5 tipp egy gyönyörű valentin-napi ajándékhoz

  • MAGAZIN
  • 5 tipp egy gyönyörű valentin-napi ajándékhoz

5 tipp egy gyönyörű valentin-napi ajándékhoz

Közeledik a szerelmesek ünnepe. Tudja már, hogy mivel lepi meg kedvesét ebben az évben? Van néhány tippünk az Ön számára, amelyekkel biztosan nem lő mellé.

Parfüm - illatos klasszikus

Legyünk őszinték, a parfüm nem igazán az eredetiség csúcsa. De ha tudja, hogy kedvese milyen illatokat kedvel, vagy a kedvence épp kifogyóban van, akkor biztos lehet benne, hogy helyesen dönt. Viszont ha a parfümöt Ön vásárolja meg, akkor nem fordulhat elő, hogy olyan illattal lepné meg a másik, amely Önnek nem tetszik.  

A parfümök típusairól szóló cikk segíthet Önnek sikeresen kiválasztani a megfelelő darabot. Ha továbbra sem akarja kockáztatni a kudarcot, válassza a legnépszerűbb bestsellerek egyikét. A gyengébbik nem biztosan örülni fog a Versace Bright Crystal-nak, a Paco Rabanne Olympeának vagy a szelíd Chloé Chloé-nak. A férfiaknál a Hugo Boss No.6, a Lacoste Essential vagy a gyönyörűen friss Armani Aqua Di Gio-val is pontot szerezhet.


Az ékszerek mindig örömöt okoznak 

A Valentin-nap egyik kedvenc klasszikusa természetesen egy gyönyörű ékszer. Válasszon okosan, és összpontosítson arra, amit partnere előnyben részesít. Nem olyan nehéz helyesen választani. Kedvese imádja a látványosabb és jellegzetesebb, csillogó elemeket tartalmazó kiegészítőket? Ajándékozzon neki valamit a Guess-től. Ha inkább az egyszerű és elegáns ékszerek szerelmese, akkor a Calvin Klein márka a nyerő. Kalandos és független nők számára a Paul Hewitt a megfelelő. És a kreatív szépségek számára? A biztos választás a Pandorában rejlik.

Az ékszerek azonban már régóta nem csupán a nők kiváltsága, hanem a férfiak körében is elterjedt. Partnerén az alkalmi bőrkarkötők mutatnak majd jól a Tommy Hilfiger vagy a Guess-től.

A lényeg az, hogy szeretetből ajándékozzuk az ékszereket. Az, aki majd viselni fogja, Önre fog gondolni, és ez számít a leginkább.


Szexi fehérnemű vagy erotikus játék?

Ha hosszú ideje úgy gondolja, hogy egy kicsit megfűszerezné az ágyban töltött közös időt, a Valentin-nap a tökéletes alkalom arra, hogy új ruhát szerezzen. Próbáljon ki néhány pikáns partnerjátékot, csábító fehérneműt vagy erotikus játékokat. Manapság hatalmas a választék, ezért ne engeddje, hogy az unalom és a sztereotípia lopózzon be az ágyába. Játsszanak!


A szerelem a gyomron át vezet

Egy vacsorameghívás egyértelműen nem egy rossz ötlet, de talán lehetne egy kicsit kreatívabb is. Mi lenne, ha saját kezűleg készítene valamit? Uraim, viszont ha otthon messziről elkerülik a főzést, kedvesének még akkor is örömöt tudnak okozni, ha csak egy egyszerű rántottát készítenek. De ha egy kicsit több erőfeszítést fektet bele, biztos lehet benne, hogy nem marad jutalom nélkül. A férfiak gyakran azt gondolják, hogy a nőknek drága és mutatós ajándékokra van szükségük, de sokkal inkább értékelik az ajándékra fordított igyekezetet és időt. És mit készítsen egy ünnepi vacsorára? A marha steak és a sült hal elkészítése egyszerű, ugyanígy akár egy spagetti carbonara sem okozhat problémat. Merítsen ihletet az interneten, a YouTube számos videóval rendelkezik, arról hogyan lehet egy vacsorát gyorsan és egyszerűen elkészíteni. Ezen kívül már csak egy üveg bor hiányzik, és garantált a siker. És ez mind természetesen a nőkre is vonatkozik. Egy jó vacsora vagy finom desszert biztosan örömet okoz kedvesének.

És ha nincs kedve főzni, viszont az éttermeket sem kedveli? Rendeljen egy pizzát egész nyugodtan. A Valentin-nap egy ünnep, amely kettőjükről szól, tehát ne féljenek saját maguk szerint alakítani. Különösen annak érdekében, hogy kellemes időtöltés legyen az együttlét.


Az ajándék értéke nem az összegétől függ

Az eredeti ajándékok rajongója, melyek egyúttal olcsók is? Igaz, hogy nincs mindig több ezer forintja egy új órára, ékszerre vagy luxusvacsorára. De még ígyis boldoggá teheti kedvesét. Mi lenne ha egy utalványt ajándékozna? 10 lábmasszázsra, 5 vacsorára egy romantikus komédiához / labdarúgó mérkőzéshez, 15 morgás nélküli mosogatásra vagy 3 hétvégéhez a nagymamánál a gyermekekkel. Sok más olyan dolog van, ami a partner számára többet jelent, mint egy drága ajándék.

És ha az egyik ötlet sem nyerte el tetszését, akkor adjon legalább virágot partnerének. Meglátja, milyen gyönyörű mosolyt csal az arcára csupán egy szál rózsával.