Yankee Candle Gyertyák

107 termék

Termékek listája

Korábbi termékek betöltése

Yankee Candle Cactus Flower & Agave

illatos gyertya
Yankee Candle Cactus Flower & Agave illatos gyertya 96 g
Raktáron 2 db

A Illatos gyertya Yankee Candle a kollekcióból Cactus Flower & Agave hosszú ideig illatosítja otthonát. Ez a friss illat kellemesebbé teszi a napját!

Yankee Candle Citrus Grove

illatos gyertya
Yankee Candle Citrus Grove illatos gyertya 96 g
Raktáron 1 db

A Illatos gyertya Yankee Candle a kollekcióból Citrus Grove hosszú ideig illatosítja otthonát. Ez a friss illat kellemesebbé teszi a napját!

Yankee Candle Evening Star

illatos gyertya
Yankee Candle Evening Star illatos gyertya 96 g
Raktáron 2 db

A Illatos gyertya Yankee Candle a kollekcióból Evening Star hosszú ideig illatosítja otthonát. Ez a virágos illat kellemesebbé teszi a napját!

Yankee Candle Exotic Bergamot

illatos gyertya
Yankee Candle Exotic Bergamot illatos gyertya 347 g
Raktáron

A Illatos gyertya Yankee Candle a kollekcióból Exotic Bergamot hosszú ideig illatosítja otthonát. Ez a friss illat kellemesebbé teszi a napját!

Yankee Candle Rose Hibiscus

illatos gyertya
Yankee Candle Rose Hibiscus illatos gyertya 347 g
Raktáron 2 db

A Illatos gyertya Yankee Candle a kollekcióból Rose Hibiscus hosszú ideig illatosítja otthonát. Ez a gyümölcsös illat kellemesebbé teszi a napját!

Yankee Candle Afternoon Escape

illatos gyertya
Yankee Candle Afternoon Escape illatos gyertya 411 g
Raktáron 3 db

A Illatos gyertya Yankee Candle a kollekcióból Afternoon Escape hosszú ideig illatosítja otthonát. Ez a friss illat kellemesebbé teszi a napját!

Yankee Candle Calamansi Cocktail

illatos gyertya
Yankee Candle Calamansi Cocktail illatos gyertya 104 g
Raktáron 1 db

A Illatos gyertya Yankee Candle a kollekcióból Calamansi Cocktail hosszú ideig illatosítja otthonát. Ez a citrusos illat kellemesebbé teszi a napját!

Yankee Candle Camellia Blossom

illatos gyertya
Yankee Candle Camellia Blossom illatos gyertya 104 g
Raktáron

A Illatos gyertya Yankee Candle a kollekcióból Camellia Blossom hosszú ideig illatosítja otthonát. Ez a virágos illat kellemesebbé teszi a napját!

Yankee Candle Cherry Blossom

illatos gyertya
Yankee Candle Cherry Blossom illatos gyertya 411 g
Raktáron 2 db

A Illatos gyertya Yankee Candle a kollekcióból Cherry Blossom hosszú ideig illatosítja otthonát. Ez a gyümölcsös illat kellemesebbé teszi a napját!

Yankee Candle Clean Cotton

illatos gyertya
Yankee Candle Clean Cotton illatos gyertya 104 g
Raktáron 3 db

A Illatos gyertya Yankee Candle a kollekcióból Clean Cotton hosszú ideig illatosítja otthonát. Ez a friss illat kellemesebbé teszi a napját!

Yankee Candle Coconut Splash

illatos gyertya
Yankee Candle Coconut Splash illatos gyertya 104 g
Raktáron 1 db

A Illatos gyertya Yankee Candle a kollekcióból Coconut Splash hosszú ideig illatosítja otthonát. Ez a gyümölcsös illat kellemesebbé teszi a napját!

Yankee Candle Fluffy Towels

illatos gyertya
Yankee Candle Fluffy Towels illatos gyertya 104 g
Raktáron 3 db

A Illatos gyertya Yankee Candle a kollekcióból Fluffy Towels hosszú ideig illatosítja otthonát. Ez a friss illat kellemesebbé teszi a napját!

Yankee Candle Fresh Cut Roses

illatos gyertya
Yankee Candle Fresh Cut Roses illatos gyertya 104 g
Raktáron

A Illatos gyertya Yankee Candle a kollekcióból Fresh Cut Roses hosszú ideig illatosítja otthonát. Ez a virágos illat kellemesebbé teszi a napját!

Yankee Candle Homemade Herb Lemonade

illatos gyertya
Yankee Candle Homemade Herb Lemonade illatos gyertya 104 g
Raktáron 1 db

A Illatos gyertya Yankee Candle a kollekcióból Homemade Herb Lemonade hosszú ideig illatosítja otthonát. Ez a citrusos illat kellemesebbé teszi a napját!

Yankee Candle Mango Peach Salsa

illatos gyertya
Yankee Candle Mango Peach Salsa illatos gyertya 104 g
Raktáron

A Illatos gyertya Yankee Candle a kollekcióból Mango Peach Salsa hosszú ideig illatosítja otthonát. Ez a gyümölcsös illat kellemesebbé teszi a napját!

Yankee Candle Midnight Jasmine

illatos gyertya
Yankee Candle Midnight Jasmine illatos gyertya 104 g
Raktáron 1 db

A Illatos gyertya Yankee Candle a kollekcióból Midnight Jasmine hosszú ideig illatosítja otthonát. Ez a virágos illat kellemesebbé teszi a napját!

Yankee Candle Moonlit Blossoms

illatos gyertya
Yankee Candle Moonlit Blossoms illatos gyertya 411 g
Raktáron

A Illatos gyertya Yankee Candle a kollekcióból Moonlit Blossoms hosszú ideig illatosítja otthonát. Ez a gyümölcsös illat kellemesebbé teszi a napját!

Yankee Candle Pink Sands

illatos gyertya
Yankee Candle Pink Sands illatos gyertya 411 g
Raktáron

A Illatos gyertya Yankee Candle a kollekcióból Pink Sands hosszú ideig illatosítja otthonát. Ez a virágos illat kellemesebbé teszi a napját!

Yankee Candle Red Raspberry

fogadalmi gyertya
Yankee Candle Red Raspberry fogadalmi gyertya 3 x 37 g
Raktáron 1 db

A Fogadalmi gyertya Yankee Candle a kollekcióból Red Raspberry hosszú ideig illatosítja otthonát. Ez a gyümölcsös illat kellemesebbé teszi a napját!

Yankee Candle Shea Butter

illatos gyertya
Yankee Candle Shea Butter illatos gyertya 104 g
Raktáron 3 db

A Illatos gyertya Yankee Candle a kollekcióból Shea Butter hosszú ideig illatosítja otthonát. Ez a édes illat kellemesebbé teszi a napját!

Yankee Candle Sun-Drenched Apricot Rose

illatos gyertya
Yankee Candle Sun-Drenched Apricot Rose illatos gyertya 411 g
Raktáron 3 db

A Illatos gyertya Yankee Candle a kollekcióból Sun-Drenched Apricot Rose hosszú ideig illatosítja otthonát. Ez a gyümölcsös illat kellemesebbé teszi a napját!

Yankee Candle Sunny Daydream

illatos gyertya
Yankee Candle Sunny Daydream illatos gyertya 104 g
Raktáron 2 db

A Illatos gyertya Yankee Candle a kollekcióból Sunny Daydream hosszú ideig illatosítja otthonát. Ez a virágos illat kellemesebbé teszi a napját!

Yankee Candle The Last Paradise

illatos gyertya
Yankee Candle The Last Paradise illatos gyertya 104 g
Raktáron 3 db

A Illatos gyertya Yankee Candle a kollekcióból The Last Paradise hosszú ideig illatosítja otthonát. Ez a virágos illat kellemesebbé teszi a napját!

Yankee Candle Tropical Jungle

illatos gyertya
Yankee Candle Tropical Jungle illatos gyertya 104 g
Raktáron 2 db

A Illatos gyertya Yankee Candle a kollekcióból Tropical Jungle hosszú ideig illatosítja otthonát. Ez a gyümölcsös illat kellemesebbé teszi a napját!

Yankee Candle Tropical Starfruit

illatos gyertya
Yankee Candle Tropical Starfruit illatos gyertya 411 g
Raktáron 2 db

A Illatos gyertya Yankee Candle a kollekcióból Tropical Starfruit hosszú ideig illatosítja otthonát. Ez a gyümölcsös illat kellemesebbé teszi a napját!

Yankee Candle Vanilla

illatos gyertya
Yankee Candle Vanilla illatos gyertya 104 g
Raktáron 2 db

A Illatos gyertya Yankee Candle a kollekcióból Vanilla hosszú ideig illatosítja otthonát. Ez a édes illat kellemesebbé teszi a napját!

Yankee Candle Warm Cashmere

illatos gyertya
Yankee Candle Warm Cashmere illatos gyertya 411 g
Raktáron 3 db

A Illatos gyertya Yankee Candle a kollekcióból Warm Cashmere hosszú ideig illatosítja otthonát. Ez a friss illat kellemesebbé teszi a napját!

További termékek

Yankee Candle Gyertyák

A melegség és az illat olyan érzések, amelyek gyakran az otthonhoz kötődnek. Adjon otthonának kellemesen meleg fényt és illatos hangulatot egy Yankee Candle illatgyertyával a Kohl's-tól! A Yankee Candle illatgyertyákat nem kell túlzottan bemutatnunk. A világ egyik legnépszerűbb gyertyája. A Yankee Candle illatgyertyák választéka igazán széleskörű, így van mit kínálnunk Önnek. A Yankee Candle gyertyák szó szerint hívogatják barátait és családját a pihenésre és kikapcsolódásra. Yankee Candle gyertyák széles választékát kínáljuk, amelyek közül kiválaszthatja álmai illatát. Ez azt jelenti, hogy létezik olyan illat, amely tökéletesen illeszkedik otthona minden helyiségébe.

Ha szeretne egyszerűen létrehozni egy barátságos, megnyugtató illatokkal telített környezetet, tegyen egy Yankee gyertyát a Kohl's-tól bármelyik szobába, és teremtsen hívogató, meleg és otthonos életteret! Természetesen a Yankee Candle gyertyákat üzletekben és irodákban is elhelyezheti, hogy fokozza a hangulatot, és a nyugalom és relaxáció érzetét keltse.

A Yankee Candle gyertyák típusai

A Yankee Candle természetesen leginkább a poharas illatgyertyák széles választékáról ismert. Ezek tipikus gyertyák, amelyek többféle méretben, sokféle illattal és egy, két vagy három kanóccal kaphatók.

A poharas gyertyák között megtalálhatóak a meleg illatoktól kezdve, amelyekhez könnyű odabújni egy hideg téli éjszakán, egészen a frissítő illatokig, amelyek bármikor finom hangulatot kölcsönöznek otthonának. A klasszikus formatervezésű és kifinomult, szép üvegek megjelenésének köszönhetően minden egyes Yankee gyertya tökéletesen illeszkedik majd otthona berendezéséhez.

A Kohl's a poharas gyertyákon kívül más Yankee Candle illatosított kiegészítőket is kínál, hogy kellemes illatot varázsoljon otthonába. Ezek közé tartoznak az olvadó viaszok, viaszmelegítők, illatgömbök, diffúzorok, autós légfrissítők és még sok más!

A Yankee Candle termékek teljes kollekciójával rendkívül jól fogja érezni magát otthonában, és meglátja majd, hogy barátai is szívesen fognak visszatérni az otthonába. Gyönyörű illatok megtöltenek minden helyiséget olyan illatokkal, amelyek kényelmet és végtelen kikapcsolódást nyújtanak.

Szűrés

Portfólió

Kinek

Márka

 • A
 • B
 • C
 • D
 • E
 • F
 • G
 • H
 • I
 • J
 • K
 • L
 • M
 • N
 • O
 • P
 • Q
 • R
 • S
 • T
 • U
 • V
 • W
 • X
 • Y
 • Z

 • Kollekció választás

Kategória

A termék típusa

Az illat fajtája

A kanóc típusa