MAGAZIN

Milyen parfümöt vigyen magával a nyaralásra?

Török Zoltán | 22. 6. 2020

Mindannyian tudjuk, hogy akár csak ha elmegyünk a barátainkkal borozni, egy színházba vagy egy céges partira, a legjobbakan akarjuk érezni magunkat. Kényelmesen. Nem csak magunknak szeretnénk tetszeni, hanem másoknak is. A jó közérzethez tartozik a megfelelő parfüm is, amely hozzánk illő. Ahogy nekünk tetszik, ugyanúgy a partnerünknek is. De hogyan is néz ki egy parfüm a nyaralásra? Figyelem, nem egy kunyhóban, egy tábortűznél lévő házban vagy egy vidéki kunyhóban töltött két hétről beszélünk. Melyik parfüm az igazi például a Horvátországi, az Olaszországi vagy a Görögországi útra?

Teljes cikk

A TOP 10 legjobb parfüm lányok és fiatal nők számára

Török Zoltán | 25. 5. 2020

A parfümök már ősidők óta jelen vannak köztünk. Végül is, akkoriban a nők egész napon át üdék és vonzóak szerettek volna lenni. Továbbra sem nem tudja kiválasztani az Önnek megfelelőt? Hagyja magát inspirálni.

Teljes cikk

Hogyan kell használni a sminkeltávolítót, és mit kell tudni róla?

Török Zoltán | 22. 4. 2020

A helyes sminkeltávolítás azért fontos, mivel a sminkmaradványok és egyéb lerakódások eltömíthetik az arcbőrt, és kellemetlen érzéseket okozhatnak az arcon, és a nem megfelelő kezelése miatt akár komolyabb bőr problémákhoz is vezethet. A smink eltávolítását rendszeresen minden este el kellene végezni, hogy a bőr éjszaka pihenhessen és helyesen tudjon hidratálódni.

Teljes cikk

A legjobb női parfümök, amelyeknek a férfiak nem tudnak ellenállni

Török Zoltán | 1. 4. 2020

A megfelelő illat kiválasztása a női outfit egyik legfontosabb kiegészítője. Minden nő olyan illatotokat választ, amelyek összhangban vannak az ízlésével, és ugyanakkor úgy véli, hogy ezeknek megfelelő hatása lesz egy adott környezetre. Ezért a nők általában több parfümmel rendelkeznek, amelyeket különböző alkalmakkor használnak. Különböző típusú parfümök is alkalmasak minden napszakra. Az alkalmi viselethez friss tónusokat kellene választani, a nehezebb és erősebb parfümök leginkább a különleges alkalmakra és a fontos esti eseményekre megfelelőek.

Teljes cikk

Hogyan válasszuk ki a megfelelő női parfümöt?

Török Zoltán | 27. 3. 2020

Beleszeret az elsőre egy illatba, vagy egyszerűen nem a megfelelő, és tovább kell néznie? Ezenkívül fontos megtudni, hogy az illata hogyan alakul ki a bőrén. Ismert, hogy ugyanaz az illat mindannyiunkon különbözően érződik. Ön hogyan választ parfümöt?

Teljes cikk

Miért olyan népszerűek a digitális órák?

Török Zoltán | 24. 3. 2020

A digitális órák népszerű divatos kiegészítők a klasszikus órák mellett, mind férfiak, mind nők számára. A digitális órák általában az időt egyszerűbben mutatja, sokkal több funkcióval bírnak, mint a klasszikus kézi órák.

Teljes cikk

Mit vegyen egy férfinak születésnapjára?

Török Zoltán | 10. 3. 2020

A megfelelő születésnapi ajándék kiválasztása a férfiak számára nagyon kihívásokkal teli feladat lehet, különösen, ha annak egyedi ízlése van. Míg a gyengébbik nemnek szóló születésnapi ajándékokat számos hagyományos módon lehet megoldani, kezdve a virágokkal, a csokoládén és ékszereken át a ruházatig, a férfiak skálája kissé szegényesebbnek tűnhet, és sokan gyakran elgondolkodnak azon, hogyan járhatnának kedvükben úgy,hogy az tetszen is és hasznos is legyen.

Teljes cikk

Hogyan lehet tökéletesíteni a tavaszi méregtelenítést?

Török Zoltán | 20. 2. 2020

Rohanó időben élünk, tele stresszel és nyüzsgéssel. Ezért szükségünk van egy funkcionális testre is, hogy problémák nélkül megbirkózzunk mindennel. A test és az egészség megfelelő működését rendszeres méregtelenítés segítheti elő. A test méregtelenítése segít megtisztítani a testet a benne felhalmozódott káros anyagoktól. Ez elegendő energiát ad a testnek, és segíti a fáradtság leküzdését. A méregtelenítést főként a tavaszi hónapokban, több okból végezzük.

Teljes cikk

5 tipp egy nagyszerű szilveszteri partihoz

Török Zoltán | 27. 12. 2019

Ünnepeld stílusosan az év utolsó napját! Hamarosan itt van a szilveszter, olvasson utána, hogy milyen sminket válasszon ebben az évben, vagy miért lehetnek hasznosak a csillagszórók. Van 5 tippünk az Ön számára, hogy biztosan jól érezze magát a szilveszteri partin.

Teljes cikk

A parfümök világa: Illatanyagok típusai

Török Zoltán | 23. 12. 2019

Milyen illatot válasszon? Fás vagy virágos? És hogyan különböznek valójában a különféle illatanyagok? Olvassa el a mai cikkünket. Ezen felül adunk tippeket az egyes kategóriák legjobb parfümjeihez.

Teljes cikk

AKTUÁLIS: INGYENES SZÁLLÍTÁS TÖBB MINT 2500 TERMÉKRE! Még több itt

AKTUÁLIS: INGYENES SZÁLLÍTÁS TÖBB MINT 2500 TERMÉKRE! Még több itt

Keresem
Keresem
up