról, parfümről vagy kozmetikáról, ha Chanel-ről van szó, az a minőség és az exkluzivitás jele.