Stílusos ajándékok nőnapra

  • MAGAZIN
  • Stílusos ajándékok nőnapra

Stílusos ajándékok nőnapra


Ünnepelje a Nemzetközi Nőnapot teljes pompával!

Közeleg a nemzetközi nőnap. Szerezzen örömet a nőknek és lányoknak ajándékkal, és rendeljen parfümöt, órát, kozmetikumot vagy ékszert.


Mivel szerez örömet neki?

 A nőnapi ajándékokat egy rendeléssel megoldhatja.

Tudja, hogyan alakult ki ez a nők iránti szeretet és tisztelet ünnepe? Több ezer nő a jobb munkakörülményekért folytatott demonstrációja alapján, amelyre 1908-ban New Yorkban került sor. A nőnapot első alkalommal 1909. február 28-án ünnepelték.

Március 8-ra, ahogyan azt ma már megszoktuk, az ünnep az első világháború után esett és a mai napig a nők egyenjogúságáért folytatott küzdelmére hivatott emlékeztetni. Sok férfi nagyszerű lehetőségnek tartja, hogy boldoggá tegye szeretett társát egy csokor virág, egy doboz csokoládé vagy egy kis ajándék segítségével. Ne hagyja ki Ön sem ezt a lehetőséget és a nőnappal együtt ünnepelje meg a tavasz várva várt beköszöntét!

Inspirálódjon:


ÓRÁK

Lepje meg kedvesét, édesanyját, nagymamáját, nővérét vagy barátját egy praktikus, mégis kedves ajándékkal. Az idő állandó áttekintését egy divatkiegészítő a formájában biztosan értékelni fogja mindegyikük! Az olyan világhírű márkák órái, mint a Festina, a Guess vagy a Tommy Hilfiger, Önt sem hagyják hidegen. Itt az alkalom, hogy megmutassa, mit jelentenek Önnek élete legfontosabb női. A melegebb időjárás megjelenésével ismét megnyílnak a kapuk a népszerű sportok felé, így a női sport órák is nagyon praktikus ajándékok lehetnek kedvesének, amikor úgy dönt, hogy újra kerékpárral megy dolgozni, vagy reggel elmegy futni.

Női karórákParfümök

A tavaszi hónapokhoz egyértelműen hozzátartoznak a virágos és citrusos illatok. A parfümök az egyik legmegfelelőbb ajándék minden igényes nő számára. Próbálja ki a Hugo Boss, a Calvin Klein vagy a Dolce & Gabanna márkák parfümjeit, amelyek hosszú ideje a legkeresettebbek a nők körében. Ha valami szokatlanra vágyik, mert az ajándékával el akarja mondani neki, hogy mennyire kivételes az Ön számára, forduljon egy eredeti Niche parfümhöz.

Női parfümökKOZMETIKUMOK

Még egy kis figyelmesség a boldogságért is szimbolizálhat valami jelentőset és ennek eredményeként naggyá válhat.

A női kozmetikumokból soha nem elég. Ezt minden nő megerősíti. Legyen szó akár minőségi hajkozmetikumokról, arckrémről vagy szemhejfestékről. Mindenesetre tanácsosabb ellenőrzött márkák között keresgélni (pl. Wella Professionals vagy L´Oreál Professionnel), illletve biztosan nem ronthat el semmit természetes kozmetikumokkal sem (a Kérastase vonal kozmetikumaival a L'Oréal Paris híres luxus hajápolápolási kozmetikum gyártótól). Ha jobban ismeri kedvesét, úgy bátorkodhat rúzst vásárolni, vagy akár szempillaspirált. Meglátja majd, hogy a kozmetikumok minden nőnek és lánynak tetszeni fognakÉKSZEREK

Egy másik ajándék, amely a legtöbb nőnek tetszeni fog, a luxus ékszerek. A Pandora ékszerek szeretője? Válasszon gyöngyök és medálok közül, és töltse ki karkötőjét a szeretete és figyelmessége bizonyítékaival. Elegáns ékszereket is találhat a Tommy Hilfiger vagy a Guess márkáknál.

Női ékszerekAjánlatunk: