6+1 tavaszi illat, melyet mindenképp érdemes kipróbálni

  • MAGAZIN
  • 6+1 tavaszi illat, melyet mindenképp érdemes kipróbálni

6+1 tavaszi illat, melyet mindenképp érdemes kipróbálni

Tavasszal minden változik, a parfümünk is. Míg a téli hónapokban a nehezebb és erőteljesebb illatokat részesítjük előnyben, addig a napsugarak megjelenésével a könnyedebb és üdébb illatokra vágyunk – citromos, virágos, gyümölcsös.

Annak ellenére, hogy reggelente még kaparjuk a jeget az autónk szélvédőjéről, a tavasz már hivatalosan is megérkezett. A reggelek már nem olyan sötétek, megjelentek az első napsugarak és a madarak éneke is egyre bátrabb. Figyeljük csak meg, milyen friss a levegő ilyenkor. A természet megéled, rügybe majd virágba borul.

És hogy van Ön? Még mindig fáradtnak és kedvtelennek érzi magát a borongós téli időszak után? Higgye el, egy üde tavaszi illat csodát tud tenni az ember befásult lelkével. Elég választani…

A provokatív Black Opium (Yves Saint Laurent) parfüm ötvözi a legcsodálatosabb női tulajdonságokat. Édes mint az első csók (körte), észbontó mint a nő „mindentudás képessége” (erős kávé), és bájosan kirobbanó (rózsabors). Annak ellenére, hogy sokan téli parfümként tartják számon, mi mégsem soroljuk a „nehéz parfümök” közé. Ugyanis képes olyan érzéseket kiváltani a nőkben, melyeket a tavaszi parfümöknél keresünk. További információért kattintson ide.

Fleur de Parfum esetében nincs szükség bemutatásra. Ez az illat, ugyanúgy mint bármelyik más parfüm a Chloé márkától,  évek óta a legismertebb parfümök közé tartozik, és a nők a világ minden táján esküsznek rá. Ezért kétségtelen, hogy már hallott róla… Már az első szippantásnál elbódít a parfüm bergamott, grapefruit és a vasfű illatkavalkádja. Később érezhető a gyengéd cseresznyevirág és rózsa mámorító illata. Végül a mindennapok tökéletes élményét a cédrusfa és pézsma mesés illata zárja.

A Miss Dior Absolutely Blooming parfüm a Miss Dior Blooming Bouquet tapasztaltabb és szenvedélyesebb testvére. A csábító rózsaszín színe tökéletesen szemlélteti a benne lévő összetevőket. Fejnél a feketeribizli, málna, gránátalma és rózsabors található. Szívnél a rózsa és bazsarózsa dominál. Az alapnál pedig a fehér pézsma büszkélkedik. Dior pontosan tudja, hogy mivel tudja felhevíteni a partnerét és saját magát…

Amint egyszer kipróbálja az Eclat D’Arpege (Lanvin) a boldogsághormonnal átitatott illatát, nem tud többé búcsút venni tőle. Képes bátorítást önteni viselőjébe azon napokon is, mikor legszívesebben elő sem bújna a takaró alól.  A szicíliai citrom levelei, az orgona, bazsarózsa, barack és zöld tea az öröm tökéletes kombinációja, mely boldogsággal tölt fel.

A Light Blue (Dolce & Gabbana) parfümöt szívesen használja majd tavasztól egészen őszig. A mámorító citromos-virágos illata megunhatatlan. A hőmérséklet emelkedésével az Ön frissességigénye is megemelkedik, melynél igaz társ lesz ez az illat.  És bár ez a parfüm már 17 éve töretlenül jelen van a piacon, még sincs konkurenciája.

Bright Crystal (Versace) a következő Szupersztár a női illatok között. Ezt leginkább a gránátalma erőteljes gyümölcsös illatának köszönheti, mely már az első fújásnál érezhető. Ha teljesen eltelítődött az üdeség érzésével, egy gyengéd virágillat lesz érezhető (lótusz, magnólia és bazsarózsa), mely mindenkit magával ragad.

Top tavaszi illatok férfiak számára: Itt is érvényes a szabály, miszerint a parfümök igazodnak a változó évszakokhoz. Míg télen egy erős kölni hatásos lehet, addig nyáron egy aknamezőhöz hasonlítható, melyet mindenki messziről elkerül. Védje meg férjét az ilyen helyzettől, és ajándékozza meg őt egy Happy for Men (Clinique) friss citrusos illatával. Ettől garantáltan felfrissül és tele lesz energiával még a legnehezebb napokon is.

Nem tud választani? Épp az ilyen helyzetekre tartunk a kínálatunkban szórófejes miniparfümöket (10 ml).  Így több illatot is meg tud rendelni egyszerre, otthon nyugodtan ki tudja próbálni őket, és el tudja dönteni, hogy melyik az Ön számára a legmegfelelőbb.