Legjobb tavaszi illat az Ön táskájába

  • MAGAZIN
  • Legjobb tavaszi illat az Ön táskájába

Legjobb tavaszi illat az Ön táskájába

A tavasz végül visszatért! Kényeztesse magát, és próbálja ki a legjobb tavaszi parfümöket, melyek nem hiányozhatnak táskájából! Melyek is ezek? Ezt a cikkünkben olvashatja.

A szagok jelentősen befolyásolhatják az érzelmeket. Ideális női parfümöt keres, amely pozitív hatással lesz Önre? De hol találja meg azt, ami nem zavaró és elrejtheti szinte mindenütt? Természetesen a választás a táska méretétől is függ, de talán már minden nő volt olyan helyzetben egy munkanapon, társadalmi eseményen vagy más alkalomnál,hogy szüksége volt egy kis " gyors segítségre".

Ezért készültünk néhány tippel nagyszerű tavaszi illatokról,melyek beleférnek az Ön táskájába.

Black Opium parfüm

(50 ml és 30 ml - közepes és kisebb méretű táskába)

A népszerű Black Opium parfüm, az elbűvölő kávé tónusával, az új Black Opium Intense illat formájában . A puszta név intenzívebb élményt és hosszabb kitartást ígér. Varázslatos és kissé sötét, csábító és bájos, narancs virág, abszint és édesgyökér keveréke. Itt is megtalálhatóak a jól ismert kávé tónusok, amelyek ennek a kiváló női parfümnek, egy felejthetetlen flakonban luxus kiszerelést nyújtanak. Tavaszi és nyári estéken egy kis mágikus érzést váltanak ki.

A pillanat szépségét fokozza a női Eau de Toilette is, ami ugyanabból a műhelyből származik, mint a Black Opium parfüm (Yves Saint Laurent), Opium névvel. Mélyíti az érzelmeket és serkenti az érzékeket.

Válasszon ezek az illatok közül, ha valódi luxust szeretne érezni.

Parfüm DKNY Be Deliscious

(50 ml - közepes és kisebb méretű táskába)

Nyüzsgő New York City ihlette DKNY Be Delicious virágos illatát, amely megfelelő a város meleg napjainak. Felszabadult és tele van új ígéretekkel, mint minden nagyváros. Ideális tartozék, amely mindig belefér táskájába, és nagyon jó kiegészítővé válik egy társadalmi eseményen. A zöld alma akkordok és uborka illat egyedülálló frissességet adnak. Az ibolya,gyöngyvirág, szantálfa és a magnólia illat keveréke nőiséget fejeznek ki , melyet mind érett nők, mind a fiatal hölgyek értékelhetnek.

Parfüm Elizabeth Arden Green Tea

( 100 ml - nagyobb táskába )

Elizabeth Arden Green Tea tökéletes a mindennapi viselethez, egyben kiegészíti a társadalmi eseményeket és a délutáni teát is barátaival. Citrus-aromás illat, lágy tónusokkal mint a borostyán, szegfű, menta, rabarber, bergamott, tölgyfa moha, szegfűszeg és természetesen zöld tea . Az idegeket megnyugtatja és teljes béke, biztonság érzését ad, amire mindannyiunknak szükségünk van. Friss, kellemes és nem mindennapi.Feltölti Önt az elveszett energiával, és erősíti a szellemét.

A zöld tea csodákra képes.Jótékony hatással van nemcsak érzéseinkre, de néhány emberre sokkal jobban hat , mint a kávé. Energiát ad (erős zöld tearól elmondható, hogy segít a másnaposság esetében is), antioxidánsokat tartalmaz, erősíti a testet, segít a gyomor problémákban, csökkenti a vérnyomást és a cukorszintet.

Illata azonnal jó hangulatot vált ki.

Cacharel Eden parfüm

( 50 ml - közepes kisebb méretű táskába )

A női egzotikus Eau de Parfum Cacharel Eden mindazoknak szól, akik egy ideig szeretnének a paradicsomban lenni. Az őszibarack, mandarin, szantálfa, patchouli, liliom, lótusz, gyöngyvirág és a mimóza lenyűgöző illata azonnal elnyeri tettszését. Csomagolása olyan kicsi, hogy nem fog nagy helyet foglalni a kézitáskájában.

Miniparfümök az Ön táskájába

( 10 ml - kicsi táskába )

Ha még kisebb kiszerelésre vágyik, válasszon a miniparfümökből. Minden darab csak 10 ml parfümöt tartalmaz, így elrejtheti bárhol. Még a legkisebb táskába is belefér.Van még egy előnye is - válasszon három darab bármilyen miniparfümöt, és mi ingyen kiszállítjuk.