MAGAZÍN

Hogyan lehet a Halloween estét a legjobban eltölteni? Azt tanácsoljuk, hogyan

Török Zoltán | 29. 10. 2019

Fél? Kellene! Itt van a Halloween, és ezzel együtt jön a Halloween partik ideje. Nézze meg tippjeinket arról, hogyan lehet a legjobban eltölteni a Halloween estét.

Teljes cikk

A boldog kapcsolat 10 szabálya

Török Zoltán | 25. 10. 2019

A hosszú távú boldog kapcsolat mindannyiunk álma. Szeretné, ha az Öné évekig tartana? Olvassa el ezt a 10 szabályt, és merítsen ihletet. Ez jelentősen növeli annak valószínűségét, hogy harmóniában és hosszú távú elégedettséggel él a partnere mellett.

Teljes cikk

Chronograph - mit csinál, hogyan működik, és miért akarja?

Török Zoltán | 18. 10. 2019

Valószínűleg már találkozott ezzel a dátummal, amikor egy órát választott. De mit jelent a kronográf? Szeretném őt az órámba? És hogyan kell vigyázni rá? Erre a cikkünkben válaszolunk.

Teljes cikk

Mikor tegye le az intelligens óráját, és vegye fel a klasszikusat?

Török Zoltán | 30. 9. 2019

A mai csuklókon egyre gyakrabban találjuk meg intelligens változatukat, a klasszikus órák helyett. Bár tele vannak funkciókkal, néhány esetben csak a kijelző nem passzol. Hová ne vegyünk fel intelligens órát,ahová nem illik? Cikkünk erre válaszol.

Teljes cikk

Mondd meg,mit tanulsz,és megmondom,milyen órát válassz!

Török Zoltán | 25. 9. 2019

Az egyetemi évek egy olyan időszak,ami soha nem felejthető.Lépj be az egyetemi testületekbe egy olyan óra kiséretében,amely szolgálni fog az egész tanulmányi ideje alatt.Hogy válassz?Inspirálódj cikkünkből!

Teljes cikk

Női parfümök a vénasszonyok nyarára

Török Zoltán | 5. 9. 2019

Tudja,hogy milyen illatú a vénasszonyok nyara? Egy darabja el van rejtve abban az öt parfümben,amelyet kiválasztottunk ma önöknek.Próbálja ki valamelyik egyikét és érezze a kései nyár illatát!

Teljes cikk

Hogyan válasszunk esküvői ajándékot?

Török Zoltán | 10. 6. 2019

Szeretne egy kedves ajándékot adni esküvői tanúinak és szüleinek? A tanúk és a koszorúslányok számára egy szép kis ajándék lassan új hagyomány lesz. Ez nem szükséges, de minden bizonnyal jó gesztus az esküvői előkészületekhez való segítségükért. Szülők pedig megérdemelnek egy kis ajándékot köszönetként felnevelésünkért és a ránk áldozott időért. Mivel is tudunk örömet okozni nekik?
 

Teljes cikk

Hová menjünk nyáron kirándulni és mit ne felejtsünk otthon?

Török Zoltán | 15. 5. 2019

Ismét közeledik egy olyan időszak, amelyet minden évben nagyon várunk. Nyári vakáció. Nagy tervezés és néha nehéz döntésekkel jár. Hová utazzun? Inkább itthon maradjunk vagy külföldre menjünk? És mi az, amit  soha, de soha nem szabad elfelejteni, amikor külföldre utazunk?

Teljes cikk

Hogyan lehet tökéletes álmai esküvője?

Török Zoltán | 15. 4. 2019

Biztosan eszébe jutott vagy legalább egyszer elképzelte, hogy milyen is lesz az Ön nagy napja . Hogyan kell kinéznie egy megfelelő esküvőnek? Hogyan élvezheti az esküvő napját szükségtelen stressz nélkül? Olvasson tovább, hogy ezt megtudja.

Teljes cikk

Titok az idő méréséről 3 : mechanikus óra

Török Zoltán | 22. 3. 2019

Szeret olvasi a múltban történt felfedezésekről, például régi karórákról? Utolsó, befejező része cikkünknek az idő mérésének titkairól már itt van.Most a mechanikus órákról tudhat meg érdekességeket... 

Teljes cikk

Titok az idő méréséről 2: Homokóra

Török Zoltán | 26. 2. 2019

Amióta világ a világ, az emberek próbálták megfejteni az idő rejtélyét és elsajátítani az időmérés művészetét.Sok felfedezés volt  az emberiség történetében,míg odajutottunk, ahogyan ma ismerjük az idő mérését.Melyek? Következő része a cikkünknek az időmérés történetéről és kezdeteiről szól. 

Teljes cikk

Titok az idő méréséről 1: Napóra

Török Zoltán | 29. 1. 2019

Már a kor kezdetében a mi őseink próbálkoztak orientálódni az időben, meghatározni a külömböző évszakokat, megérteni a természeti jelenségeket és megfejteni a rejtély az eredetükről. Hogyan csinálták?

Teljes cikk

Kreatívan ajandékot csomagolni?

Török Zoltán | 21. 12. 2018

Bevásárolt már karácsonyra? Megvett mindent, mit szeretett volna, sőt még többet is?

Teljes cikk

A kihagyhatatlan  páros: SAMPON ÉS KONDICIONÁLÓ

Török Zoltán | 24. 5. 2018

Igaz, hogy a 21. századikban élünk, de még mindig vannak közöttünk olyan hölgyek, akik nem használnak kondicionálót a haj mosás után. Úgy gondolják, nekik nincs rá szükségük ….. Ön is egy ezek közül? Ébredjen fel. Ha ma még a kutyusok sincsenek kondicionáló nélkül, akkor Ön se legyen. Olvassa el miért.....

Teljes cikk

Felhatalmazott forgalmazók vagyunk a Invicta karórákra!

Török Zoltán | 19. 4. 2018

Invicta márkájú karóra összeköti a svájci kvalitát és az amerikai magabiztosságot. Annak ellenére, hogy már 80 éve gyártják, nincs világon nagy reklámkampány róla, hogy sok milió karon ne legyen. Nem mindenki méltó hozzá....Olvassa el, miért is olyan különleges , és miért Ön vásárolhatja meg nálunk.

Teljes cikk

A legszebb „mesh” karórák különböző vastagságú pénztárcák számára

Török Zoltán | 11. 4. 2018

„Mesh” acélszíj már régóta létezik, mégis csak az utóbbi években nőtt meg rá drasztikus módon a kereslet. Rendkívül erős és nagyon jól néz ki. Ön még nem hallott róla? Vagy ismeri a Mesh-t, csak azt gondolja, hogy egy ilyen márkás órát nem engedhet meg magának? Tévedés! Kiválasztottuk Önnek a legszebb „mesh” karórákat különböző árkategóriákban…

Teljes cikk

Recenzió: Daniel Wellington – Classic Petite Melrose karórák

Török Zoltán | 15. 3. 2018

Néha úgy tűnik számunkra, hogy a nők csak egy szempontot vesznek figyelembe az óraválasztásnál – minél több csillogó kő, annál jobb. De a karóra valódi szépsége nem a csillogásban rejlik.  

Teljes cikk

Miért és hogyan járjuk színházba?

Török Zoltán | 4. 11. 2017

A színház gyökerei egészen az ókori görögökig nyúlnak vissza. Ebben az időszakban kizárólag csak férfiak válhattak színészekké, és a női szerepeket is ők játszották. Az ókori Görögországban a színház a vallási kultusz része volt, így a színészet, mint foglalkozás nagy köztiszteletnek örvendett. A színház a művészetek legnagyobbikának számított, így a színházlátogatás alap volt minden görög ember számára. Ez mára miért változott meg ennyire? És miért látogatják a színházakat ilyen ritkán az emberek?

Teljes cikk

5 HASZNÁLATI ÚTMUTATÁS CSODÁLATOS HAJMASZKOKRÓL

Török Zoltán | 1. 9. 2017

Haj.... Erős gének büszkesége a megáldott férfiaknál, de főleg a nőknél. Sajnos nem mindenki veszi úgy, mint a saját büszkeségét. Inkább képes elsorolni egy millió dolgot , amit nem szeretnek hajukon, a legrosszabb esetben még szégyenkeznek is hajuk miatt. Panaszkodásra semmi ok, mert létezik használati útmutatás, hogyan törődjünk hajunkal.

Teljes cikk
Keresés
Keresem
Keresem
up