Tökéletes ajándék szerelemből

Tökéletes ajándék szerelemből

A valentin nap a világon az egyik leghíresebb, nagyon várt szerelmes ünnephez tartozik. E napon  a szerelem és  a szeretet  mindenhol körülöttünk van. A virágboltok sok szinbe öltöznek, a postaládák megtelnek szerelmi  üdvözletekkel, az éttermekből kellemes illat szálingózik a Valentini menütől.A szerelmesek legalább pár percre elfelejtik a munkai s napi gondokat és picit felfrissülnek egy nagy gyógyító szótól mint „ SZERELEM”.Kevesen tudják valóban ki volt szent Valentin és miért is emlékezünk meg rá..

Történelmi dokumentumokban olvashatjuk, hogy szent Valentin Biskup volt, aki szembeszált a császárral, ki megtiltotta a házasságot.( azért, hogy a katonák másra ne gondoljanak, mint a harcra). Titokban összeházasította a fiatal szerelmeseket, s a katonáknak azt mondta maradjanak inkább otthon feleségeikkel.Ezért február 14. - ikén  269-es évben mártír halált szenvedett.

Éppen ezért, ez a nap nem csak egy kitalálás, hogy vásároljunk kedvesünknek ajándékot, de inkább egy üzenet, hogy becsüljük meg azt, hogy együtt lehetünk az imádott párunkal.Na most igazán, milyen gyakran vallunk szerelmet kedvesünknek?Milyen gyakran mondjuk ki azt mennyit jelent nekünk?

Mindig lehetne többször is. Február 14. ideális ahhoz,hogy ezt megtegyük. Tegyünk óriás vallomást. A költőnek elég egy vers, a zenésznek egy dal, nekünk meg egy szívből választott ajándék. Ne felejtsük, csak úgy viszonozzák szerelmünket, ha mi is megbecsüljük kedvesünket, és kimondjuk a varázs szót „ szeretlek”.Az aki szeretetet ad, az viszont kapja.


Szerelem első megszagolásra

Az a tény, hogy a Valentin nap februárban van, a szerelmeseknek nagyon jó. A parfüm kiválasztása mindig az adott évszakhoz füződik. A téli időszak ebben nem akadályoz. Meleg nyáron, mikor a parfüm sokkal tovább érezhető a bőrünkön, finom könnyű virág illatra, citrusos parfümre kell ráhajtanunk, mert ez felfrissít és nem lesz agresszív a környezetünkre. Míg a hideg téli napokon erős orientál, fűszerezett illatot kell választani.

Kedvesünknek így vonzóbbak leszünk, tele sex -appealal, például férfiaknak orientál illat a Hugo Boss – Hugo Dark Blue. A romantikus vacsora kezdetén ez a citrusi-gyömbéres illat feloldja kedvesét , később a kardamon borsosabb témákat hoz elő a vacsi végén a céder és a vanília illata felizgatják libidóját. De viszont ha tudja, hogy partnere nem szereti a domináns parfümöket,  akkor a Hugo Boss No.6 Bottled az ideál. Tartalmaz több fa kombinációjának  illatát, összekötve virág és gyümölcs illattal. Mindenki lehet „boss” …....


A női parfümök kategóriájában újra uralkodik a spanyol Paco Rabanne márka, amely mesterkedve nyeri el szivét. A Paco Rabanne Lady Million aranypalackban parfüm található azoknak a nőknek, akik szeretik a csábító és elegáns illatokat.

Első benyomásra csábító, másodszor provokáló. Virágos-gyümölcsös illat a Cacharel Amor Amor a szerelem elikszírje, amely kellemesen meglepni a választottat. Éppen ellenkezőleg a Moschino I Love Love egy spontán, kissé ironikus és vidám partner számára készült. A parfüm elbűvöli a citrusfélék hangjaival és a finom gyöngyvirág kombinációjával.  

Szerelem első látásra "tik-tak"

Parfümmel soha nem tesz hibát, mert  mindenki szeret jó illatú lenni, viszont  addig amíg nem találnak  fel egy olyan flakont, ami soha nem fogy el, mindig újat kell beszereznünk,  mindig örömet okoz, de ez elillanó ajándék. Viszont ha márkás karórát ajándékozunk, azt jelzi partnerének, hogy nem csak pillanatnyi élményt szeretne adni , hanem azt,  hogy számít vele a jövőben is....

Ajándékozzon jó minőséget a legjobb áron – svájci Festina karóra. Kedvesét biztosan meghatja egy aranyrózsaszin  acél karórával, férfiakat pedig egy chronograph karórával.

Viszont ha olyan nőt szeret , aki imádja a divatot és trendy ,választjon legendás Michael Kors karórát. Hasonló áron,neki ez luxus ajándék lesz...

Adjon önbizalmának egy Emporio Armani karórát. Ezek a darabok luxus kiegészítők azoknak a férfiaknak, akik nem szégyellik a legjobbakat. Támogassa partnere céltudatosságát, és adjon neki elegáns modellt a Renato vagy Tazio kollekcióból.

Szerelem első látásra

Lepje meg szeretett felét finoman kidolgozott ékszerekkel,ettől romantikusabb nincs is. Adjon Pandora gyöngyöt, vagy rózsa arany nyakláncot vagy ezüst fülbevalót a Tommy Hilfiger-től. És ne feledje, a női ékszerekkel mindig biztosra megy. 

A megfelelően kiválasztott férfi ékszerek mindegyik ruhát magasabb szintre emelik, legyen szó akár hivatalos eseményről, akár barátokkal való találkozóról. Merítsen ihletet Tommy Hilfiger bőr karkötőiből. Függetlenül attól, hogy fekete vagy sötétkék bőr karkötőt választ, biztos lehet abban, hogy a választott 100% -osan elégedett lesz!


Tegyen a kosárba 3 miniparfümöt, és ingyen kiszállítunk mindent,  mit szeretne!

A Brasty ünnepel és ajándékokat oszt! Vegye át az ajándékát itt.

A Brasty ünnepel és ajándékokat oszt! Vegye át az ajándékát itt.

Keresem
Keresem
up