Hangolódjon rá az őszi hullámra 5 lenyűgöző parfümmel

  • MAGAZIN
  • Hangolódjon rá az őszi hullámra 5 lenyűgöző parfümmel

Hangolódjon rá az őszi hullámra 5 lenyűgöző parfümmel

Az ősz teljes lendülettel itt van, és még nem volt ideje beszerezni egy új parfümöt? Tehát itt az ideje, hogy tegyen valamit. Hagyja a virág- és a citrus illatot a nyárra, október a fás és fűszeres tónusokról beszél. Kiválasztottuk a legjobb ötöt az Ön számára!

A forró nyár végre lecsengett és jön az ősz. Hűvösebb időszak, amikor mindannyian szeretnénk bekötni a kabátunkat, felhelyezni egy sálat és lecserélni a hideg limonádét egy forró borra. A bor, a fahéj és a szegfűszeg erőteljes aromája az egyik legnépszerűbb. Adjuk hozzá ehhez még sütőtök muffint, almás pitét, aranyló napfényt, alacsony sugarakat a föld felett,színes leveleket, és tökéletes őszünk van. Élvezze ezt a gyönyörű évszakot egy új őszi illattal, amely melegen tartja a leghidegebb napokon is.

1) Chloe Nomade


Könnyen fűszeres illat, ami mindenkinek megfelel, aki szereti a kalandot és magát az életet. A klasszikus Chloe Chloe-hoz mérföldekre van. A Chloe Nomade fékezhetetlen szabadságot idéz elő Önben, és felébreszti a tanulás és felfedezés vágyát. Vigye fel a bőrére a tökéletes őszibarack, fehér pézsma, tölgyfa, szantálfa és borostyán keverékét, és induljon egy végtelen utazásra, új lehetőségek felfedezésére. Ez az őszi illat teljes mértékben nyerő.


2) Givenchy Organza


Tekerje be magát az érzéki Givenchy Organza illat aranyszínű ragyogásába, amely növeli az egyediségét és az igazi nőiességét. Őszi, fás illat, amely felébreszt Önben egy istennőt, aki képessé teszi az élet minden buktatójával szemben. Hagyja magát elvarázsolni egy bergamott, narancsvirág, szerecsendió, vanília és cédrusfa fűszeres érdekes kombinációjában. Ez a mitikus illat tökéletes ősszel.


3) Valentino Valentina Poudre


Ez a Valentino - Valentino Poudre illat a lenyugvó napot szimbolizálja. A szantálfa, a tonkabab, a vanília, az írisz, a tuberóz,ezek a tónusok a  harmónia és az időtlen elegancia világába vezetnek. Ne álljon ellen ennek a púderes illat lenyűgöző szépségének,mert a tartóssága lenyűgözi Önt.


4) Yves Saint Laurent Black Opium


Fűszeres aromák, édes, lédús gyümölcsökkel, ez az Yves Saint Lauren Black Opium. Egy másik tipp az illatos őszre. Ez az illat  szó szoros értelmében stílust ad és növeli bizalmát. Alkalmas azoknak a nőknek, akik szeretnek felemelt fejjel járni és nem félnek a kihívásoktól. A kávé, a bors és a kasmír fa, valamint a friss és édes körte és a jázmin kombinációja elbűvöli, és tökéletesen illeszkedik az őszi hangulathoz.


5) Burberry Body

Egy gyengéd, nőies illat, amely minden hölgynek tetszik. A fás hangok keverednek rózsa, vanília, féreg és frézia keverékével. Öltözzön bársonyos, meleg kabátban, amely érzéki és alkalmi gyönyörű női személyiségét testesíti meg. A Burberry Body nem fog csalódást okozni olyan nők számára, akik a parfümökben szelíd simogatást és mindenki számára kellemes támogatást keresnek, nem csak az őszi napon.