Stílusos ajándékok nőnapra

Stílusos ajándékok nőnapra

Teljes parádéval ünnepelje a nőnapot!

Tudja, hogyan keletkezett a nők iránti tisztelet és megbecsülés kifejezésének napja? 1908-ban, egy New York -i demonstráción, ahol több ezer nő vett részt az emberibb munkafeltételeket követelő tüntetésben.Először 1909 február 28-adikán ünnepelték.

Március 8, mihez mi vagyunk szokva, csak a első világháború után lett bevezetve, s maig a nők egyenjogúságáért vélt harcot jellegzi.Sok férfi tökéletes alkalomnak tartja megajándékozni kedvesét egy csokor virággal, csokival esetleg apró ajándékkal. Ne hagyja ki Ön sem ezt a lehetőséget, és ünnepelje a nőnapot a nagyon várt tavasz eljöttével! 

Tegye édesebbé a nők napját!

Karóra

Karóra

 

Lepje meg kedvesét, anyukáját, nagyit, barátnőjét .Egy elegáns karórát biztosan értékelni fognak. Karórák világmárkáktól mint a Festina, Guess vagy Tommy Hilfiger biztosan felkeltik figyelmét. Most jött el az ideje, hogy kimutassa a legfontosabb nőknek az életében, mennyit is jelentenek Önnek.Lassan itt a tavasz, felmelegedés.Ez megadja a lehetőséget a sportoláshoz, így egy szép sportos karóra a kedvesének nagyon praktikus ajándék lehet, ha megint futni vagy kerékpározni fog....


Parfümök

Parfümök

 

A tavaszi hónapokhoz egyértelműen a virág és citrus illatok tartoznak. A parfüm az egyik legjobb ajándék az igényes nők számára. Próbálja ki a Hugo Boss, a DKNY vagy a Dolce & Gabanna parfümjeit, amelyek már régóta a legelterjedtebbek. Ha valami olyanra vágyik, ami kissé szokatlan, mert ezzel szeretné megmutatni neki, milyen különleges az Ön számára, akkor válasszon az eredeti Niche parfümök közül.

Ékszerek

Ékszerek

 

Egy másik ajándék, amely hosszú távon is örömet okozhat, a luxus ékszerek. Imádja a Pandora-t? Válasszon a gyöngyök és medálok közül, egészítse ki karkötőjét a szeretetének és figyelmének jeléül. Az elegáns ékszereket megtalálhatja a Tommy Hilfiger-nél vagy Guess-nél is. 

Akár egy kis figyelmesség is valami jelentős szimbólumává válhat. 


Kozmetika

Kozmetika

 

Női kozmetikából sosem elég. Ezt állítja majdnem minden nő. Mindegy miről beszélünk, lehet az hajkozmetika, krém esetleg szemfesték.Mindenesetre jobb bevállt kozmetika után nyúlni, mint például a Wella Professionals vagy a L´Oreál Professionnel. Biztosan nem ront el semmit egy természetes kozmetikával mint a Kérastase a L'Oréal Paris cégtől, mely nevezetes a luxus hajápolásban.

Épp most! Ingyenes szállítás több, mint 3160 terméknél! Több itt.

Épp most! Ingyenes szállítás több, mint 3160 terméknél! Több itt.

Keresem
Keresem
up