Milyen virágot ajándékozzon a csillagjegy szerint?

Milyen virágot ajándékozzon a csillagjegy szerint?

A virágokat ideális ajándéknak tekintik minden nő számára. Bármilyen alkalomra alkalmasak, és bizonyos esetekben nélkülözhetetlenek, különösen, ha fontos esemény, például érettségi ünneplésére van szükség. A nők általában egy bizonyos virágfajtát részesítenek előnyben. Ha bizosan nem akar mellé nyúlni, akkor hasznos lehet, ha a csokor összetételét a csillagjegy alapján választja meg, mert hozzákapcsolja például a kedvenc illatát vagy színét. Milyen virágokat szeretnek az egyes jelek?

Kos (21.3. – 20.4.)

A kosok általában nagyon energikusak, és erős színekkel és illatokkal rendelkeznek. Az ehhez a jelhez megfelelő virágoknak nagy virágzattal kell rendelkezniük. Megfelelőek a rózsa, a tulipán vagy a pünkösdi rózsa, azaz a nagy színes virágok, kábító aromával, kiegészítve apró színes virágokkal. Nagyon gyakran a méhek társulnak ezzel a jellel. 

Bika (21.4.-21.5.)

A bika jele alatt született emberek vidámak, barátságosak és kommunikatívak. Ennek a jelnek a fényében a virágokat egy élénk színű, kerek csokorba kell kötni, amelyben az egyes illatok kellemes és kevésbé kifejezett keverékké alakulnak nyilvánvaló dominancia nélkül. Ezért a választásnak kisebb virágokra, például kisebb rózsakra, nárciszra, százszorszépekre vagy ibolyára kell összpontosítania.

Ikrek (22.5. – 21.6.)

Mint művész és nagyon vidám,az ikrek szereti a finom illatokkal és sápadt árnyalatokkal rendelkező kis virágokat. Ideális számukra a liliom, a gyöngyvirág vagy a szegfű rétvirággal. Az Ikrek-csokrokat azonban halvány színben kell válogatni.

Rák (22.6.-22.7.)

A rák nagyon érzékeny és romantikus, ezért szívesebben részesítik előnyben a vörös, rózsaszín és lila virágot is. Ami az illatot illeti, akkor megnyeri rákot rózsákkal, íriszekkel vagy pünkösdi rózsákkal . A csokrot ezután szürke vagy fehér árnyalattal kell kiegészíteni, ezért tanácsos például liliomokkal kombinálni.

Oroszlán (23.7. – 22.8.)

Magabiztos és energikus oroszlánokhoz a domináns nagyvirágokkal rendelkező csokrok, például a különböző színű gerbera, a krizantém, az orchidea és mindenekelőtt a napraforgó megfelelőek.

Szűz (23.8. – 22.9.)

A Szűzek erőteljesen aprólékosak, akik szeretik a rendet és a békét. Ezért is alkalmasak nekik vastag árnyalatú csokrok és kis virágok. A szűz csokra levendula, nefelejcs, hortenzia vagy kisebb rózsa elemeiből álljon, legyen nagyon illatos és szerény.

Mérleg (23.9. – 23.10.)

A rákokhoz hasonlóan a mérlegek is nagyon romantikusak. Ideális számukra, hogy kisebb, finom árnyalatú virágokat válasszanak, például rózsaszín rózsa, hortenzia, kamélia vagy fehér liliom.

Skorpió (24.10. – 22.11.)

A szenvedélyes és intellektuális skorpiók virágának sötétnek kell lennie, tele tüzes színekkel - piros, narancs vagy sárga. A csokorba különösen alkalmas a rózsa vagy az orchidea.

Nyilas (23.11. – 21.12.)

A nagy teljesítményű és független nyilas virágok nagyon kevés karbantartást igényelnek és hosszú élettartamúak. Sikeres lesz egy egyszerű, nagyobb, színes virágcsokorral, például rózsából vagy szegfűből. 

Bak (22.12.-20.1.)

A Bak egy csendes és megbízható jel, amely inkább a meleg vörös és barna árnyalatot részesíti előnyben a tiszta fehérekkel kombinálva. A megfelelő csokornak természetes fás elemeket kell tartalmaznia, mint például iszap, muskátli, liliom vagy ciklámen.

Vízöntő (21.1. – 20.2.)

A nem tartózkodó vízöntőhöz színes, nagyobb domináns virágzatú virágok alkalmasak. A csokrot magasan kell megkötni, és hosszúkás, színes lila és azáleák vagy orchideák szárából álljon,amelyek lila és kék színűnek.

Halak (21.2. – 20.3.)

A félénk és zárkózott halak különösen a kék és a zöld árnyalatokból álló csokrokat kedvelik a legjobban.Erre alkalmas virágok például a frézia vagy a dáliák. 


Minden ilyen módon elkészített csokornak megvan a sajátos aromája, mely az egyes csillagjeleknek kellemes. Ez segíthet abban, hogy miként választja meg a megfelelő parfümöt virág illatokkal (például Chloe vagy Chanel), amelyek szépen kiegészítik az ajándékot.

Épp most! Ingyenes szállítás több, mint 3160 terméknél! Több itt.

Épp most! Ingyenes szállítás több, mint 3160 terméknél! Több itt.

Keresem
Keresem
up