Női parfümök a vénasszonyok nyarára

  • MAGAZIN
  • Női parfümök a vénasszonyok nyarára

Női parfümök a vénasszonyok nyarára

Tudja,hogy milyen illatú a vénasszonyok nyara? Egy darabja el van rejtve abban az öt parfümben,amelyet kiválasztottunk ma önöknek.Próbálja ki valamelyik egyikét és érezze a kései nyár illatát!

Az éles nyári sugarak elhalványulnak és erejét veszti a természet,lassan itt az ősz. De a forró nyár és a hideg tél között van egy szép időszak,amit szeretünk.igen,jól gondoljátok,ez a vénasszonyok nyara. Az útolsó meleg napok,beérő gyümölcsök,aranyszinü napsugár. Rövid,hamar elillanó időszak az évben. Kalandok és kirándulások időszaka.

Miért is ne tehetnénk még kellemesebbé ezt a szép időszakot? Készitettünk neked öt parfümöt,amik bearanyozzák a vénasszonyok nyara napjait.

1) Chanel Chance Eau Vive


Női parfüm a Chanel divatházból,mely a változatosság és a vonzóerő tulajdonságaival rendelkezik. Virágos illatcsaládba tartozik, Rózsabors, jácint és pacsuli határozzák meg a fejjegyeket. Aztán a szivjegyekben érezni fogják a citrustés a jázmint. Ragadja meg az alkalmat és engedje át magát annak az illatnak, amely folyamatosan virágosról füszeresre változik, de mindig érzéki és titokzatos. Pont ahogy a vénasszonyok nyara, ami csak egy pillanatig tart. A Chanel Chance mindig megajándékozza önt a maga kiszámithatatlanságával és változó szépségével.


2) Hugo Boss Ma Vie


Az életem, ez Hugo Boss kedvenc illatának a forditása, amit a független és szabadlelkü nő inspirált. A nő,aki kiélvezi a pillanatokat, az élet apró részleteit. Ilyen izgalmas a fás-virágos illatú Ma Vie. Haladjon a kaland felé a kaktusz, jázmin,rózsa és a frézia kiséretében,egészen a fás cédrusig.


3) Givenchy Dahlia Divin 


Ébredjen istennőként a orientális-virágos illattal, a Dahlia Divin-nel, a Givenchy-től.Engedje, hogy átölelje a mimóza keveréke, a pézsma,a vanilia, a rózsa és a szantálfa. Az illat ugyanugy arany és fényes,mint a nap a vénasszonyok nyarán, érzéki és karizmatikus. Teljen be ezzel az arany nektárral, ami azt az érzést adja, hogy minden lehetséges a világon.


4) Gucci Bamboo 


A modern nő, aki elegáns és magabiztos, megérdemel a gy parfümöt, amely kiemeli az összes adottságait. Pont ilyen a Gucci Bamboo. Virágos illat,a mandarin tónusával,bergamot és az őszi körte összettevőivel. Egy pillanatig érződik a jázmin, a liliom és az ylang-ylang. Ezt a gazdag virágos koktélt fejezi be a vanilia, a fehér pézsma és a szantálfa, amik kiteljesitik a parfümöt. Próbálja ki ezt a csodálatos női illatot, amely a késői nyárra lett alkotva.


5) Christian Dior J'adore 

Ez a magával ragadó illat a Christian Dior-tól elcsábitja Önt egy pillanat alatt. Nehéz ellenállni ennek az érzéki ls nőies keveréknek, amit a mandarin, az ibolya,a szeder és a damaszkuszi szilva keveréke alkot. Ezeket körüllengi a csábitó orchidea és a borostyánlevelek. Mindezt kiegésziti az a amarant fa és a pézsma. Kifinomult illat, amit szeretni fog nemcsak ebben a késő nyári időszakban.

Reméljük, hogy az általunk választott illatok inspirálni fogják Önt. Talán meghoztuk a kedvet Önnek az útolsó nyári napokhoz, hogy vidáman kezdődjön az őszi időszak.