Milyen virágot ajándékozzon a csillagjegy szerint?

  • MAGAZIN
  • Milyen virágot ajándékozzon a csillagjegy szerint?

Milyen virágot ajándékozzon a csillagjegy szerint?

A virágokat ideális ajándéknak tekintik minden nő számára. Bármilyen alkalomra alkalmasak, és bizonyos esetekben nélkülözhetetlenek, különösen, ha fontos esemény, például érettségi ünneplésére van szükség. A nők általában egy bizonyos virágfajtát részesítenek előnyben. Ha bizosan nem akar mellé nyúlni, akkor hasznos lehet, ha a csokor összetételét a csillagjegy alapján választja meg, mert hozzákapcsolja például a kedvenc illatát vagy színét. Milyen virágokat szeretnek az egyes jelek?

Kos (21.3. – 20.4.)

A kosok általában nagyon energikusak, és erős színekkel és illatokkal rendelkeznek. Az ehhez a jelhez megfelelő virágoknak nagy virágzattal kell rendelkezniük. Megfelelőek a rózsa, a tulipán vagy a pünkösdi rózsa, azaz a nagy színes virágok, kábító aromával, kiegészítve apró színes virágokkal. Nagyon gyakran a méhek társulnak ezzel a jellel. 

Bika (21.4.-21.5.)

A bika jele alatt született emberek vidámak, barátságosak és kommunikatívak. Ennek a jelnek a fényében a virágokat egy élénk színű, kerek csokorba kell kötni, amelyben az egyes illatok kellemes és kevésbé kifejezett keverékké alakulnak nyilvánvaló dominancia nélkül. Ezért a választásnak kisebb virágokra, például kisebb rózsakra, nárciszra, százszorszépekre vagy ibolyára kell összpontosítania.

Ikrek (22.5. – 21.6.)

Mint művész és nagyon vidám,az ikrek szereti a finom illatokkal és sápadt árnyalatokkal rendelkező kis virágokat. Ideális számukra a liliom, a gyöngyvirág vagy a szegfű rétvirággal. Az Ikrek-csokrokat azonban halvány színben kell válogatni.

Rák (22.6.-22.7.)

A rák nagyon érzékeny és romantikus, ezért szívesebben részesítik előnyben a vörös, rózsaszín és lila virágot is. Ami az illatot illeti, akkor megnyeri rákot rózsákkal, íriszekkel vagy pünkösdi rózsákkal . A csokrot ezután szürke vagy fehér árnyalattal kell kiegészíteni, ezért tanácsos például liliomokkal kombinálni.

Oroszlán (23.7. – 22.8.)

Magabiztos és energikus oroszlánokhoz a domináns nagyvirágokkal rendelkező csokrok, például a különböző színű gerbera, a krizantém, az orchidea és mindenekelőtt a napraforgó megfelelőek.

Szűz (23.8. – 22.9.)

A Szűzek erőteljesen aprólékosak, akik szeretik a rendet és a békét. Ezért is alkalmasak nekik vastag árnyalatú csokrok és kis virágok. A szűz csokra levendula, nefelejcs, hortenzia vagy kisebb rózsa elemeiből álljon, legyen nagyon illatos és szerény.

Mérleg (23.9. – 23.10.)

A rákokhoz hasonlóan a mérlegek is nagyon romantikusak. Ideális számukra, hogy kisebb, finom árnyalatú virágokat válasszanak, például rózsaszín rózsa, hortenzia, kamélia vagy fehér liliom.

Skorpió (24.10. – 22.11.)

A szenvedélyes és intellektuális skorpiók virágának sötétnek kell lennie, tele tüzes színekkel - piros, narancs vagy sárga. A csokorba különösen alkalmas a rózsa vagy az orchidea.

Nyilas (23.11. – 21.12.)

A nagy teljesítményű és független nyilas virágok nagyon kevés karbantartást igényelnek és hosszú élettartamúak. Sikeres lesz egy egyszerű, nagyobb, színes virágcsokorral, például rózsából vagy szegfűből. 

Bak (22.12.-20.1.)

A Bak egy csendes és megbízható jel, amely inkább a meleg vörös és barna árnyalatot részesíti előnyben a tiszta fehérekkel kombinálva. A megfelelő csokornak természetes fás elemeket kell tartalmaznia, mint például iszap, muskátli, liliom vagy ciklámen.

Vízöntő (21.1. – 20.2.)

A nem tartózkodó vízöntőhöz színes, nagyobb domináns virágzatú virágok alkalmasak. A csokrot magasan kell megkötni, és hosszúkás, színes lila és azáleák vagy orchideák szárából álljon,amelyek lila és kék színűnek.

Halak (21.2. – 20.3.)

A félénk és zárkózott halak különösen a kék és a zöld árnyalatokból álló csokrokat kedvelik a legjobban.Erre alkalmas virágok például a frézia vagy a dáliák. 


Minden ilyen módon elkészített csokornak megvan a sajátos aromája, mely az egyes csillagjeleknek kellemes. Ez segíthet abban, hogy miként választja meg a megfelelő parfümöt virág illatokkal (például Chloe vagy Chanel), amelyek szépen kiegészítik az ajándékot.