Parfümök 2020 tavaszán

Parfümök 2020 tavaszán

Az első meleg napsütéses napokkal a pozitív energia és az életerő új hulláma felébred bennünk. A tavaszi szezon könnyű, friss és levegős illatot tartalmaz, amely ösztönöz minket, és frissesség érzetét kelti. A parfümben a virágok, a citrusfélék, a menta, a zöld tea vagy a lédús gyümölcsök illata érhető el.

Ha úgy dönt, hogy tavasszal új illattal indít, akkor sokféle lehetősége van. De a választás lehet bonyolultabb, mint amilyennek látszik. Választhat a teljes innováció, valamint a klasszikus illatok innovatív változatai közül. Bemutatunk legalább néhányat.

Euphoria Endless, Calvin Klein

A klasszikus Euphoria a tavasz ízével rendelkezik, amely ötvözi a mandarin és a cseresznyevirág hangjait. A könnyű és érzéki illat egy magabiztos nő számára tökéletes a napsütéses napokra.

Evergreen, Jil Sander

Újdonság, amely elkápráztatja Önt körte, grapfruitvirág és fehér bors kombinációjával. Takarja be magát könnyedén és lédúsan, az Evergreen felébreszti a nőies érzékiséget és a gyengédséget.

Dolce, Dolce & Gabana

Éterikus, friss és tiszta fehér amarilista, nárcisz és tavirózsa keveréke. Az érzékiség, az öröm és az egyszerűség közötti finom egyensúly.

Noha a parfümök minden tavasszal új illatos tendenciákkal állnak elő, vannak olyan ikonikus illatanyagok, amelyek több évtizedre nyúlnak vissza, amelyekhez a nők több generáció során visszatértek. Ha Ön egyike, inspirálódjon klasszikusok ihletésével, kevés orientációval, virágos illatokkal vagy unisex minimalizmussal. Mindegyiket a hagyományos kivitelezés és a minőségi formatervezés köti össze. Itt nem talál szamárvezetőt, mert a legjobb illatot nem lehet meghatározni. Röviden: mindegyiknek egy kicsit más illata van.

CK One, Calvin Klein

Egy igazán első ikonikus unisex illat, amely 1994 óta van a piacon. A kardamom, jázmin, ananász és bergamott kombinációja elnyeli önállóságát és egyéniségét

Chloe, Chloé

Talán nem kell bemutatnunk egy elegáns rózsaszín üveget masnival, amely a Párizs tavaszának lényege. A rózsa, a gyöngyvirág és a magnólia színe, a szabadság és az elegancia játékát játszik.