Mi is a niche parfüm?

Mi is a niche parfüm?

"Niche" kifejezés franciai eredetű, lefordítva "fülkét" jelent.Hogyan is képzeljük el a niche parfümöket?Kivételes luxus, új sláger, érdekes meglepetés vagy csak egy egyszerű fölöslegesen felfújt dolog?Olvassa el cikkünket.

Niche parfümök kivételesek főleg a bonyolult gyártási folyamatuk miatt, mely a régi parfümipari hagyományokra épül.Egyetlen egy parfüm előállítása több évig is eltarthat. Tehát semmi esetre sem gondolhatunk  nagy mennyiségben előállított termékről.Ez a parfüm általában kissebb parfümházakban készül, melyek már több száz éve működnek, előkészitési titkát generációról generációra hagyják. Úgy néz ki, mint egy titkos társulat a parfüm világában.Az igazság bizony nincs ettől messze, niche parfümök titkát valóban gondosan őrizik.

A klasszikus és a niche parfüm között van egy óriási külömbség (nem csak árban).Minden ilyen női parfümnél úgy fogja érézni, hogy speciálisan önnek készítették. 

Más parfümökkel szemben hosszantartó illata intenzív és csábító.Kivételes,értékes minőségű ingrediensekből készül a világ külömböző részéről.Sokszor megesik, hogy olyan ingrediens található meg benne, mint a puskapor vagy abszint.Drága, luxus,kreatív, kimagaslóan minőségi és nagy kedvenc a világsztároknál, gondosan elrejtve egy diszített üveg flakonban, mely elnyeri figyelmét mindenkinek. Nem visszük túlzásba ha kijelentjük, hogy egy műalkotásról van szó. 

Titkukat talán soha nem tudjuk felfedni, de varázsuk biztosan elszédít.Jó hír az, hogy legalább részben behatolhat Ön is ebbe a világba.Vágyakozik egy olyan parfüm után, mely eredeti és saját történettel rendelkezik?  Olyan, mely nem mindennapi és megpróbál kilépni a sorból?  

Nézzen utánna olyan márkának mint a Amouage, Escentric Molecules, Parfums de Marly, Acqua di Parma vagy Serge Lutens.Például kedvenc márka Amouage készíti a legszokatlanabb, magasan szofisztikus illatokat.

Klasszikus illatszerboltban nem találja meg, de néhány webáruházban igen.Óriás újdonság nálunk is.Webáruházunk kínálatában mindjárt több lehetőség van.Ha nem tudja, mit szeretne a következő szülinapra, luxusparfüm egy művészi flakonban tökéletes választás lehet... 

Legyen Ön is legenda egy igazi kinccsel a kezében.